dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Wok met konijn, paksoi en sluimererwten (thumbnail)Wok met konijn, paksoi en sluimererwten

Wok met konijn, paksoi en sluimererwten

40m
0
-
381
Recepten

Wok met konijn, paksoi en sluimererwten

Reis naar het Verre Oosten met deze wok. Een gerecht waar konijn, frisse paksoi en knapperige sluimererwten samenkomen in een harmonie van smaken.
Wok met konijn, paksoi en sluimererwten (thumbnail)Wok met konijn, paksoi en sluimererwten

Wok met konijn, paksoi en sluimererwten

40m
0
-
381
Recepten

Wok met konijn, paksoi en sluimererwten

Reis naar het Verre Oosten met deze wok. Een gerecht waar konijn, frisse paksoi en knapperige sluimererwten samenkomen in een harmonie van smaken.
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd40m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes381

Ingrediënten

4 personen
Konijnfilets
500 g
Lente-uien
4
Paksoi
1
Sluimererwten
100 g
Limoensap en zeste
1
Rode chilipeper
1
Koriander
Pindanoten
50 g
Rijst
300 g
Sojasaus
2 el
Oestersaus
2 el
Plantaardige olie
2 el
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en zet opzij.
2
Snijd het konijnenvlees in reepjes. Spoel de paksoi en lente-uitjes. Snijd fijn.Snipper de chilipeper fijn. Hak de pindanootjes grof.
3
Verhit 1 eetlepel olie in een grote wokpan of koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het vlees toe en bak het snel aan alle kanten bruin. Haal het vlees uit de pan en zet opzij.
4
Voeg de resterende eetlepel olie toe aan de pan. Voeg de lente-uitjes paksoi en peultjes toe. Roerbak gedurende 2-3 minuten of tot de groenten iets zachter worden.
5
Voeg het gebakken vlees weer toe aan de pan. Voeg ook de chilipeper limoensap en zeste toe. Roerbak gedurende nog eens 2-3 minuten.
6
Voeg de sojasaus en oestersaus toe aan de pan. Breng op smaak met zout en peper. Roerbak nog 1-2 minuten om de smaken te mengen.Haal de pan van het vuur. Voeg de gehakte koriander en pindanootjes toe. Meng alles goed door elkaar.
7
Serveer het wokgerecht met basmatirijst en garneer met extra gehakte koriander en pindanootjes en eventueel chilipoeder.
1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en zet opzij.
2
Snijd het konijnenvlees in reepjes. Spoel de paksoi en lente-uitjes. Snijd fijn.Snipper de chilipeper fijn. Hak de pindanootjes grof.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en zet opzij.
2
Snijd het konijnenvlees in reepjes. Spoel de paksoi en lente-uitjes. Snijd fijn.Snipper de chilipeper fijn. Hak de pindanootjes grof.
3
Verhit 1 eetlepel olie in een grote wokpan of koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het vlees toe en bak het snel aan alle kanten bruin. Haal het vlees uit de pan en zet opzij.
4
Voeg de resterende eetlepel olie toe aan de pan. Voeg de lente-uitjes paksoi en peultjes toe. Roerbak gedurende 2-3 minuten of tot de groenten iets zachter worden.
5
Voeg het gebakken vlees weer toe aan de pan. Voeg ook de chilipeper limoensap en zeste toe. Roerbak gedurende nog eens 2-3 minuten.
6
Voeg de sojasaus en oestersaus toe aan de pan. Breng op smaak met zout en peper. Roerbak nog 1-2 minuten om de smaken te mengen.Haal de pan van het vuur. Voeg de gehakte koriander en pindanootjes toe. Meng alles goed door elkaar.
7
Serveer het wokgerecht met basmatirijst en garneer met extra gehakte koriander en pindanootjes en eventueel chilipoeder.
1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en zet opzij.
2
Snijd het konijnenvlees in reepjes. Spoel de paksoi en lente-uitjes. Snijd fijn.Snipper de chilipeper fijn. Hak de pindanootjes grof.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Wok met konijn, paksoi en sluimererwten (thumbnail)Wok met konijn, paksoi en sluimererwten
4 personen
40m
Ingrediënten
Konijnfilets
500 g
Lente-uien
4
Paksoi
1
Sluimererwten
100 g
Limoensap en zeste
1
Rode chilipeper
1
Koriander
Pindanoten
50 g
Rijst
300 g
Sojasaus
2 el
Oestersaus
2 el
Plantaardige olie
2 el
Peper
Zout

Wok met konijn, paksoi en sluimererwten

Reis naar het Verre Oosten met deze wok. Een gerecht waar konijn, frisse paksoi en knapperige sluimererwten samenkomen in een harmonie van smaken.
Instructies
1
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en zet opzij.
2
Snijd het konijnenvlees in reepjes. Spoel de paksoi en lente-uitjes. Snijd fijn.Snipper de chilipeper fijn. Hak de pindanootjes grof.
3
Verhit 1 eetlepel olie in een grote wokpan of koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het vlees toe en bak het snel aan alle kanten bruin. Haal het vlees uit de pan en zet opzij.
4
Voeg de resterende eetlepel olie toe aan de pan. Voeg de lente-uitjes paksoi en peultjes toe. Roerbak gedurende 2-3 minuten of tot de groenten iets zachter worden.
5
Voeg het gebakken vlees weer toe aan de pan. Voeg ook de chilipeper limoensap en zeste toe. Roerbak gedurende nog eens 2-3 minuten.
6
Voeg de sojasaus en oestersaus toe aan de pan. Breng op smaak met zout en peper. Roerbak nog 1-2 minuten om de smaken te mengen.Haal de pan van het vuur. Voeg de gehakte koriander en pindanootjes toe. Meng alles goed door elkaar.
7
Serveer het wokgerecht met basmatirijst en garneer met extra gehakte koriander en pindanootjes en eventueel chilipoeder.