Kerstmenu 2023

Je organiseert dit jaar een kerstdiner en wil weten hoe je een kerstmenu samenstelt waar je op kerstavond zelf geen werk meer aan hebt? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Ontdek hier het Nationale Kerstmenu van dit jaar en alle andere kerstrecepten van Dagelijkse kost voor een geslaagd feest, van hapjes tot desserts.

Het Nationale Kerstmenu 2023

Het Nationale Kerstmenu 2023 is een knaller van formaat. Ontdek hier welke heerlijke feestgerechten Jeroen dit jaar in petto heeft.

 

Feestelijke kersthapjes

Kies jij tijdens de feestdagen voor de klassieke bladerdeeghapjes of ben je op zoek naar andere feestelijke aperitiefhapjes? Bij Dagelijkse kost vind je voor elk wat wils.

VRT

Feestelijke voorgerechten

Zet je kerstmenu verder met een heerlijk voorgerecht. Van koude voorgerechten tot warme voorgerechten, iets met vis, vlees of net veggie. Laat je inspireren door Jeroen Meus zijn makkelijke maar overheerlijke voorgerechtjes voor Kerst.

VRT

Feestelijke hoofdgerechten

Op zoek naar het perfecte hoofdgerecht voor Kerstmis? Zoek niet verder. Van stoverij en stoofpotjes zoals coq au vin en boeuf bourguignon tot gevulde kalkoen en wild recepten in de vorm van heerlijke hertenragout. Voor elk feest is er een kerstmaal om samen van te genieten.

VRT

Kerstdesserts

Van op en top feestelijke desserts en royaal versierde kerstbûches tot makkelijke desserts waar je weinig werk aan hebt en alles daartussen, tussen de kerstdesserts van Dagelijkse kost vind je voor elk wat wils.

VRT

Alle Nationale Kerstmenu's van Dagelijkse kost

Al sinds 2010 kookt Jeroen naar jaarlijkse traditie de pannen van het dak met zijn Nationale Kerstmenu. Ga op zoek naar het perfecte kersthapje, feestelijke voorgerecht, hoofdgerecht of dessert voor jouw kerstdiner in het enige, echte én superhandige overzicht van alle Nationale Kerstmenu's van Dagelijkse kost.

Naar het overzicht >

VRT

Nog meer kerstinspiratie

Klik meteen door naar:
   > Feestelijke sauzen
   > Populaire kookvragen over Kerst
   > Populaire artikels in kerstthema

Feestelijke sauzen

Grand Veneursaus, Provençaalse saus, hollandaisesaus, rodewijnsaus, portosaus of jachtsaus from scratch maken? Wat je ook serveert dit jaar, met de feestelijke sausrecepten van Dagelijkse kost kan je feestmaal niet meer stuk.

culinaireinspiratie Created with Sketch.

Culinaire inspiratie