Tartaarsaus
Vertrek van een verse mayonaise als basis. Van daaruit maak je de echte ‘sauce tartare froide’ in 1, 2, 3.
Tartaarsaus
Vertrek van een verse mayonaise als basis. Van daaruit maak je de echte ‘sauce tartare froide’ in 1, 2, 3.
Receptinformatie
Ingrediënten
4 personen
Mayonaise
100 g
VeganaisePlantaardig lekker, download de gids nu
Eierenhardgekookt
2
Sjalotten
1
Peterseliegesnipperd
10 g
Bieslookgesnipperd
10 g
Dragongesnipperd
5 g
Zure augurkenop azijn
20 g
Kappertjes
1 el
Peper
Zout
Ad door GAIA
Veganaise
Plantaardig lekker, download de gids nuLekker sausje daarbij? Probeer deze lekkere veganaise, volledig plantaardig én heerlijk smeuïg! Je ontdekt dit recept en vele andere in de gratis plantaardige gids van GAIA: “Plantaardig Lekker”. De gids die jou en je gezin inspireert om gezond, gevarieerd en vooral lekker plantaardig te koken!
Tartaarsaus
2 eieren
1
Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water.
1 Sjalotten, 10 g peterselie, 10 g Bieslook, 5 g dragon, 20 g zure augurken, 1 el kappertjes
2
Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, bieslook en dragon in fijne snippers. Hak ook de augurken en de kappertjes in kleine stukjes.
100 g mayonaise
3
Pel en plet de hardgekookte eieren. Roer alle fijne ingrediënten door de mayonaise.
Ad door GAIA
Lekker sausje daarbij? Probeer deze lekkere veganaise, volledig plantaardig én heerlijk smeuïg! Je ontdekt dit recept en vele andere in de gratis plantaardige gids van GAIA: “Plantaardig Lekker”. De gids die jou en je gezin inspireert om gezond, gevarieerd en vooral lekker plantaardig te koken!
peper, zout
4
Proef en kruid de rijkelijke tartaarsaus met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Ad door GAIA
Veganaise
Plantaardig lekker, download de gids nuLekker sausje daarbij? Probeer deze lekkere veganaise, volledig plantaardig én heerlijk smeuïg! Je ontdekt dit recept en vele andere in de gratis plantaardige gids van GAIA: “Plantaardig Lekker”. De gids die jou en je gezin inspireert om gezond, gevarieerd en vooral lekker plantaardig te koken!
Tartaarsaus
2 eieren
1
Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water.
1 Sjalotten, 10 g peterselie, 10 g Bieslook, 5 g dragon, 20 g zure augurken, 1 el kappertjes
2
Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, bieslook en dragon in fijne snippers. Hak ook de augurken en de kappertjes in kleine stukjes.
100 g mayonaise
3
Pel en plet de hardgekookte eieren. Roer alle fijne ingrediënten door de mayonaise.
Ad door GAIA
Lekker sausje daarbij? Probeer deze lekkere veganaise, volledig plantaardig én heerlijk smeuïg! Je ontdekt dit recept en vele andere in de gratis plantaardige gids van GAIA: “Plantaardig Lekker”. De gids die jou en je gezin inspireert om gezond, gevarieerd en vooral lekker plantaardig te koken!
peper, zout
4
Proef en kruid de rijkelijke tartaarsaus met peper en zout.