Brochette van rundvlees met salade van parelcouscous,

Brochette van rundvlees met salade van parelcouscous,

35m
21
-
457
Recepten

Brochette van rundvlees met salade van parelcouscous,

Deze brochette van rundvlees met salade van parelcouscous is een smaakvolle en gezonde maaltijd. Het vlees kreeg een dry rub, een droge mix van kruiden, specerijen, zout en suiker, die wordt gebruikt om het vlees in te wrijven voor de bereiding op de barbecue. De frisse couscoussalade met erwtjes en…
Brochette van rundvlees met salade van parelcouscous,

Brochette van rundvlees met salade van parelcouscous,

35m
21
-
457
Recepten

Brochette van rundvlees met salade van parelcouscous,

Deze brochette van rundvlees met salade van parelcouscous is een smaakvolle en gezonde maaltijd. Het vlees kreeg een dry rub, een droge mix van kruiden, specerijen, zout en suiker, die wordt gebruikt om het vlees in te wrijven voor de bereiding op de barbecue. De frisse couscoussalade met erwtjes en…
Totale tijd35m
Ingrediënten21
Beoordeling-
Aantal likes457

Ingrediënten

4 personen
Biefstuk
500 g
Boter
1 el
Olijfolie
1 el
Veldsla
1
Zwarte peperbollen
1 tl
Mosterdzaad
1 tl
Venkelzaad
1 tl
Jeneverbessen
5
Gerookt paprikapoeder
1 tl
Currypoeder
1 tl
Zout
100 g
Bruine suiker
50 g
Rucola
1
Parelcouscous
300 g
Dille
3 takjes
Oregano
3 takjes
Citroenolie
Erwten
100 g
Gemberpoeder
0,5 tl
Knoflookpoeder
0,5 tl
Citroen
1
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1 tl mosterdzaad, 1 tl Venkelzaad, 5 Jeneverbessen, 1 tl gerookt paprikapoeder, 1 tl currypoeder, 0,5 tl gemberpoeder, 0,5 tl knoflookpoeder, 100 g zout, 50 g bruine suiker, 1 tl Zwarte peperbollen
1
Doe alle ingrediënten in een blendertje en maal fijn. Bewaar de rub in een afgesloten bokaal of potje.
300 g Parelcouscous
2
Kook de parelcouscous in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken.
1 citroen, 1 Rucola, 3 takjes oregano, 3 takjes dille, Citroenolie, 100 g erwten
3
Blancheer de erwtjes 2 minuten in kokend gezouten water laat uitlekken.Rasp de schil van de citroen. Hak de rucola oregano en dille fijn en meng door de parelcouscous samen met de erwtjes.Breng verder op smaak met citroenolie peper en zout.
500 g biefstuk
4
Snijd het vlees in repen. Rijg ze op een stokje en wrijf wat van de droge rub op de saté’s.
1 el olijfolie, 1 el boter
5
Gril ze op de barbecue of verhit een pan met de helft olijfolie en boter. Bak er de spiesjes krokant in. Oversaus regelmatig het vlees.
1 veldsla
6
Serveer de spiesjes met de parelcouscoussalade en veldsla.
1
Doe alle ingrediënten in een blendertje en maal fijn. Bewaar de rub in een afgesloten bokaal of potje.
2
Kook de parelcouscous in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

1 tl mosterdzaad, 1 tl Venkelzaad, 5 Jeneverbessen, 1 tl gerookt paprikapoeder, 1 tl currypoeder, 0,5 tl gemberpoeder, 0,5 tl knoflookpoeder, 100 g zout, 50 g bruine suiker, 1 tl Zwarte peperbollen
1
Doe alle ingrediënten in een blendertje en maal fijn. Bewaar de rub in een afgesloten bokaal of potje.
300 g Parelcouscous
2
Kook de parelcouscous in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken.
1 citroen, 1 Rucola, 3 takjes oregano, 3 takjes dille, Citroenolie, 100 g erwten
3
Blancheer de erwtjes 2 minuten in kokend gezouten water laat uitlekken.Rasp de schil van de citroen. Hak de rucola oregano en dille fijn en meng door de parelcouscous samen met de erwtjes.Breng verder op smaak met citroenolie peper en zout.
500 g biefstuk
4
Snijd het vlees in repen. Rijg ze op een stokje en wrijf wat van de droge rub op de saté’s.
1 el olijfolie, 1 el boter
5
Gril ze op de barbecue of verhit een pan met de helft olijfolie en boter. Bak er de spiesjes krokant in. Oversaus regelmatig het vlees.
1 veldsla
6
Serveer de spiesjes met de parelcouscoussalade en veldsla.
1
Doe alle ingrediënten in een blendertje en maal fijn. Bewaar de rub in een afgesloten bokaal of potje.
2
Kook de parelcouscous in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden