Cannelloni met gehakt en kaas van bij ons
Cannelloni met gehakt en kaas van bij ons
Cannelloni met gehakt en kaas van bij ons
Cannelloni met gehakt en kaas van bij ons
Ingrediënten
4 personen
Canneloni
21,33
Gemengd gehakt
533,33 g
Tomatenblokjes (blik)
1.066,67 g
Ui
1,33
Look
2,67 teentjes
Krulpeterselie (vers)fijngehakt
2,67 el
Paprikapoeder
1,33 el
Oude kaasGeraspte Flandrien Oud
53,33 g
BlauwschimmelkaasPas de Blue
133,33 g
Ei
1,33
Laurierblaadjes
1,33
Tijm (vers)
10,67 takjes
Basilicumblaadjes
10,67
Italiaanse kruiden mix
2,67 el
Olijfolie
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Snipper de ui fijn en fruit met de knoflook glazig in wat olijfolie. Voeg de tomatenblokjes toe en kruid met de Italiaanse kruiden, paprikapoeder, peper en zout. Bind de laurier en tijm samen en leg in de saus.
3
Meng het gehakt met het ei, peterselie en de Flandrien kaas. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
4
Schep het gehakt in een spuitzak met een brede mond en vul er de cannellonibuisjes mee.
5
Schep een bodem tomatensaus in een ovenschaal. Schik er de gevulde cannelloni in en lepel er de rest van de saus over. Brokkel er de schimmelkaas over en zet 35 minuten in de oven. Werk voor het serveren af met de basilicumblaadjes.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Snipper de ui fijn en fruit met de knoflook glazig in wat olijfolie. Voeg de tomatenblokjes toe en kruid met de Italiaanse kruiden, paprikapoeder, peper en zout. Bind de laurier en tijm samen en leg in de saus.
3
Meng het gehakt met het ei, peterselie en de Flandrien kaas. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
4
Schep het gehakt in een spuitzak met een brede mond en vul er de cannellonibuisjes mee.
5
Schep een bodem tomatensaus in een ovenschaal. Schik er de gevulde cannelloni in en lepel er de rest van de saus over. Brokkel er de schimmelkaas over en zet 35 minuten in de oven. Werk voor het serveren af met de basilicumblaadjes.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
50m
Ingrediënten
Canneloni
21,33
Gemengd gehakt
533,33 g
Tomatenblokjes (blik)
1.066,67 g
Ui
1,33
Look
2,67 teentjes
Krulpeterselie (vers)fijngehakt
2,67 el
Paprikapoeder
1,33 el
Oude kaasGeraspte Flandrien Oud
53,33 g
BlauwschimmelkaasPas de Blue
133,33 g
Ei
1,33
Laurierblaadjes
1,33
Tijm (vers)
10,67 takjes
Basilicumblaadjes
10,67
Italiaanse kruiden mix
2,67 el
Olijfolie
Peper
Zout
Cannelloni met gehakt en kaas van bij ons
Met kaas van bij ons geef je een lekkere Belgische draai aan deze cannelloni met gehakt.Instructies
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Snipper de ui fijn en fruit met de knoflook glazig in wat olijfolie. Voeg de tomatenblokjes toe en kruid met de Italiaanse kruiden, paprikapoeder, peper en zout. Bind de laurier en tijm samen en leg in de saus.
3
Meng het gehakt met het ei, peterselie en de Flandrien kaas. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
4
Schep het gehakt in een spuitzak met een brede mond en vul er de cannellonibuisjes mee.
5
Schep een bodem tomatensaus in een ovenschaal. Schik er de gevulde cannelloni in en lepel er de rest van de saus over. Brokkel er de schimmelkaas over en zet 35 minuten in de oven. Werk voor het serveren af met de basilicumblaadjes.