Tartaarsaus
Tartaarsaus
Tartaarsaus
Tartaarsaus
Ingrediënten
4 personen
Eierenhardgekookt
2
Sjalotten
1
Peterseliegesnipperd
10 g
Bieslookgesnipperd
10 g
Dragongesnipperd
5 g
Zure augurkenop azijn
20 g
Kappertjes
1 el
Mayonaise
100 g
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Tartaarsaus
2 eieren
1
Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water.
1 Sjalotten, 10 g peterselie, 10 g Bieslook, 5 g dragon, 20 g zure augurken, 1 el kappertjes
2
Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, bieslook en dragon in fijne snippers. Hak ook de augurken en de kappertjes in kleine stukjes.
100 g mayonaise
3
Pel en plet de hardgekookte eieren. Roer alle fijne ingrediënten door de mayonaise.
peper, zout
4
Proef en kruid de rijkelijke tartaarsaus met peper en zout.
Tartaarsaus
2 eieren
1
Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water.
1 Sjalotten, 10 g peterselie, 10 g Bieslook, 5 g dragon, 20 g zure augurken, 1 el kappertjes
2
Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, bieslook en dragon in fijne snippers. Hak ook de augurken en de kappertjes in kleine stukjes.
100 g mayonaise
3
Pel en plet de hardgekookte eieren. Roer alle fijne ingrediënten door de mayonaise.
peper, zout
4
Proef en kruid de rijkelijke tartaarsaus met peper en zout.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
25m
Ingrediënten
Eierenhardgekookt
2
Sjalotten
1
Peterseliegesnipperd
10 g
Bieslookgesnipperd
10 g
Dragongesnipperd
5 g
Zure augurkenop azijn
20 g
Kappertjes
1 el
Mayonaise
100 g
Peper
Zout
Tartaarsaus
Vertrek van een verse mayonaise als basis. Van daaruit maak je de echte ‘sauce tartare froide’ in 1, 2, 3.Instructies
Tartaarsaus
2 eieren
1
Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water.
1 Sjalotten, 10 g peterselie, 10 g Bieslook, 5 g dragon, 20 g zure augurken, 1 el kappertjes
2
Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, bieslook en dragon in fijne snippers. Hak ook de augurken en de kappertjes in kleine stukjes.
100 g mayonaise
3
Pel en plet de hardgekookte eieren. Roer alle fijne ingrediënten door de mayonaise.
peper, zout
4
Proef en kruid de rijkelijke tartaarsaus met peper en zout.