Gevulde paprika met gehakt en Père Joseph-kaas
Gevulde paprika met gehakt en Père Joseph-kaas
Gevulde paprika met gehakt en Père Joseph-kaas
Gevulde paprika met gehakt en Père Joseph-kaas
Ingrediënten
4 personen
Gele paprika's
4
Quinoa
80 g
Gemengd gehakt
400 g
Courgette
1
Ingeblikte mais
100 g
Kerstomaten
200 g
Lente-ui
1
Halfharde kaasPère Joseph
200 g
Citroen
1
Olijfolie
2 el
Peper
Zout
Gemengde sla
200 g
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snijd de paprika’s in de helft, verwijder de zaadlijsten en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
3
Besprenkel de paprika’s met olijfolie, kruid met peper en zout en gaar 15 minuten in de voorverwarmde oven.
4
Bereid ondertussen de quinoa volgens instructies op de verpakking.
5
Snipper de lente-ui fijn en snijd de kerstomaatjes in de helft. Rasp de kaas fijn.
6
Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en bak het gehakt rul. Breng op smaak met peper en zout.
7
Snijd de courgette in fijne blokjes. Haal het vlees uit de pan en bak de courgetteblokjes samen met de lente-ui op in dezelfde pan.
8
Meng het gehakt met de quinoa, courgette, lente-ui, uitgelekte maïs, kerstomaatjes en de geraspte kaas.
9
Neem de paprika’s uit de oven en vul met de gehaktmengeling. Schuif opnieuw in de oven en bak nog eventjes verder tot de kaas gesmolten is.
10
Haal uit de oven en besprenkel met weinig citroensap. Dien op met de groene salade.
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snijd de paprika’s in de helft, verwijder de zaadlijsten en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
3
Besprenkel de paprika’s met olijfolie, kruid met peper en zout en gaar 15 minuten in de voorverwarmde oven.
4
Bereid ondertussen de quinoa volgens instructies op de verpakking.
5
Snipper de lente-ui fijn en snijd de kerstomaatjes in de helft. Rasp de kaas fijn.
6
Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en bak het gehakt rul. Breng op smaak met peper en zout.
7
Snijd de courgette in fijne blokjes. Haal het vlees uit de pan en bak de courgetteblokjes samen met de lente-ui op in dezelfde pan.
8
Meng het gehakt met de quinoa, courgette, lente-ui, uitgelekte maïs, kerstomaatjes en de geraspte kaas.
9
Neem de paprika’s uit de oven en vul met de gehaktmengeling. Schuif opnieuw in de oven en bak nog eventjes verder tot de kaas gesmolten is.
10
Haal uit de oven en besprenkel met weinig citroensap. Dien op met de groene salade.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
40m
Ingrediënten
Gele paprika's
4
Quinoa
80 g
Gemengd gehakt
400 g
Courgette
1
Ingeblikte mais
100 g
Kerstomaten
200 g
Lente-ui
1
Halfharde kaasPère Joseph
200 g
Citroen
1
Olijfolie
2 el
Peper
Zout
Gemengde sla
200 g
Gevulde paprika met gehakt en Père Joseph-kaas
Gevulde paprika was nog nooit zo lekker dankzij een overheerlijke mengeling van groenten, gehakt en kaas.Instructies
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snijd de paprika’s in de helft, verwijder de zaadlijsten en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
3
Besprenkel de paprika’s met olijfolie, kruid met peper en zout en gaar 15 minuten in de voorverwarmde oven.
4
Bereid ondertussen de quinoa volgens instructies op de verpakking.
5
Snipper de lente-ui fijn en snijd de kerstomaatjes in de helft. Rasp de kaas fijn.
6
Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en bak het gehakt rul. Breng op smaak met peper en zout.
7
Snijd de courgette in fijne blokjes. Haal het vlees uit de pan en bak de courgetteblokjes samen met de lente-ui op in dezelfde pan.
8
Meng het gehakt met de quinoa, courgette, lente-ui, uitgelekte maïs, kerstomaatjes en de geraspte kaas.
9
Neem de paprika’s uit de oven en vul met de gehaktmengeling. Schuif opnieuw in de oven en bak nog eventjes verder tot de kaas gesmolten is.
10
Haal uit de oven en besprenkel met weinig citroensap. Dien op met de groene salade.