Kijk mee achter de schermen: zo kwam de nieuwe keuken tot stand

Het team van Dovy Keukens ontwierp een nieuwe keuken die aan alle wensen van Jeroen voldoet: een gebruiksvriendelijke keuken met een huiselijk karakter, en kleuren en materialen die warmte uitstralen. Benieuwd hoe de maatwerkkeuken van Dagelijkse kost tot stand kwam? Kijk mee achter de schermen, van ontwerp tot productie en installatie.

Welkom in de nieuwe keuken van Jeroen Meus,
het kloppende hart van Dagelijkse kost:

Jeroen wilde een keuken met karakter. Zie hier het resultaat. De nieuwe keuken van Dagelijkse kost oogt warm en huiselijk, met natuurlijke materialen en zachte kleuren. De keukenkasten zijn bijvoorbeeld vervaardigd uit massief eik voor een tijdloze look.

Aangezien tijdens de televisie-opnames het tempo hoog ligt, was er ook extra aandacht voor functionaliteit en gebruiksgemak. Er is extra werkruimte tussen de spoelbak en het kookfornuis voorzien. Daarnaast werden de ovens geïnstalleerd op werkhoogte. In combinatie met een 8 cm dik werkoppervlak uit stootvast en onderhoudsvriendelijk materiaal (composiet), waarvan de hoogte bovendien is aangepast aan Jeroen zijn lichaamslengte, slaagde het ontwerpteam erin om de nieuwe keuken van Dagelijkse kost zeer ergonomisch in te richten.

Benieuwd naar meer foto’s en details over het ontwerp van onze keuken? Neem een kijkje op dovykeukens.be

VRT
VRT
VRT
nieuws Created with Sketch.

Nieuws