Ei-muffins
Ei-muffins
Ei-muffins
Ei-muffins
Ingrediënten
4 personen
Eieren
4
Room
Spinazie
10 g
Kerstomaten
4
Geraspte kaas
15 g
Bakpoeder
1 tl
Maïzena
1 el
Peper
Zout
Boter
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Vet de muffinvorm in met boter of olie. Je kan de muffins eventueel ook in cupcake-papiertjes maken.
3
Verdeel wat geraspte kaas over de bodem van de vorm.
4
Hak de spinazie fijn en snijd de cherrytomaatjes in vieren. Verdeel de spinazie en de tomaatjes apart over de vorm.
5
Klop de eieren luchtig met een scheutje room, de maïzena en het bakpoeder. Breng dit op smaak met peper en zout.
6
Verdeel het eimengsel over de muffinvorm. Vul ieder vormpje voor ongeveer 3/4 met ei.
7
Bak de muffins in ongeveer 20 minuutjes af in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Vet de muffinvorm in met boter of olie. Je kan de muffins eventueel ook in cupcake-papiertjes maken.
3
Verdeel wat geraspte kaas over de bodem van de vorm.
4
Hak de spinazie fijn en snijd de cherrytomaatjes in vieren. Verdeel de spinazie en de tomaatjes apart over de vorm.
5
Klop de eieren luchtig met een scheutje room, de maïzena en het bakpoeder. Breng dit op smaak met peper en zout.
6
Verdeel het eimengsel over de muffinvorm. Vul ieder vormpje voor ongeveer 3/4 met ei.
7
Bak de muffins in ongeveer 20 minuutjes af in de oven.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
30m
Ingrediënten
Eieren
4
Room
Spinazie
10 g
Kerstomaten
4
Geraspte kaas
15 g
Bakpoeder
1 tl
Maïzena
1 el
Peper
Zout
Boter
Ei-muffins
Deze ei-muffins kan je zowel koud als warm serveren bij het ontbijt of de lunch. Koop jij je eitjes graag recht van bij de boer? Rechtvanbijdeboer.be bundelde voor jou alle verkooppunten per provincie.Instructies
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Vet de muffinvorm in met boter of olie. Je kan de muffins eventueel ook in cupcake-papiertjes maken.
3
Verdeel wat geraspte kaas over de bodem van de vorm.
4
Hak de spinazie fijn en snijd de cherrytomaatjes in vieren. Verdeel de spinazie en de tomaatjes apart over de vorm.
5
Klop de eieren luchtig met een scheutje room, de maïzena en het bakpoeder. Breng dit op smaak met peper en zout.
6
Verdeel het eimengsel over de muffinvorm. Vul ieder vormpje voor ongeveer 3/4 met ei.
7
Bak de muffins in ongeveer 20 minuutjes af in de oven.