Instructies
4 personen
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snijd de paprika’s in de helft, verwijder de zaadlijsten en leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
3
Besprenkel de paprika’s met olijfolie, kruid met peper en zout en gaar 15 minuten in de voorverwarmde oven.
4
Bereid ondertussen de quinoa volgens instructies op de verpakking.
5
Snipper de lente-ui fijn en snijd de kerstomaatjes in de helft. Rasp de kaas fijn.
6
Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en bak het gehakt rul. Breng op smaak met peper en zout.
7
Snijd de courgette in fijne blokjes. Haal het vlees uit de pan en bak de courgetteblokjes samen met de lente-ui op in dezelfde pan.
8
Meng het gehakt met de quinoa, courgette, lente-ui, uitgelekte maïs, kerstomaatjes en de geraspte kaas.
9
Neem de paprika’s uit de oven en vul met de gehaktmengeling. Schuif opnieuw in de oven en bak nog eventjes verder tot de kaas gesmolten is.
10