Gebakken aardappelschijfjes met salie en spiegelei
Gebakken aardappelschijfjes met salie en spiegelei
Met deze combinatie van aardappelschijfjes, eieren en enkele smaakmakers tover je in geen tijd een heerlijk ontbijt of brunchonderdeel.
Gebakken aardappelschijfjes met salie en spiegelei
Gebakken aardappelschijfjes met salie en spiegelei
Met deze combinatie van aardappelschijfjes, eieren en enkele smaakmakers tover je in geen tijd een heerlijk ontbijt of brunchonderdeel.
Receptinformatie
Ingrediënten
4 personen
Bloemige aardappel
800 g
Boter
Olijfolie
Salie
4 blaadjes
Chilivlok
1 tl
Eieren
4
Zure room
150 g
Bieslookfijngesneden
1 el
Peper
Zout
Gebakken aardappelschijfjes met salie en spiegelei
1
Schil de aardappelen en snijd in schijfjes of plakjes.
2
Bak de aardappelschijfjes in olijfolie en boter in een grote koekenpan beetgaar.
3
Voeg de chili en de salieblaadjes toe en kruid met peper en zout. Schep om en bak tot de aardappelen mooi goudbruin zijn.
4
Schuif de aardappelen een beetje naar de kant en breek er de eieren in. Laat nog 3 minuten bakken.
5
Roer de bieslook onder de zure room en kruid met peper en zout.
6
Serveer het sausje bij de gebakken aardappelschijfjes en spiegelei.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Gebakken aardappelschijfjes met salie en spiegelei
1
Schil de aardappelen en snijd in schijfjes of plakjes.
2
Bak de aardappelschijfjes in olijfolie en boter in een grote koekenpan beetgaar.
3
Voeg de chili en de salieblaadjes toe en kruid met peper en zout. Schep om en bak tot de aardappelen mooi goudbruin zijn.
4
Schuif de aardappelen een beetje naar de kant en breek er de eieren in. Laat nog 3 minuten bakken.
5
Roer de bieslook onder de zure room en kruid met peper en zout.
6
Serveer het sausje bij de gebakken aardappelschijfjes en spiegelei.