Omelet met worstjes, spinazie en kaas & omelet met tomaat, spek en kaas
Omelet met worstjes, spinazie en kaas & omelet met tomaat, spek en kaas
Omelet met worstjes, spinazie en kaas & omelet met tomaat, spek en kaas
Omelet met worstjes, spinazie en kaas & omelet met tomaat, spek en kaas
Ingrediënten
4 personen
Klein volkoren tijgerbrood - €0,99brood
Boter
Champignons
250 g
Worsten
200 g
Eieren
12
Melk
2 scheutjes
Peper
Zout
Look
1 teentje
Spinazie
200 g
Gemalen kaas
400 g
Ontbijtspek
400 g
Ajuinen
2
Gedroogde oregano
Kerstomaten
200 g
Benodigdheden
2 ovenschalen
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Verwarm de oven voor tot 180 °C.
De omelet met champignons en worstjes
boter
2
Smelt een klontje boter in een ovenschaal.
250 g champignons
3
Maak de champignons schoon en halveer ze.
200 g Worsten
4
Bak de worstjes in de boter.
6 eieren, 1 scheutje melk, peper, zout
5
Klop de eieren los met een scheutje melk. Kruid met peper en zout.
6
Haal de worstjes uit de ovenschaal. Doe er een extra klontje boter in en bak de champignons.
1 teentje Look
7
Kneus en pel de knoflook. Snipper de teen en plet met een mes. Bak de lookpulp met de champignons.
200 g spinazie
8
Was de spinazie en laat uitlekken. Doe hem bij de champignons. Kruid met peper en zout.
9
Leg de worstjes weer in de ovenschaal en giet er de eieren over.
200 g gemalen kaas
10
Bestrooi met gemalen kaas.
Omelet met spek en kerstomaten
boter
11
Smelt een klontje boter in een ovenschaal.
400 g ontbijtspek
12
Snijd het ontbijtspek in reepjes en bak ze in de boter.
2 ajuinen
13
Pel de uien en snijd in reepjes.
gedroogde oregano
14
Haal het spek uit de ovenschaal. Bak de uien in de vetstof. Kruid met een flinke snuif oregano.
6 eieren, 1 scheutje melk, peper, zout
15
Klop de eieren los met een scheutje melk. Kruid met peper en zout.
200 g kerstomaten
16
Halveer de kerstomaten.
17
Doe het spek terug in de ovenschaal. Bak de kerstomaten even mee. Giet er de losgeklopte eieren over.
200 g gemalen kaas
18
Bestrooi met gemalen kaas.
Afwerken en serveren
19
Bak de omeletten 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Klein volkoren tijgerbrood - €0,99
20
Serveer de omeletten met brood.
1
Verwarm de oven voor tot 180 °C.
De omelet met champignons en worstjes
boter
2
Smelt een klontje boter in een ovenschaal.
250 g champignons
3
Maak de champignons schoon en halveer ze.
200 g Worsten
4
Bak de worstjes in de boter.
6 eieren, 1 scheutje melk, peper, zout
5
Klop de eieren los met een scheutje melk. Kruid met peper en zout.
6
Haal de worstjes uit de ovenschaal. Doe er een extra klontje boter in en bak de champignons.
1 teentje Look
7
Kneus en pel de knoflook. Snipper de teen en plet met een mes. Bak de lookpulp met de champignons.
200 g spinazie
8
Was de spinazie en laat uitlekken. Doe hem bij de champignons. Kruid met peper en zout.
9
Leg de worstjes weer in de ovenschaal en giet er de eieren over.
200 g gemalen kaas
10
Bestrooi met gemalen kaas.
Omelet met spek en kerstomaten
boter
11
Smelt een klontje boter in een ovenschaal.
400 g ontbijtspek
12
Snijd het ontbijtspek in reepjes en bak ze in de boter.
2 ajuinen
13
Pel de uien en snijd in reepjes.
gedroogde oregano
14
Haal het spek uit de ovenschaal. Bak de uien in de vetstof. Kruid met een flinke snuif oregano.
6 eieren, 1 scheutje melk, peper, zout
15
Klop de eieren los met een scheutje melk. Kruid met peper en zout.
200 g kerstomaten
16
Halveer de kerstomaten.
17
Doe het spek terug in de ovenschaal. Bak de kerstomaten even mee. Giet er de losgeklopte eieren over.
200 g gemalen kaas
18
Bestrooi met gemalen kaas.
Afwerken en serveren
19
Bak de omeletten 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Klein volkoren tijgerbrood - €0,99
20
Serveer de omeletten met brood.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
30m
Ingrediënten
Boter
Champignons
250 g
Worsten
200 g
Eieren
12
Melk
2 scheutjes
Peper
Zout
Look
1 teentje
Spinazie
200 g
Gemalen kaas
400 g
Ontbijtspek
400 g
Ajuinen
2
Gedroogde oregano
Kerstomaten
200 g
Klein volkoren tijgerbrood - €0,99brood
Omelet met worstjes, spinazie en kaas & omelet met tomaat, spek en kaas
Een stevig ontbijt, speciaal voor iedereen die moet buiten werken. Jeroen maakt twee grote omeletten – een met worstjes en een met spek. In plaats van een pan gebruikt hij grote ovenschalen die hij in de oven zet.Instructies
1
Verwarm de oven voor tot 180 °C.
De omelet met champignons en worstjes
boter
2
Smelt een klontje boter in een ovenschaal.
250 g champignons
3
Maak de champignons schoon en halveer ze.
200 g Worsten
4
Bak de worstjes in de boter.
6 eieren, 1 scheutje melk, peper, zout
5
Klop de eieren los met een scheutje melk. Kruid met peper en zout.
6
Haal de worstjes uit de ovenschaal. Doe er een extra klontje boter in en bak de champignons.
1 teentje Look
7
Kneus en pel de knoflook. Snipper de teen en plet met een mes. Bak de lookpulp met de champignons.
200 g spinazie
8
Was de spinazie en laat uitlekken. Doe hem bij de champignons. Kruid met peper en zout.
9
Leg de worstjes weer in de ovenschaal en giet er de eieren over.
200 g gemalen kaas
10
Bestrooi met gemalen kaas.
Omelet met spek en kerstomaten
boter
11
Smelt een klontje boter in een ovenschaal.
400 g ontbijtspek
12
Snijd het ontbijtspek in reepjes en bak ze in de boter.
2 ajuinen
13
Pel de uien en snijd in reepjes.
gedroogde oregano
14
Haal het spek uit de ovenschaal. Bak de uien in de vetstof. Kruid met een flinke snuif oregano.
6 eieren, 1 scheutje melk, peper, zout
15
Klop de eieren los met een scheutje melk. Kruid met peper en zout.
200 g kerstomaten
16
Halveer de kerstomaten.
17
Doe het spek terug in de ovenschaal. Bak de kerstomaten even mee. Giet er de losgeklopte eieren over.
200 g gemalen kaas
18
Bestrooi met gemalen kaas.
Afwerken en serveren
19
Bak de omeletten 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Klein volkoren tijgerbrood - €0,99
20
Serveer de omeletten met brood.