Ontbijtmuffin met brood en ei
Ontbijtmuffin met brood en ei
Ontbijtmuffin met brood en ei
Ontbijtmuffin met brood en ei
Ingrediënten
4 personen
Toast brood
4 sneetjes
Ontbijtspek
4 sneetjes
Eieren
4
Tuinkers
0,67 bosjes
Boter
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Verwarm de oven voor op 175°C
2
Snijd de korsten zo dun mogelijk van het brood en rol de sneetjes plat met een deegroller.
3
Besmeer 1 zijde van het brood met smeerboter en duw de boterhammen, met de beboterde kant naar onder toe, in de muffinvorm. Dus stevig aan, zodat je een ruim broodbakje krijgt.
4
Voorzie elk broodpakje met een plakje spek, leg dit rondom tegen de binnenkant.
5
Breek 1 eitje in elk broodbakje. Kruid met peper en zout.
6
Plaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak de ontbijtmuffins gedurende zo’n 18 minuten krokant. Of tot het eiwit is gestold.
7
Haal voorzichtig uit de vorm en garneer met wat tuinkers.
1
Verwarm de oven voor op 175°C
2
Snijd de korsten zo dun mogelijk van het brood en rol de sneetjes plat met een deegroller.
3
Besmeer 1 zijde van het brood met smeerboter en duw de boterhammen, met de beboterde kant naar onder toe, in de muffinvorm. Dus stevig aan, zodat je een ruim broodbakje krijgt.
4
Voorzie elk broodpakje met een plakje spek, leg dit rondom tegen de binnenkant.
5
Breek 1 eitje in elk broodbakje. Kruid met peper en zout.
6
Plaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak de ontbijtmuffins gedurende zo’n 18 minuten krokant. Of tot het eiwit is gestold.
7
Haal voorzichtig uit de vorm en garneer met wat tuinkers.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
40m
Ingrediënten
Toast brood
4 sneetjes
Ontbijtspek
4 sneetjes
Eieren
4
Tuinkers
0,67 bosjes
Boter
Peper
Zout
Ontbijtmuffin met brood en ei
Een muffin als ontbijt, het kan! Met dit recept maak je een makkelijke muffin van brood met spek en ei.Instructies
1
Verwarm de oven voor op 175°C
2
Snijd de korsten zo dun mogelijk van het brood en rol de sneetjes plat met een deegroller.
3
Besmeer 1 zijde van het brood met smeerboter en duw de boterhammen, met de beboterde kant naar onder toe, in de muffinvorm. Dus stevig aan, zodat je een ruim broodbakje krijgt.
4
Voorzie elk broodpakje met een plakje spek, leg dit rondom tegen de binnenkant.
5
Breek 1 eitje in elk broodbakje. Kruid met peper en zout.
6
Plaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak de ontbijtmuffins gedurende zo’n 18 minuten krokant. Of tot het eiwit is gestold.
7
Haal voorzichtig uit de vorm en garneer met wat tuinkers.