Aziatische steak tartaar

Aziatische steak tartaar

40m
11
-
259
Recepten

Aziatische steak tartaar

Een heerlijke klassieker met vlees van bij ons? Da’s steak tartaar. Maar probeer gerust eens deze variant met een Aziatische insteek. Een ware smaakbom! Je zomer wordt nog beter met dit heerlijke gerecht. Smakelijk!
Aziatische steak tartaar

Aziatische steak tartaar

40m
11
-
259
Recepten

Aziatische steak tartaar

Een heerlijke klassieker met vlees van bij ons? Da’s steak tartaar. Maar probeer gerust eens deze variant met een Aziatische insteek. Een ware smaakbom! Je zomer wordt nog beter met dit heerlijke gerecht. Smakelijk!
Totale tijd40m
Ingrediënten11
Beoordeling-
Aantal likes259

Ingrediënten

4 personen
Ossenhaas
750 g
Sjalotten
1
Look
1 teentje
Rode chilipeper
1
Gember
Koriander
2 el
Peper
Zout
Koriander
8 takjes
Kwarteleitjes
4
Kappertjes
1 el
Sesamolie
0,5 tl
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

750 g ossenhaas
1
Snijd het vlees zo fijn mogelijk met een scherp koksmes.
gember (2cm), 1 rode chilipeper, 1 Sjalotten
2
Rasp de gember snijd de chilipeper en het sjalotje fijn.
2 el koriander, 1 teentje Look, 0,5 tl sesamolie, peper, zout
3
Voeg bij het vlees samen met de geperste look de koriander en de sesamolie. Kruid met peper en zout.
4 kwarteleitjes
4
Verdeel het vlees met behulp van een dresseerring over vier borden. Druk met de bolle kant van een theelepel een kuiltje in het midden van elke portie tartaar en leg er een kwarteleidooier in.
8 takjes koriander, 1 el kappertjes
5
Werk af met de kappertjes een takje koriander en een extra draai van de pepermolen.Lekker met broodstengels of stokbrood.
1
Snijd het vlees zo fijn mogelijk met een scherp koksmes.
2
Rasp de gember snijd de chilipeper en het sjalotje fijn.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

750 g ossenhaas
1
Snijd het vlees zo fijn mogelijk met een scherp koksmes.
gember (2cm), 1 rode chilipeper, 1 Sjalotten
2
Rasp de gember snijd de chilipeper en het sjalotje fijn.
2 el koriander, 1 teentje Look, 0,5 tl sesamolie, peper, zout
3
Voeg bij het vlees samen met de geperste look de koriander en de sesamolie. Kruid met peper en zout.
4 kwarteleitjes
4
Verdeel het vlees met behulp van een dresseerring over vier borden. Druk met de bolle kant van een theelepel een kuiltje in het midden van elke portie tartaar en leg er een kwarteleidooier in.
8 takjes koriander, 1 el kappertjes
5
Werk af met de kappertjes een takje koriander en een extra draai van de pepermolen.Lekker met broodstengels of stokbrood.
1
Snijd het vlees zo fijn mogelijk met een scherp koksmes.
2
Rasp de gember snijd de chilipeper en het sjalotje fijn.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden