Balletjes in tomatensaus
Balletjes in tomatensaus
Balletjes in tomatensaus
Balletjes in tomatensaus
Ingrediënten
4 personen
Gehakt
750 g
Paneermeel
50 g
Ei
1
Ui
1
Look
1 teentje
Blik tomaten
500 g
Selderstengels
2
Laurierblaadje
1
Tijm (vers)
1 takje
Bakboter
Peper
Zout
Platte peterselie (vers)
1 bosje
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Pel en snipper de ui en de knoflook.
2
Meng het gehakt met het paneermeel ei ui en knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
3
Rol balletjes ter grootte van een walnoot. Bak de balletjes goudbruin in een pan met boter.
4
Haal de balletjes uit de pan en stoof de in stukjes gesneden selder in hetzelfde vet. Doe de tomaten erbij.
5
Breng de saus op smaak met peper en zout. Doe er de tijm en de laurier bij en laat zachtjes nog 20 minuten stoven.
6
Serveer de balletjes met wat fijngehakte verse peterselie.Lekker met puree.
1
Pel en snipper de ui en de knoflook.
2
Meng het gehakt met het paneermeel ei ui en knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
3
Rol balletjes ter grootte van een walnoot. Bak de balletjes goudbruin in een pan met boter.
4
Haal de balletjes uit de pan en stoof de in stukjes gesneden selder in hetzelfde vet. Doe de tomaten erbij.
5
Breng de saus op smaak met peper en zout. Doe er de tijm en de laurier bij en laat zachtjes nog 20 minuten stoven.
6
Serveer de balletjes met wat fijngehakte verse peterselie.Lekker met puree.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
50m
Ingrediënten
Gehakt
750 g
Paneermeel
50 g
Ei
1
Ui
1
Look
1 teentje
Blik tomaten
500 g
Selderstengels
2
Laurierblaadje
1
Tijm (vers)
1 takje
Bakboter
Peper
Zout
Platte peterselie (vers)
1 bosje
Balletjes in tomatensaus
Wie lust er nu niet graag balletjes in tomatensaus? Volg ons recept en maak zelfgemaakte balletjes waar groot en klein dol op zijn. Heerlijk met een aardappelpuree.Instructies
1
Pel en snipper de ui en de knoflook.
2
Meng het gehakt met het paneermeel ei ui en knoflook. Breng op smaak met peper en zout.
3
Rol balletjes ter grootte van een walnoot. Bak de balletjes goudbruin in een pan met boter.
4
Haal de balletjes uit de pan en stoof de in stukjes gesneden selder in hetzelfde vet. Doe de tomaten erbij.
5
Breng de saus op smaak met peper en zout. Doe er de tijm en de laurier bij en laat zachtjes nog 20 minuten stoven.
6
Serveer de balletjes met wat fijngehakte verse peterselie.Lekker met puree.