dako logo
Populaire thema's
Zoeken op

Hoe bereid ik gedroogde en gezouten vis?

Hoe bereid ik gedroogde en gezouten vis?

"Beste Jeroen, hartelijk dank om (indirect) op mijn vragen te antwoorden tijdens uw programma. Ik heb er gebruik van gemaakt en het heeft gesmaakt ! Toch blijft er nog één van mijn vragen over en dat is een vraag waar ik al > 10 jaar mee rondloop. Hoe maak je gezoute en gedroogde vis klaar die je in Oostende aan een kraampje koopt. Het enige wat de verkoper mij in West-Vlaams kon zeggen en wat ik begrepen heb is: "weken en klaarmaken". In Portugal meen ik dat eens gezien te hebben als ovenschotel met tomaat en olijven, maar is dat hetzelfde ? Welke kruiden, saus , enz.... Mocht het ooit passen, graag wat meer uitleg. Dank. "

A. Geirnaert

Antwoord van Dagelijkse kost

Misschien lust je dit ook wel?