Ga meteen door naar:
Feestelijke kersthapjes
Kies jij tijdens de feestdagen voor de klassieke bladerdeeghapjes of ben je op zoek naar andere feestelijke aperitiefhapjes? Bij Dagelijkse kost vind je voor elk wat wils.

Feestelijke voorgerechten
Zet je kerstmenu verder met een heerlijk voorgerecht. Van koude voorgerechten tot warme voorgerechten, iets met vis, vlees of net veggie. Laat je inspireren door Jeroen Meus zijn makkelijke maar overheerlijke voorgerechtjes voor Kerst.

Feestelijke hoofdgerechten
Op zoek naar het perfecte hoofdgerecht voor Kerstmis? Zoek niet verder. Van stoverij en stoofpotjes zoals coq au vin en boeuf bourguignon tot gevulde kalkoen en wild recepten in de vorm van heerlijke hertenragout. Voor elk feest is er een kerstmaal om samen van te genieten.

Kerstdesserts
Van royaal versierde kerstbûches tot makkelijke desserts waar je weinig werk aan hebt en alles daartussen, tussen de kerstdesserts van Dagelijkse kost vind je voor elk wat wils.

Alle Nationale Kerstmenu's van Dagelijkse kost
Al sinds 2010 kookt Jeroen naar jaarlijkse traditie de pannen van het dak met zijn Nationale Kerstmenu. Ga op zoek naar het perfecte kersthapje, feestelijke voorgerecht, hoofdgerecht of dessert voor jouw kerstdiner in het enige, echte én superhandige overzicht van alle Nationale Kerstmenu's van Dagelijkse kost.
Naar het overzicht >

Nog meer kerstinspiratie
Klik meteen door naar:
> Feestelijke sauzen
> Populaire kookvragen over Kerst
> Populaire artikels in kerstthema
Feestelijke sauzen
Grand Veneursaus, Provençaalse saus, hollandaisesaus, rodewijnsaus, portosaus of jachtsaus from scratch maken? Wat je ook serveert dit jaar, met de feestelijke sausrecepten van Dagelijkse kost kan je feestmaal niet meer stuk.
Populaire kookvragen over Kerst
- Hoe groot is Jeroens bakplaat die hij gebruikt om een kerststronk te bakken?
- Ik ben op zoek naar een makkelijk dessert voor een grote groep.
- Hoe houd ik mijn verse hollandaisesaus warm?
- Hoe serveer ik het mooist warme oesters op een bord?
- Welke groenten serveer ik als garnituur bij kalkoen?
- Welke saus serveer je het best bij vis?
- Hoe maak ik gemakkelijk zelf aardappelkroketten?
- Kan ik ragout van ree op voorhand klaarmaken?
- Mijn chocoladesaus is korrelig. Hoe komt dit?
Populaire artikels over koken tijdens de kerst- en feestdagen
- 7 onmisbare basisbereidingen voor tijdens de feestdagen
- Feestdagen zonder stress: zo sta je ontspannen in de keuken
- Flamberen: hoe begin je eraan?
- Tips en recepten voor een geslaagde raclette-avond
- 4 gouden regels voor chocolademousse die nooit mislukt
- Alles wat je moet weten om te bakken met Amerikaanse maateenheden
- Recepten voor een niet-zo-klassieke gourmetavond
- Aan de slag met wild
- SOS taart en gebak: de meest gestelde bakvragen
- Kookhacks: 7 tijdbesparende tips