Appelmoes
Appelmoes
Appelmoes is heel eenvoudig om klaar te maken, en heel smakelijk bij verscheidene gerechten. Een klassiek gerecht met appelmoes is natuurlijk, kip met appelmoes.
Appelmoes
Appelmoes
Appelmoes is heel eenvoudig om klaar te maken, en heel smakelijk bij verscheidene gerechten. Een klassiek gerecht met appelmoes is natuurlijk, kip met appelmoes.
Ingrediënten
4 personen
Appels
8
Boter
1 klontje
Water
1 scheutje
Kristalsuiker
1 el
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
De appelmoes
8 appels
1
Schil de appels en snij ze in kwarten. Verwijder het taaie klokhuis.
1 klontje boter, 1 scheutje Water
2
Zet een stoofpot op een matig vuur en smelt hierin een klontje boter. Voeg ook een scheutje water toe.
1 el kristalsuiker
3
Stoof de appelstukken tot ze helemaal ‘plat’ gegaard zijn. Strooi tussendoor wat suiker over de appels. Roer af en toe eens in de sudderende appels. Let erop dat het vuur niet te hevig is.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!De appelmoes
8 appels
1
Schil de appels en snij ze in kwarten. Verwijder het taaie klokhuis.
1 klontje boter, 1 scheutje Water
2
Zet een stoofpot op een matig vuur en smelt hierin een klontje boter. Voeg ook een scheutje water toe.
1 el kristalsuiker
3
Stoof de appelstukken tot ze helemaal ‘plat’ gegaard zijn. Strooi tussendoor wat suiker over de appels. Roer af en toe eens in de sudderende appels. Let erop dat het vuur niet te hevig is.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
Ingrediënten
Appels
8
Boter
1 klontje
Water
1 scheutje
Kristalsuiker
1 el
Appelmoes
Appelmoes is heel eenvoudig om klaar te maken, en heel smakelijk bij verscheidene gerechten. Een klassiek gerecht met appelmoes is natuurlijk, kip met appelmoes.Instructies
De appelmoes
8 appels
1
Schil de appels en snij ze in kwarten. Verwijder het taaie klokhuis.
1 klontje boter, 1 scheutje Water
2
Zet een stoofpot op een matig vuur en smelt hierin een klontje boter. Voeg ook een scheutje water toe.
1 el kristalsuiker
3
Stoof de appelstukken tot ze helemaal ‘plat’ gegaard zijn. Strooi tussendoor wat suiker over de appels. Roer af en toe eens in de sudderende appels. Let erop dat het vuur niet te hevig is.