Gebruik jij de app van Dagelijkse kost al? Zo werkt het

De app van Dagelijkse kost, dat is jouw digitale kookhulp met dagelijkse recepten, tips en stap-voor-stap kookvideo’s. Op zoek naar kookinspiratie voor elke dag? Of wil je makkelijk en overzichtelijk maaltijden plannen voor het hele gezin? Zelfs voor je boodschappenlijstjes hebben we een oplossing. Bekijk hier de video en ontdek alles over de app van Dagelijkse kost.

Laat elke dag smaken

De app van Dagelijkse kost maakt komaf met de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ … en nog zoveel meer. Heb jij ‘m al? Ontdek hier in detail welke features je dagelijks kookmoment makkelijker, leuker én lekkerder maken.

👤 Meld je makkelijk aan
Meld je aan met je VRT-profiel en krijg toegang tot alle recepten van Dagelijkse kost in één handige app. Nog geen VRT-profiel? Registreren is makkelijk, snel en gratis.

👆 Swipe & ontdek dagelijkse nieuwe recepten
Swipe van recept naar recept en geef je ogen de kost. Iets gezien dat je lekker vindt? Swipe naar rechts. Niet jouw smaak? Swipe naar links. Zo eenvoudig is het. 

💾 Bewaar je favoriete recepten
Verzamel al je favoriete recepten in je eigen collecties en deel ze met je familie, huisgenoten of vrienden.

✨ Personaliseer je startpagina
Eet je vegetarisch of glutenvrij? Duid je wensen aan in de app en krijg recepten en tips geserveerd die passen bij jouw smaak en persoonlijke voorkeuren. 

🍽️ Plan je weekmenu
Plan je maaltijden met gemak en stel makkelijk een weekmenu samen met je favoriete recepten. Vanaf nu is het gedaan met de vraag “wat eten we vandaag?”

📝 Laat je boodschappenlijstjes maken
Goesting gevonden? Bespaar tijd en vermijd dat je iets vergeet door je boodschappenlijstje te laten samenstellen in de app op basis van je geselecteerde recepten.

🧑‍🍳 Stap-voor-stap instructievideo’s
Tijd om de keuken in te duiken? Volg moeiteloos elk recept dankzij onze handige video’s en gedetailleerde instructies. Zo maak je lekkere dagelijkse kost die altijd lukt.

⭐ Beoordeel en deel recepten
Kookte je iets fantastisch? Gaf je een heerlijke twist aan een recept? Deel je ervaring met andere gebruikers. Geef een duimpje, laat een reactie achter, voeg een foto toe en deel het recept op sociale media.

Vragen over het gebruik van de app? Vind het antwoord in de uitgebreide FAQ.

Download nu de app

Sluit je aan bij de grootste kookcommunity van Vlaanderen.

> Download in de App Store      > Download in Google Play

nieuws Created with Sketch.

Nieuws