Salade van gerookte zalm en frittata met mozzarella en tomaat
Salade van gerookte zalm en frittata met mozzarella en tomaat
Salade van gerookte zalm en frittata met mozzarella en tomaat
Salade van gerookte zalm en frittata met mozzarella en tomaat
Ingrediënten
4 personen
AardappelenGekookte
100 g
Eieren
6
Melk
1 scheutje
Boter
Kerstomaten
200 g
Peper
Zout
Mozzarella
1 bol
Komkommer
1
Gerookte zalm
200 g
Griekse yoghurt
250 g
Citroenen
0,5
Dille
Munt
Meloen
1
Rauwe ham
12 plakjes
Basilicum
Olijfolie
Rundergehakt
100 g
Picklessaus
4 tl
Benodigdheden
Blender, een blender, een schone keukenhanddoek
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Frittata met mozzarella en tomaat
6 eieren, 1 scheutje melk
1
Klop de eieren los met een scheutje melk.
boter, 100 g aardappelen
2
Smelt een klontje boter in een pan en bak de aardappelen.
3
Giet de eieren over de aardappelen.
200 g kerstomaten, peper, zout
4
Halveer de kerstomaten en doe ze ook in de pan. Kruid met peper en zout.
1 bol Mozzarella
5
Scheur de mozzarella in stukken. Leg ze op de eieren.
6
Laat de frittata garen onder een deksel (of in de oven op 180 °C).
Salade van gerookte zalm
1 komkommer
7
Snijd de komkommer in stukken en mix in de blender.
Advertentie
Op zoek naar dezelfde blender als Jeroen? Geniet nu van de KitchenAid Black Friday kortingen!
8
Duw de pulp uit in een schone keukenhanddoek.
200 g gerookte zalm
9
Mix de gerookte zalm ook in de blender en meng met de komkommerpulp.
250 g Griekse yoghurt, 0,5 citroenen, dille, Munt
10
Roer er de Griekse yoghurt door. Snipper de munt en de dille. Breng de salade op smaak met citroensap, peper, gesnipperde dille en munt.
Afwerking
1 meloen
11
Snijd de meloen in stukken en verwijder de pitjes en de schil.
12 plakjes rauwe ham
12
Leg de plakjes gerookte ham op de meloen.
basilicum, olijfolie
13
Werk de frittata af met enkele blaadjes basilicum en een likje olijfolie.
100 g rundergehakt, 4 tl Picklessaus
14
Serveer de pistolets met boter en rundergehakt. Kruid met peper en zout en leg er een lepel pickles op.
Frittata met mozzarella en tomaat
6 eieren, 1 scheutje melk
1
Klop de eieren los met een scheutje melk.
boter, 100 g aardappelen
2
Smelt een klontje boter in een pan en bak de aardappelen.
3
Giet de eieren over de aardappelen.
200 g kerstomaten, peper, zout
4
Halveer de kerstomaten en doe ze ook in de pan. Kruid met peper en zout.
1 bol Mozzarella
5
Scheur de mozzarella in stukken. Leg ze op de eieren.
6
Laat de frittata garen onder een deksel (of in de oven op 180 °C).
Salade van gerookte zalm
1 komkommer
7
Snijd de komkommer in stukken en mix in de blender.
Advertentie
Op zoek naar dezelfde blender als Jeroen? Geniet nu van de KitchenAid Black Friday kortingen!
8
Duw de pulp uit in een schone keukenhanddoek.
200 g gerookte zalm
9
Mix de gerookte zalm ook in de blender en meng met de komkommerpulp.
250 g Griekse yoghurt, 0,5 citroenen, dille, Munt
10
Roer er de Griekse yoghurt door. Snipper de munt en de dille. Breng de salade op smaak met citroensap, peper, gesnipperde dille en munt.
Afwerking
1 meloen
11
Snijd de meloen in stukken en verwijder de pitjes en de schil.
12 plakjes rauwe ham
12
Leg de plakjes gerookte ham op de meloen.
basilicum, olijfolie
13
Werk de frittata af met enkele blaadjes basilicum en een likje olijfolie.
100 g rundergehakt, 4 tl Picklessaus
14
Serveer de pistolets met boter en rundergehakt. Kruid met peper en zout en leg er een lepel pickles op.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
45m
Ingrediënten
AardappelenGekookte
100 g
Eieren
6
Melk
1 scheutje
Boter
Kerstomaten
200 g
Peper
Zout
Mozzarella
1 bol
Komkommer
1
Gerookte zalm
200 g
Griekse yoghurt
250 g
Citroenen
0,5
Dille
Munt
Meloen
1
Rauwe ham
12 plakjes
Basilicum
Olijfolie
Rundergehakt
100 g
Picklessaus
4 tl
Salade van gerookte zalm en frittata met mozzarella en tomaat
Een Italiaanse frittata met aardappelen, mozzarella en tomaat; tzatziki van komkommer en gerookte zalm; meloen met ham en een verse pistolet met rundergehakt en pickles. De perfecte brunch voor op vakantie.Instructies
Frittata met mozzarella en tomaat
6 eieren, 1 scheutje melk
1
Klop de eieren los met een scheutje melk.
boter, 100 g aardappelen
2
Smelt een klontje boter in een pan en bak de aardappelen.
3
Giet de eieren over de aardappelen.
200 g kerstomaten, peper, zout
4
Halveer de kerstomaten en doe ze ook in de pan. Kruid met peper en zout.
1 bol Mozzarella
5
Scheur de mozzarella in stukken. Leg ze op de eieren.
6
Laat de frittata garen onder een deksel (of in de oven op 180 °C).
Salade van gerookte zalm
1 komkommer
7
Snijd de komkommer in stukken en mix in de blender.
8
Duw de pulp uit in een schone keukenhanddoek.
200 g gerookte zalm
9
Mix de gerookte zalm ook in de blender en meng met de komkommerpulp.
250 g Griekse yoghurt, 0,5 citroenen, dille, Munt
10
Roer er de Griekse yoghurt door. Snipper de munt en de dille. Breng de salade op smaak met citroensap, peper, gesnipperde dille en munt.
Afwerking
1 meloen
11
Snijd de meloen in stukken en verwijder de pitjes en de schil.
12 plakjes rauwe ham
12
Leg de plakjes gerookte ham op de meloen.
basilicum, olijfolie
13
Werk de frittata af met enkele blaadjes basilicum en een likje olijfolie.
100 g rundergehakt, 4 tl Picklessaus
14
Serveer de pistolets met boter en rundergehakt. Kruid met peper en zout en leg er een lepel pickles op.