dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop (thumbnail)Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop

Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop

15m
12
93%
5.3K
Recepten

Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop

American pancakes op basis van banaan en havermout met plakjes banaan, maple syrup en geroosterde hazelnoten.
Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop (thumbnail)Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop

Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop

15m
12
93%
5.3K
Recepten

Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop

American pancakes op basis van banaan en havermout met plakjes banaan, maple syrup en geroosterde hazelnoten.
Type gerechtOntbijt
Totale tijd15m
Ingrediënten12
Beoordeling93%
Aantal likes5.3K

Ingrediënten

4 personen
Bananenrijpe
2
Ei
1
Eiwitten
2
Botergesmolten
25 g
Zout
1 snuifje
Havermout
160 g
Vanillesuiker
40 g
Melk
0,1 l
Bakpoeder
1 tl
Hazelnotengepelde
100 g
Bananen
2
Griekse yoghurt
4 el
Esdoornsiroop
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

2 bananen (rijpe), 160 g havermout, 40 g vanillesuiker, 1 ei, 0,1 l melk, 1 tl bakpoeder, 1 snuifje zout, 25 g boter (gesmolten)
1
Doe de bananen met de havermout, de suiker, het ei, de melk, het bakpoeder, een snuif zout en de gesmolten boter in een blender en mix het geheel.
2 eiwitten
2
Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het beslag.
100 g hazelnoten (gepelde)
3
Rooster de hazelnoten in een droge pan.
4
Verhit een scheutje olie in een kleine pan en bak pancakes van het beslag.
5
Tip: Draai de pancakes voorzichtig om met een spatel.
2 bananen
6
Snijd de rest van de bananen in plakjes.
4 el Griekse yoghurt, esdoornsiroop
7
Werk de pancakes af met een lepel Griekse yoghurt, plakjes banaan, geroosterde hazelnoten en maple syrup.
1
Doe de bananen met de havermout, de suiker, het ei, de melk, het bakpoeder, een snuif zout en de gesmolten boter in een blender en mix het geheel.
2
Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het beslag.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

2 bananen (rijpe), 160 g havermout, 40 g vanillesuiker, 1 ei, 0,1 l melk, 1 tl bakpoeder, 1 snuifje zout, 25 g boter (gesmolten)
1
Doe de bananen met de havermout, de suiker, het ei, de melk, het bakpoeder, een snuif zout en de gesmolten boter in een blender en mix het geheel.
2 eiwitten
2
Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het beslag.
100 g hazelnoten (gepelde)
3
Rooster de hazelnoten in een droge pan.
4
Verhit een scheutje olie in een kleine pan en bak pancakes van het beslag.
5
Tip: Draai de pancakes voorzichtig om met een spatel.
2 bananen
6
Snijd de rest van de bananen in plakjes.
4 el Griekse yoghurt, esdoornsiroop
7
Werk de pancakes af met een lepel Griekse yoghurt, plakjes banaan, geroosterde hazelnoten en maple syrup.
1
Doe de bananen met de havermout, de suiker, het ei, de melk, het bakpoeder, een snuif zout en de gesmolten boter in een blender en mix het geheel.
2
Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het beslag.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop (thumbnail)Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop
4 personen
15m
Ingrediënten
Bananenrijpe
2
Ei
1
Eiwitten
2
Botergesmolten
25 g
Zout
1 snuifje
Havermout
160 g
Vanillesuiker
40 g
Melk
0,1 l
Bakpoeder
1 tl
Hazelnotengepelde
100 g
Bananen
2
Griekse yoghurt
4 el
Esdoornsiroop

Havermoutpannenkoeken met banaan en esdoornsiroop

American pancakes op basis van banaan en havermout met plakjes banaan, maple syrup en geroosterde hazelnoten.
Instructies
2 bananen (rijpe), 160 g havermout, 40 g vanillesuiker, 1 ei, 0,1 l melk, 1 tl bakpoeder, 1 snuifje zout, 25 g boter (gesmolten)
1
Doe de bananen met de havermout, de suiker, het ei, de melk, het bakpoeder, een snuif zout en de gesmolten boter in een blender en mix het geheel.
2 eiwitten
2
Klop de eiwitten stijf en spatel ze onder het beslag.
100 g hazelnoten (gepelde)
3
Rooster de hazelnoten in een droge pan.
4
Verhit een scheutje olie in een kleine pan en bak pancakes van het beslag.
5
Tip: Draai de pancakes voorzichtig om met een spatel.
2 bananen
6
Snijd de rest van de bananen in plakjes.
4 el Griekse yoghurt, esdoornsiroop
7
Werk de pancakes af met een lepel Griekse yoghurt, plakjes banaan, geroosterde hazelnoten en maple syrup.