Jeroen gaat op zoek naar de essentie van de Zweedse keuken en cultuur. Hij ontmoet er tv-kok **Tina Nordström** die Jeroen onderdompelt in de Zweedse levensstijl. Jeroen ontdekt de **fika-traditie**, ontmoet enkele **palingvissers**, en gaat mee **cantharellen plukken**. Op bezoek bij de familie Skogström leert hij eigenhandig **rivierkreeften vangen**, nog zo’n Zweedse traditie. Met de verse vangst in de kofferbak keert Jeroen tenslotte terug naar Tina's hoeve voor een feestelijk laatste avondmaal. # Dagelijkse kost uit Zweden De afleveringen van Dagelijkse kost stonden zes weken lang in het teken van De mosterd van Meus. Benieuwd wat Jeroen tijdens zijn avontuur in Zweden klaarmaakte? {r:RkHtcQ2hjDOQRPzrICjw} {r:UuWTLytVYRPXo1DikNOq} {r:8VTKI0WJfU0QfHVc2xmN} {r:pF1CEV8OcVqkuY27AXEl} {r:GZkEGVZtojfvgw2adTSA}