Aardappelpuree
Aardappelpuree
Er gaat niets boven de smeuïgheid van zelfgemaakte puree. Een absolute klassieker in de Belgische keuken!
Aardappelpuree
Aardappelpuree
Er gaat niets boven de smeuïgheid van zelfgemaakte puree. Een absolute klassieker in de Belgische keuken!
Ingrediënten
4 personen
Loskokende aardappelen
1.000 g
Boter
40 g
Ei
1
Melk
1 scheutje
Nootmuskaat
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Aardappelpuree
1.000 g Loskokende aardappelen
1
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en laat het restje kookvocht verdampen op een zacht vuur.
40 g boter, 1 ei, 1 scheutje melk
2
Stamp de aardappelen tot puree. Doe er de boter, de dooier van het ei en een scheutje melk in.
nootmuskaat, zout
3
Roer tot je een smeuïge puree krijgt en breng de bereiding op smaak met versgeraspte nootmuskaat en wat zout.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Aardappelpuree
1.000 g Loskokende aardappelen
1
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en laat het restje kookvocht verdampen op een zacht vuur.
40 g boter, 1 ei, 1 scheutje melk
2
Stamp de aardappelen tot puree. Doe er de boter, de dooier van het ei en een scheutje melk in.
nootmuskaat, zout
3
Roer tot je een smeuïge puree krijgt en breng de bereiding op smaak met versgeraspte nootmuskaat en wat zout.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
15m
Ingrediënten
Loskokende aardappelen
1.000 g
Boter
40 g
Ei
1
Melk
1 scheutje
Nootmuskaat
Zout
Aardappelpuree
Er gaat niets boven de smeuïgheid van zelfgemaakte puree. Een absolute klassieker in de Belgische keuken!Instructies
Aardappelpuree
1.000 g Loskokende aardappelen
1
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en laat het restje kookvocht verdampen op een zacht vuur.
40 g boter, 1 ei, 1 scheutje melk
2
Stamp de aardappelen tot puree. Doe er de boter, de dooier van het ei en een scheutje melk in.
nootmuskaat, zout
3
Roer tot je een smeuïge puree krijgt en breng de bereiding op smaak met versgeraspte nootmuskaat en wat zout.