Kipfilet met mosterdsausje en witloof
Kipfilet met mosterdsausje en witloof
Op zoek naar een gemakkelijk maar toch smaakvol gerecht? Kipfilet met gestoofd witloof en een mosterdsausje.
Kipfilet met mosterdsausje en witloof
Kipfilet met mosterdsausje en witloof
Op zoek naar een gemakkelijk maar toch smaakvol gerecht? Kipfilet met gestoofd witloof en een mosterdsausje.
Ingrediënten
4 personen
Witloofstronken
8
Peper
Zout
Nootmuskaat
Kipfilets
4
Room
200 ml
Mosterd
1 el
Olijfolie
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
8 witloof
1
Spoel het witloof goed. Verwijder de harde onderkant van de stronken en snijd ze doormidden in de lengte.
1 scheutje olijfolie, peper, zout, nootmuskaat
2
Verwarm een scheutje olijfolie in een braadpan en schik er de witloofstronkjes in. Kruid met peper zout en nootmuskaat.Bak het witloof enkele minuten goed aan en plaats het deksel op de braadpan. Laat rustig garen op een laag vuur voor ongeveer 25 minuten. Voeg eventueel een scheutje water toe.
4 kipfilets, peper, zout
3
Kruid ondertussen de kipfilets met peper en zout en bak goudbruin in een hete pan. Draai dan het vuur wat lager en laat de filets rustig verder bakken in ongeveer 7 - 8 minuten afhankelijk van de dikte.Haal de kipfilets uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
200 ml Room, 1 el mosterd
4
Blus de pan met de room. Draai het vuur hoger zodat de saus kan inkoken. Voeg de mosterd toe en laat inkoken tot de gewenste dikte. Proef en kruid eventueel met peper en zout.
5
Serveer het gestoofde witloof met de kipfilets en de mosterdsaus.
1
Spoel het witloof goed. Verwijder de harde onderkant van de stronken en snijd ze doormidden in de lengte.
2
Verwarm een scheutje olijfolie in een braadpan en schik er de witloofstronkjes in. Kruid met peper zout en nootmuskaat.Bak het witloof enkele minuten goed aan en plaats het deksel op de braadpan. Laat rustig garen op een laag vuur voor ongeveer 25 minuten. Voeg eventueel een scheutje water toe.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!8 witloof
1
Spoel het witloof goed. Verwijder de harde onderkant van de stronken en snijd ze doormidden in de lengte.
1 scheutje olijfolie, peper, zout, nootmuskaat
2
Verwarm een scheutje olijfolie in een braadpan en schik er de witloofstronkjes in. Kruid met peper zout en nootmuskaat.Bak het witloof enkele minuten goed aan en plaats het deksel op de braadpan. Laat rustig garen op een laag vuur voor ongeveer 25 minuten. Voeg eventueel een scheutje water toe.
4 kipfilets, peper, zout
3
Kruid ondertussen de kipfilets met peper en zout en bak goudbruin in een hete pan. Draai dan het vuur wat lager en laat de filets rustig verder bakken in ongeveer 7 - 8 minuten afhankelijk van de dikte.Haal de kipfilets uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
200 ml Room, 1 el mosterd
4
Blus de pan met de room. Draai het vuur hoger zodat de saus kan inkoken. Voeg de mosterd toe en laat inkoken tot de gewenste dikte. Proef en kruid eventueel met peper en zout.
5
Serveer het gestoofde witloof met de kipfilets en de mosterdsaus.
1
Spoel het witloof goed. Verwijder de harde onderkant van de stronken en snijd ze doormidden in de lengte.
2
Verwarm een scheutje olijfolie in een braadpan en schik er de witloofstronkjes in. Kruid met peper zout en nootmuskaat.Bak het witloof enkele minuten goed aan en plaats het deksel op de braadpan. Laat rustig garen op een laag vuur voor ongeveer 25 minuten. Voeg eventueel een scheutje water toe.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
30m
Ingrediënten
Witloofstronken
8
Peper
Zout
Nootmuskaat
Kipfilets
4
Room
200 ml
Mosterd
1 el
Olijfolie
Kipfilet met mosterdsausje en witloof
Op zoek naar een gemakkelijk maar toch smaakvol gerecht? Kipfilet met gestoofd witloof en een mosterdsausje.Instructies
8 witloof
1
Spoel het witloof goed. Verwijder de harde onderkant van de stronken en snijd ze doormidden in de lengte.
1 scheutje olijfolie, peper, zout, nootmuskaat
2
Verwarm een scheutje olijfolie in een braadpan en schik er de witloofstronkjes in. Kruid met peper zout en nootmuskaat.Bak het witloof enkele minuten goed aan en plaats het deksel op de braadpan. Laat rustig garen op een laag vuur voor ongeveer 25 minuten. Voeg eventueel een scheutje water toe.
4 kipfilets, peper, zout
3
Kruid ondertussen de kipfilets met peper en zout en bak goudbruin in een hete pan. Draai dan het vuur wat lager en laat de filets rustig verder bakken in ongeveer 7 - 8 minuten afhankelijk van de dikte.Haal de kipfilets uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
200 ml Room, 1 el mosterd
4
Blus de pan met de room. Draai het vuur hoger zodat de saus kan inkoken. Voeg de mosterd toe en laat inkoken tot de gewenste dikte. Proef en kruid eventueel met peper en zout.
5
Serveer het gestoofde witloof met de kipfilets en de mosterdsaus.