Instructies
4 personen
Het sausje
1
Meng de mayonaise, ketchup en mosterd goed. Breng op smaak met peper, zout en sriracha. Zet koel weg.
De hamburgers
2
Meng alle gedroogde kruiden (gerookt paprikapoeder, cayennepeper, uienpoeder, knoflookpoeder, peper en zout) in een kommetje.
3
Snijd de augurken in plakjes. Halveer de broodjes.
4
Maak 4 gehaktballen met gelijke grootte van het gehakt. Verhit een plancha of grote pan. Wrijf lichtjes in met olie of boter. Je duwt de gehaktballen open tot ongeveer 1 cm dikte.
5
Bak tegelijkertijd of in delen de hamburgers. Van zodra één kant gebakken is, draai je de burger om, strooi je er wat van de homemade bbq kruiden over en leg je er een plakje kaas op.
6
Bak ondertussen in een grillpan de broodjes met de snijkant naar beneden tot ze mooi krokant zijn.
7