dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Noedels met zeekat en Thaise dressing (thumbnail)Noedels met zeekat en Thaise dressing

Noedels met zeekat en Thaise dressing

30m
17
-
5.5K
Recepten

Noedels met zeekat en Thaise dressing

Gekaramelliseerde reepjes zeekat in een noedelsalade met komkommer, lente-ui en sugar snaps.
Noedels met zeekat en Thaise dressing (thumbnail)Noedels met zeekat en Thaise dressing

Noedels met zeekat en Thaise dressing

30m
17
-
5.5K
Recepten

Noedels met zeekat en Thaise dressing

Gekaramelliseerde reepjes zeekat in een noedelsalade met komkommer, lente-ui en sugar snaps.
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd30m
Ingrediënten17
Beoordeling-
Aantal likes5.5K

Ingrediënten

4 personen
Sobanoedels
200 g
Sesamolie
1 scheutje
Zeekat
400 g
Ketjap Manis
2 el
Zoete chilisaus
2 el
Lente-uien
4 stengels
Sugar snaps
1 pakje
Komkommer
1
Chilipeper
1
Gember
40 g
Look
1 teentje
Limoensap
1
Bruine suiker
2 el
Sojasaus
1 el
Vissaus
3 el
Bicky-uitjes
Koriander
Munt
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

4 stengels lente-uien, 1 pakje Sugar snaps
1
Snijd de lente-ui in grote stukken. Kook de sugar snaps en de lente-ui kort in gezouten water, schep ze eruit en laat afkoelen in ijswater.
1 komkommer
2
Snijd de komkommer zonder de zaadlijsten in staafjes. Doe ze in een kom.
200 g sobanoedels
3
Kook de noedels gaar in het gezouten water.
4
Schep de afgekoelde sugar snaps en de lente-ui uit het ijswater op een handdoek, dep ze droog en doe ze bij de komkommer.
1 teentje Look, 40 g gember
5
Rasp de look en de gember bij de groenten.
6
Schep de gare noedels in het ijswater.
1 limoensap
7
Pers het limoensap bij de groenten.
1 el chilipeper
8
Snipper de chilipeper fijn en voeg hem toe.
2 el bruine suiker, 3 el Vissaus, 1 el sojasaus
9
Doe de bruine suiker, de vissaus, de sojasaus en een snuif zout bij de groenten en meng alles.
10
Laat de noedels uitlekken.
400 g Zeekat
11
Dep de zeekat droog en snijd het visvlees in repen.
2 el zoete chilisaus, 2 el Ketjap Manis
12
Bak de reepjes in hete olie en voeg er de ketjap manis en de sweet chilisaus aan toe. Laat even bakken tot de zeekat gekleurd is.
koriander, Bicky-uitjes, Munt
13
Schep wat noedels in een bord en druppel er wat sesamolie over. Schep de gemarineerde groenten erover. Leg enkele stukken gebakken zeekat op de groenten en werk af met wat verse koriander en munt, en wat gebakken uitjes.
1
Snijd de lente-ui in grote stukken. Kook de sugar snaps en de lente-ui kort in gezouten water, schep ze eruit en laat afkoelen in ijswater.
2
Snijd de komkommer zonder de zaadlijsten in staafjes. Doe ze in een kom.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

4 stengels lente-uien, 1 pakje Sugar snaps
1
Snijd de lente-ui in grote stukken. Kook de sugar snaps en de lente-ui kort in gezouten water, schep ze eruit en laat afkoelen in ijswater.
1 komkommer
2
Snijd de komkommer zonder de zaadlijsten in staafjes. Doe ze in een kom.
200 g sobanoedels
3
Kook de noedels gaar in het gezouten water.
4
Schep de afgekoelde sugar snaps en de lente-ui uit het ijswater op een handdoek, dep ze droog en doe ze bij de komkommer.
1 teentje Look, 40 g gember
5
Rasp de look en de gember bij de groenten.
6
Schep de gare noedels in het ijswater.
1 limoensap
7
Pers het limoensap bij de groenten.
1 el chilipeper
8
Snipper de chilipeper fijn en voeg hem toe.
2 el bruine suiker, 3 el Vissaus, 1 el sojasaus
9
Doe de bruine suiker, de vissaus, de sojasaus en een snuif zout bij de groenten en meng alles.
10
Laat de noedels uitlekken.
400 g Zeekat
11
Dep de zeekat droog en snijd het visvlees in repen.
2 el zoete chilisaus, 2 el Ketjap Manis
12
Bak de reepjes in hete olie en voeg er de ketjap manis en de sweet chilisaus aan toe. Laat even bakken tot de zeekat gekleurd is.
koriander, Bicky-uitjes, Munt
13
Schep wat noedels in een bord en druppel er wat sesamolie over. Schep de gemarineerde groenten erover. Leg enkele stukken gebakken zeekat op de groenten en werk af met wat verse koriander en munt, en wat gebakken uitjes.
1
Snijd de lente-ui in grote stukken. Kook de sugar snaps en de lente-ui kort in gezouten water, schep ze eruit en laat afkoelen in ijswater.
2
Snijd de komkommer zonder de zaadlijsten in staafjes. Doe ze in een kom.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Noedels met zeekat en Thaise dressing (thumbnail)Noedels met zeekat en Thaise dressing
4 personen
30m
Ingrediënten
Sobanoedels
200 g
Sesamolie
1 scheutje
Zeekat
400 g
Ketjap Manis
2 el
Zoete chilisaus
2 el
Lente-uien
4 stengels
Sugar snaps
1 pakje
Komkommer
1
Chilipeper
1
Gember
40 g
Look
1 teentje
Limoensap
1
Bruine suiker
2 el
Sojasaus
1 el
Vissaus
3 el
Bicky-uitjes
Koriander
Munt

Noedels met zeekat en Thaise dressing

Gekaramelliseerde reepjes zeekat in een noedelsalade met komkommer, lente-ui en sugar snaps.
Instructies
4 stengels lente-uien, 1 pakje Sugar snaps
1
Snijd de lente-ui in grote stukken. Kook de sugar snaps en de lente-ui kort in gezouten water, schep ze eruit en laat afkoelen in ijswater.
1 komkommer
2
Snijd de komkommer zonder de zaadlijsten in staafjes. Doe ze in een kom.
200 g sobanoedels
3
Kook de noedels gaar in het gezouten water.
4
Schep de afgekoelde sugar snaps en de lente-ui uit het ijswater op een handdoek, dep ze droog en doe ze bij de komkommer.
1 teentje Look, 40 g gember
5
Rasp de look en de gember bij de groenten.
6
Schep de gare noedels in het ijswater.
1 limoensap
7
Pers het limoensap bij de groenten.
1 el chilipeper
8
Snipper de chilipeper fijn en voeg hem toe.
2 el bruine suiker, 3 el Vissaus, 1 el sojasaus
9
Doe de bruine suiker, de vissaus, de sojasaus en een snuif zout bij de groenten en meng alles.
10
Laat de noedels uitlekken.
400 g Zeekat
11
Dep de zeekat droog en snijd het visvlees in repen.
2 el zoete chilisaus, 2 el Ketjap Manis
12
Bak de reepjes in hete olie en voeg er de ketjap manis en de sweet chilisaus aan toe. Laat even bakken tot de zeekat gekleurd is.
koriander, Bicky-uitjes, Munt
13
Schep wat noedels in een bord en druppel er wat sesamolie over. Schep de gemarineerde groenten erover. Leg enkele stukken gebakken zeekat op de groenten en werk af met wat verse koriander en munt, en wat gebakken uitjes.