Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop
Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop
American pancakes op basis van banaan en havermout met plakjes banaan, maple syrup en geroosterde hazelnoten.
Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop
Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop
American pancakes op basis van banaan en havermout met plakjes banaan, maple syrup en geroosterde hazelnoten.
Ingrediënten
4 personen
Bananenrijpe
2
Ei
1
Eiwitten
2
Botergesmolten
25 g
Zout
1 snuifje
Havermout
160 g
Vanillesuiker
40 g
Melk
0,1 l
Bakpoeder
1 tl
Hazelnotengepelde
100 g
Bananen
2
Griekse yoghurt
4 el
Esdoornsiroop
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
2 bananen (rijpe), 160 g havermout, 40 g vanillesuiker, 1 ei, 0,1 l melk, 1 tl bakpoeder, 1 snuifje zout, 25 g boter (gesmolten)
1
Doe de bananen met de havermout, de suiker, het ei, de melk, het bakpoeder, een snuif zout en de gesmolten boter in een blender en mix het geheel.
2 eiwitten
2
Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het beslag.
100 g hazelnoten (gepelde)
3
Rooster de hazelnoten in een droge pan.
4
Verhit een scheutje olie in een kleine pan en bak pancakes van het beslag.
5
Tip: Draai de pancakes voorzichtig om met een spatel.
2 bananen
6
Snijd de rest van de bananen in plakjes.
4 el Griekse yoghurt, esdoornsiroop
7
Werk de pancakes af met een lepel Griekse yoghurt, plakjes banaan, geroosterde hazelnoten en maple syrup.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!2 bananen (rijpe), 160 g havermout, 40 g vanillesuiker, 1 ei, 0,1 l melk, 1 tl bakpoeder, 1 snuifje zout, 25 g boter (gesmolten)
1
Doe de bananen met de havermout, de suiker, het ei, de melk, het bakpoeder, een snuif zout en de gesmolten boter in een blender en mix het geheel.
2 eiwitten
2
Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het beslag.
100 g hazelnoten (gepelde)
3
Rooster de hazelnoten in een droge pan.
4
Verhit een scheutje olie in een kleine pan en bak pancakes van het beslag.
5
Tip: Draai de pancakes voorzichtig om met een spatel.
2 bananen
6
Snijd de rest van de bananen in plakjes.
4 el Griekse yoghurt, esdoornsiroop
7
Werk de pancakes af met een lepel Griekse yoghurt, plakjes banaan, geroosterde hazelnoten en maple syrup.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
15m
Ingrediënten
Bananenrijpe
2
Ei
1
Eiwitten
2
Botergesmolten
25 g
Zout
1 snuifje
Havermout
160 g
Vanillesuiker
40 g
Melk
0,1 l
Bakpoeder
1 tl
Hazelnotengepelde
100 g
Bananen
2
Griekse yoghurt
4 el
Esdoornsiroop
Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop
American pancakes op basis van banaan en havermout met plakjes banaan, maple syrup en geroosterde hazelnoten.Instructies
2 bananen (rijpe), 160 g havermout, 40 g vanillesuiker, 1 ei, 0,1 l melk, 1 tl bakpoeder, 1 snuifje zout, 25 g boter (gesmolten)
1
Doe de bananen met de havermout, de suiker, het ei, de melk, het bakpoeder, een snuif zout en de gesmolten boter in een blender en mix het geheel.
2 eiwitten
2
Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het beslag.
100 g hazelnoten (gepelde)
3
Rooster de hazelnoten in een droge pan.
4
Verhit een scheutje olie in een kleine pan en bak pancakes van het beslag.
5
Tip: Draai de pancakes voorzichtig om met een spatel.
2 bananen
6
Snijd de rest van de bananen in plakjes.
4 el Griekse yoghurt, esdoornsiroop
7
Werk de pancakes af met een lepel Griekse yoghurt, plakjes banaan, geroosterde hazelnoten en maple syrup.