Winterkost

In Dagelijkse Winterkost kookt Jeroen naar goede gewoonte op verplaatsing. Vanuit een gezellige chalet in de Ardennen of in een openluchtkeuken in de Oostenrijkse bergen? Geen plek te gek om heerlijke, winterse gerechten op tafel te toveren. Bekijk hier het overzicht van alle recepten uit de vorige Winterkost-edities met Jeroen Meus.

Winterkost 2022

Hoewel we in de winter van 2022 weer volop konden reizen, kozen Jeroen en zijn crew voor een staycation in eigen land. Zeg nu zelf, nergens beter dan een gezellige chalet in de Ardennen om ons twee weken winters comfort food voor te schotelen.

Dagelijkse winterkost 2021

Geen Winterkost zoals we het gewend zijn in 2021. Wegens omstandigheden (lees: een wereldwijde coronapandemie) zat er dit jaar geen culinaire reis naar een winterse bestemming in. In ruil kregen we wel een Best Of van Winterkost. De 10 populairste recepten uit alle vorige Winterkost-edities passeerden de revue.

Winterkost 2020

In 2020 inspireerde Jeroen ons de hele kerstvakantie lang met een dagelijkse portie winterkost. Deze keer niet vanuit het buitenland of zijn vertrouwde keuken in Leuven, maar wel voor de eerste keer vanuit zijn eigen kot. 

Winterkost van 2019

In de kerstvakantie van 2019 verliet Jeroen Meus zijn vertrouwde keuken in Leuven en pakte hij zijn koffers voor een trip richting Oostenrijk. Vanuit zijn openluchtkeuken pal naast de skipiste presenteerde hij twee weken Dagelijkse Winterkost.

Winterkost van 2018

Winterkost van 2017

culinaireinspiratie Created with Sketch.

Culinaire inspiratie