Macaroni met ham, roomkaas en witloof
Macaroni met ham, roomkaas en witloof
Macaroni met ham, roomkaas en witloof
Macaroni met ham, roomkaas en witloof
Ingrediënten
4 personen
Macaroni
360 g
Witloofstronken
4
Boterklontje
1
Ham blokjes
250 g
Roomkaas
250 g
Peterselie
5 takjes
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
360 g macaroni
1
Kook de macaroni gaar volgens de instructies op de verpakking.
4 witloof
2
Verwijder de harde onderkant van het witloof. Spoel de stronken af en snijd in dunne reepjes.
1 boter, 250 g Ham blokjes
3
Smelt de boter in een pan en bak het witloof goudbruin en gaar.Voeg de ham toe en bak ze een minuutje mee.
4
Giet de macaroni af en behoud een kopje van het pastawater.
250 g roomkaas
5
Doe de macaroni het witloof en de ham samen in een grote pot. Voeg de roomkaas toe en meng tot de kaas gesmolten is. Leng de saus eventueel aan met wat van het pastawater voor een gladdere saus en goede binding.
5 takjes peterselie, peper, zout
6
Hak de peterselie fijn en voeg toe aan de saus. Kruid naar eigen smaak met peper en zout.
360 g macaroni
1
Kook de macaroni gaar volgens de instructies op de verpakking.
4 witloof
2
Verwijder de harde onderkant van het witloof. Spoel de stronken af en snijd in dunne reepjes.
1 boter, 250 g Ham blokjes
3
Smelt de boter in een pan en bak het witloof goudbruin en gaar.Voeg de ham toe en bak ze een minuutje mee.
4
Giet de macaroni af en behoud een kopje van het pastawater.
250 g roomkaas
5
Doe de macaroni het witloof en de ham samen in een grote pot. Voeg de roomkaas toe en meng tot de kaas gesmolten is. Leng de saus eventueel aan met wat van het pastawater voor een gladdere saus en goede binding.
5 takjes peterselie, peper, zout
6
Hak de peterselie fijn en voeg toe aan de saus. Kruid naar eigen smaak met peper en zout.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
15m
Ingrediënten
Macaroni
360 g
Witloofstronken
4
Boterklontje
1
Ham blokjes
250 g
Roomkaas
250 g
Peterselie
5 takjes
Peper
Zout
Macaroni met ham, roomkaas en witloof
Macaroni met kaas en ham is altijd een goed idee. Snel klaar en geliefd bij de jong en oud, voeg er witloof aan toe voor meer smaak en meer voedingsstoffen.Instructies
360 g macaroni
1
Kook de macaroni gaar volgens de instructies op de verpakking.
4 witloof
2
Verwijder de harde onderkant van het witloof. Spoel de stronken af en snijd in dunne reepjes.
1 boter, 250 g Ham blokjes
3
Smelt de boter in een pan en bak het witloof goudbruin en gaar.Voeg de ham toe en bak ze een minuutje mee.
4
Giet de macaroni af en behoud een kopje van het pastawater.
250 g roomkaas
5
Doe de macaroni het witloof en de ham samen in een grote pot. Voeg de roomkaas toe en meng tot de kaas gesmolten is. Leng de saus eventueel aan met wat van het pastawater voor een gladdere saus en goede binding.
5 takjes peterselie, peper, zout
6
Hak de peterselie fijn en voeg toe aan de saus. Kruid naar eigen smaak met peper en zout.