dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Ontbijtmuffin met brood en ei (thumbnail)Ontbijtmuffin met brood en ei

Ontbijtmuffin met brood en ei

40m
0
-
1.6K
Recepten

Ontbijtmuffin met brood en ei

Een muffin als ontbijt, het kan! Met dit recept maak je een makkelijke muffin van brood met spek en ei.
Ontbijtmuffin met brood en ei (thumbnail)Ontbijtmuffin met brood en ei

Ontbijtmuffin met brood en ei

40m
0
-
1.6K
Recepten

Ontbijtmuffin met brood en ei

Een muffin als ontbijt, het kan! Met dit recept maak je een makkelijke muffin van brood met spek en ei.
Type gerechtOntbijt
Totale tijd40m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes1.6K

Ingrediënten

4 personen
Toast brood
4 sneetjes
Ontbijtspek
4 sneetjes
Eieren
4
Tuinkers
0,67 bosjes
Boter
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 175°C
2
Snijd de korsten zo dun mogelijk van het brood en rol de sneetjes plat met een deegroller.
3
Besmeer 1 zijde van het brood met smeerboter en duw de boterhammen, met de beboterde kant naar onder toe, in de muffinvorm. Dus stevig aan, zodat je een ruim broodbakje krijgt.
4
Voorzie elk broodpakje met een plakje spek, leg dit rondom tegen de binnenkant.
5
Breek 1 eitje in elk broodbakje. Kruid met peper en zout.
6
Plaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak de ontbijtmuffins gedurende zo’n 18 minuten krokant. Of tot het eiwit is gestold.
7
Haal voorzichtig uit de vorm en garneer met wat tuinkers.
1
Verwarm de oven voor op 175°C
2
Snijd de korsten zo dun mogelijk van het brood en rol de sneetjes plat met een deegroller.

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 175°C
2
Snijd de korsten zo dun mogelijk van het brood en rol de sneetjes plat met een deegroller.
3
Besmeer 1 zijde van het brood met smeerboter en duw de boterhammen, met de beboterde kant naar onder toe, in de muffinvorm. Dus stevig aan, zodat je een ruim broodbakje krijgt.
4
Voorzie elk broodpakje met een plakje spek, leg dit rondom tegen de binnenkant.
5
Breek 1 eitje in elk broodbakje. Kruid met peper en zout.
6
Plaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak de ontbijtmuffins gedurende zo’n 18 minuten krokant. Of tot het eiwit is gestold.
7
Haal voorzichtig uit de vorm en garneer met wat tuinkers.
1
Verwarm de oven voor op 175°C
2
Snijd de korsten zo dun mogelijk van het brood en rol de sneetjes plat met een deegroller.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Ontbijtmuffin met brood en ei (thumbnail)Ontbijtmuffin met brood en ei
4 personen
40m
Ingrediënten
Toast brood
4 sneetjes
Ontbijtspek
4 sneetjes
Eieren
4
Tuinkers
0,67 bosjes
Boter
Peper
Zout

Ontbijtmuffin met brood en ei

Een muffin als ontbijt, het kan! Met dit recept maak je een makkelijke muffin van brood met spek en ei.
Instructies
1
Verwarm de oven voor op 175°C
2
Snijd de korsten zo dun mogelijk van het brood en rol de sneetjes plat met een deegroller.
3
Besmeer 1 zijde van het brood met smeerboter en duw de boterhammen, met de beboterde kant naar onder toe, in de muffinvorm. Dus stevig aan, zodat je een ruim broodbakje krijgt.
4
Voorzie elk broodpakje met een plakje spek, leg dit rondom tegen de binnenkant.
5
Breek 1 eitje in elk broodbakje. Kruid met peper en zout.
6
Plaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak de ontbijtmuffins gedurende zo’n 18 minuten krokant. Of tot het eiwit is gestold.
7
Haal voorzichtig uit de vorm en garneer met wat tuinkers.