Wat eten we vandaag? Maak je weekmenu met de recepten van Dagelijkse kost

“Wat eten we vandaag?” Elke weekdag beantwoordt Jeroen Meus deze hamvraag met een nieuwe recept. Zo verzamelde hij intussen al bijna 3000 recepten in de app en op de website van Dagelijkse kost. Zo vind jij voor elke dag en elke goesting wel een lekker gerecht. Dus, ben je op zoek naar een lekker, gevarieerd en makkelijk weekmenu? Swipe je favoriete recepten bij elkaar in de app van Dagelijkse kost en ontdek hoe je snel en eenvoudig maaltijden kan inplannen in je eigen weekmenu. Nood aan extra inspiratie? Weekmenu ideeën in overvloed vind je op deze pagina. Laat het smaken!

Plan je weekmenu in de app van Dagelijkse kost

Als je de app van Dagelijkse kost nog niet hebt, dan is dit het moment om de app te downloaden in de App Store of via Google Play

Het voordeel van deze app? Je kan je maaltlijden plannen in enkele minuten. Het is snel en simpel. Swipe en kies eerst je favoriete gerechten. Daarna stel je makkelijk een weekmenu samen op basis van je favorieten. Je kan zelfs samen recepten swipen met je huisgenoten, familie of vrienden. Nodig ze uit om mee te swipen en ontdek welke recepten matchen. Zo staat er volgende week gegarandeerd voor ieder wat wils op het weekmenu. Klaar? Swipen maar!

De app van Dagelijkse kost laat elke dag smaken

De app van Dagelijkse kost, dat is jouw digitale kookhulp met dagelijkse recepten, tips en stap-voor-stap kookvideo’s. Op zoek naar kookinspiratie voor elke dag? Of wil je makkelijk en overzichtelijk maaltijden plannen voor het hele gezin? Zelfs voor je boodschappenlijstjes hebben we een oplossing. Bekijk hier de video en ontdek alles over de app van Dagelijkse kost.

Ontdek alle weekmenu’s van Dagelijkse kost

Laat je je liever inspireren door een bestaand weekmenu? Bekijk hieronder alle weekmenu’s van Dagelijkse kost en kook mee met de seizoenen. Jeroen serveert je elke maand vier inspirerende en gevarieerde weekmenu’s met telkens zeven lekkere gerechten om uit te kiezen. 

culinaireinspiratie Created with Sketch.

Culinaire inspiratie