dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Smashburger met homemade BBQ-kruiden en kaas (thumbnail)Smashburger met homemade BBQ-kruiden en kaas

Smashburger met homemade BBQ-kruiden en kaas

30m
0
-
6.2K
Recepten

Smashburger met homemade BBQ-kruiden en kaas

Deze smashburger is een must-try voor elke burgerliefhebber. Met homemade BBQ-kruiden en de gesmolten kaas biedt dit gerecht een heerlijke combinatie van smaken die je smaakpapillen zullen verrassen. Perfect voor een gezellige barbecue of een snelle maaltijd met vrienden.
Smashburger met homemade BBQ-kruiden en kaas (thumbnail)Smashburger met homemade BBQ-kruiden en kaas

Smashburger met homemade BBQ-kruiden en kaas

30m
0
-
6.2K
Recepten

Smashburger met homemade BBQ-kruiden en kaas

Deze smashburger is een must-try voor elke burgerliefhebber. Met homemade BBQ-kruiden en de gesmolten kaas biedt dit gerecht een heerlijke combinatie van smaken die je smaakpapillen zullen verrassen. Perfect voor een gezellige barbecue of een snelle maaltijd met vrienden.
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd30m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes6.2K

Ingrediënten

4 personen
Rundergehakt
1.000 g
Jonge kaasplakjes
8
Gerookt paprikapoeder
2 tl
Ui poeder
2 tl
Knoflookpoeder
2 tl
Peper
Zout
Hamburgerbroodjes
4
Sla
Augurken
8
Bakboter
Mayonaise
200 ml
Ketchup
200 ml
Mosterd
2 tl
Sriracha
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

Het sausje

1
Meng de mayonaise, ketchup en mosterd goed. Breng op smaak met peper, zout en sriracha. Zet koel weg.

De hamburgers

2
Meng alle gedroogde kruiden (gerookt paprikapoeder, cayennepeper, uienpoeder, knoflookpoeder, peper en zout) in een kommetje.
3
Snijd de augurken in plakjes. Halveer de broodjes.
4
Maak 4 gehaktballen met gelijke grootte van het gehakt. Verhit een plancha of grote pan. Wrijf lichtjes in met olie of boter. Je duwt de gehaktballen open tot ongeveer 1 cm dikte.
5
Bak tegelijkertijd of in delen de hamburgers. Van zodra één kant gebakken is, draai je de burger om, strooi je er wat van de homemade bbq kruiden over en leg je er een plakje kaas op.
6
Bak ondertussen in een grillpan de broodjes met de snijkant naar beneden tot ze mooi krokant zijn.
7
Smeer de onderkant van het broodje in met het sausje, stapel hier twee burgers op met wat blaadjes sla tussen, werk af met de augurk en zet het bovenste deel van de broodjes er bovenop. Serveer met de saus en wat extra salade.
1
Meng de mayonaise, ketchup en mosterd goed. Breng op smaak met peper, zout en sriracha. Zet koel weg.

Instructies

Het sausje

1
Meng de mayonaise, ketchup en mosterd goed. Breng op smaak met peper, zout en sriracha. Zet koel weg.

De hamburgers

2
Meng alle gedroogde kruiden (gerookt paprikapoeder, cayennepeper, uienpoeder, knoflookpoeder, peper en zout) in een kommetje.
3
Snijd de augurken in plakjes. Halveer de broodjes.
4
Maak 4 gehaktballen met gelijke grootte van het gehakt. Verhit een plancha of grote pan. Wrijf lichtjes in met olie of boter. Je duwt de gehaktballen open tot ongeveer 1 cm dikte.
5
Bak tegelijkertijd of in delen de hamburgers. Van zodra één kant gebakken is, draai je de burger om, strooi je er wat van de homemade bbq kruiden over en leg je er een plakje kaas op.
6
Bak ondertussen in een grillpan de broodjes met de snijkant naar beneden tot ze mooi krokant zijn.
7
Smeer de onderkant van het broodje in met het sausje, stapel hier twee burgers op met wat blaadjes sla tussen, werk af met de augurk en zet het bovenste deel van de broodjes er bovenop. Serveer met de saus en wat extra salade.
1
Meng de mayonaise, ketchup en mosterd goed. Breng op smaak met peper, zout en sriracha. Zet koel weg.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Smashburger met homemade BBQ-kruiden en kaas (thumbnail)Smashburger met homemade BBQ-kruiden en kaas
4 personen
30m
Ingrediënten
Rundergehakt
1.000 g
Jonge kaasplakjes
8
Gerookt paprikapoeder
2 tl
Ui poeder
2 tl
Knoflookpoeder
2 tl
Peper
Zout
Hamburgerbroodjes
4
Sla
Augurken
8
Bakboter
Mayonaise
200 ml
Ketchup
200 ml
Mosterd
2 tl
Sriracha

Smashburger met homemade BBQ-kruiden en kaas

Deze smashburger is een must-try voor elke burgerliefhebber. Met homemade BBQ-kruiden en de gesmolten kaas biedt dit gerecht een heerlijke combinatie van smaken die je smaakpapillen zullen verrassen. Perfect voor een gezellige barbecue of een snelle maaltijd met vrienden.
Instructies

Het sausje

1
Meng de mayonaise, ketchup en mosterd goed. Breng op smaak met peper, zout en sriracha. Zet koel weg.

De hamburgers

2
Meng alle gedroogde kruiden (gerookt paprikapoeder, cayennepeper, uienpoeder, knoflookpoeder, peper en zout) in een kommetje.
3
Snijd de augurken in plakjes. Halveer de broodjes.
4
Maak 4 gehaktballen met gelijke grootte van het gehakt. Verhit een plancha of grote pan. Wrijf lichtjes in met olie of boter. Je duwt de gehaktballen open tot ongeveer 1 cm dikte.
5
Bak tegelijkertijd of in delen de hamburgers. Van zodra één kant gebakken is, draai je de burger om, strooi je er wat van de homemade bbq kruiden over en leg je er een plakje kaas op.
6
Bak ondertussen in een grillpan de broodjes met de snijkant naar beneden tot ze mooi krokant zijn.
7
Smeer de onderkant van het broodje in met het sausje, stapel hier twee burgers op met wat blaadjes sla tussen, werk af met de augurk en zet het bovenste deel van de broodjes er bovenop. Serveer met de saus en wat extra salade.