dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Tartaarsaus (thumbnail)Tartaarsaus

Tartaarsaus

25m
10
100%
2.9K
Recepten

Tartaarsaus

Vertrek van een verse mayonaise als basis. Van daaruit maak je de echte ‘sauce tartare froide’ in 1, 2, 3.
Tartaarsaus (thumbnail)Tartaarsaus

Tartaarsaus

25m
10
100%
2.9K
Recepten

Tartaarsaus

Vertrek van een verse mayonaise als basis. Van daaruit maak je de echte ‘sauce tartare froide’ in 1, 2, 3.
Type gerechtBasisbereiding
Totale tijd25m
Ingrediënten10
Beoordeling100%
Aantal likes2.9K

Ingrediënten

4 personen
Eierenhardgekookt
2
Sjalotten
1
Peterseliegesnipperd
10 g
Bieslookgesnipperd
10 g
Dragongesnipperd
5 g
Zure augurkenop azijn
20 g
Kappertjes
1 el
Mayonaise
100 g
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

Tartaarsaus

2 eieren
1
Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water.
1 Sjalotten, 10 g peterselie, 10 g Bieslook, 5 g dragon, 20 g zure augurken, 1 el kappertjes
2
Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, bieslook en dragon in fijne snippers. Hak ook de augurken en de kappertjes in kleine stukjes.
100 g mayonaise
3
Pel en plet de hardgekookte eieren. Roer alle fijne ingrediënten door de mayonaise.
peper, zout
4
Proef en kruid de rijkelijke tartaarsaus met peper en zout.
1
Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water.
2
Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, bieslook en dragon in fijne snippers. Hak ook de augurken en de kappertjes in kleine stukjes.

Instructies

Tartaarsaus

2 eieren
1
Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water.
1 Sjalotten, 10 g peterselie, 10 g Bieslook, 5 g dragon, 20 g zure augurken, 1 el kappertjes
2
Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, bieslook en dragon in fijne snippers. Hak ook de augurken en de kappertjes in kleine stukjes.
100 g mayonaise
3
Pel en plet de hardgekookte eieren. Roer alle fijne ingrediënten door de mayonaise.
peper, zout
4
Proef en kruid de rijkelijke tartaarsaus met peper en zout.
1
Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water.
2
Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, bieslook en dragon in fijne snippers. Hak ook de augurken en de kappertjes in kleine stukjes.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Tartaarsaus (thumbnail)Tartaarsaus
4 personen
25m
Ingrediënten
Eierenhardgekookt
2
Sjalotten
1
Peterseliegesnipperd
10 g
Bieslookgesnipperd
10 g
Dragongesnipperd
5 g
Zure augurkenop azijn
20 g
Kappertjes
1 el
Mayonaise
100 g
Peper
Zout

Tartaarsaus

Vertrek van een verse mayonaise als basis. Van daaruit maak je de echte ‘sauce tartare froide’ in 1, 2, 3.
Instructies

Tartaarsaus

2 eieren
1
Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water.
1 Sjalotten, 10 g peterselie, 10 g Bieslook, 5 g dragon, 20 g zure augurken, 1 el kappertjes
2
Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, bieslook en dragon in fijne snippers. Hak ook de augurken en de kappertjes in kleine stukjes.
100 g mayonaise
3
Pel en plet de hardgekookte eieren. Roer alle fijne ingrediënten door de mayonaise.
peper, zout
4
Proef en kruid de rijkelijke tartaarsaus met peper en zout.