Taco met traaggegaarde varkensspiering en een koolsalade

Taco met traaggegaarde varkensspiering en een koolsalade

4u 30m
14
-
285
Recepten

Taco met traaggegaarde varkensspiering en een koolsalade

Breng Mexico op je bord met producten van bij ons. Terwijl het vlees in de oven gaart kan jij rustig de salade maken. Verras met een taco met mals varkensvlees en een frisse koolsalade, ¡Ay, caramba!
Taco met traaggegaarde varkensspiering en een koolsalade

Taco met traaggegaarde varkensspiering en een koolsalade

4u 30m
14
-
285
Recepten

Taco met traaggegaarde varkensspiering en een koolsalade

Breng Mexico op je bord met producten van bij ons. Terwijl het vlees in de oven gaart kan jij rustig de salade maken. Verras met een taco met mals varkensvlees en een frisse koolsalade, ¡Ay, caramba!
Totale tijd4u 30m
Ingrediënten14
Beoordeling-
Aantal likes285

Ingrediënten

4 personen
Varkensspiering
1.000 g
Satékruiden
3 el
Mosterd
2 el
Bruin bier33cl
2
Bruine suiker
2 el
Taco's
Boter
Witte kolen
100 g
Wortelsgeraspt
100 g
Little gem sla hartjes
8
Appeljonagold
1
Mayonaise
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 150 °C.
3 el Satékruiden, boter, 1.000 g varkensspiering
2
Kruid het vlees met de saté kruiden zodat alles bedekt is met de kruiden.Warm boter in een pan. Bak alle zijden van het vlees bruin en leg het daarna in een ovenschaal.
2 el mosterd, 2 bruin bier (33cl), 2 el bruine suiker
3
Smeer het vlees in met de mosterd en bruine suiker. Voeg het bier toe en dek de schotel af met aluminiumfolie. Plaats 4 uur in de oven op 150 °C.
4
Controleer of het vlees gaar is het moet uit elkaar vallen.Trek het vlees uit elkaar met twee vorken en meng met de vrijgekomen jus.
100 g Witte kolen, 100 g Wortels (geraspt), mayonaise, 1 appel (jonagold), zout, peper
5
Schil de appel en snijd fijn in julienne. Meng met de witte kool de geraspte wortels en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.
taco's, 8 Little gem sla hartjes
6
Verwarm de tacoschelpen 5 minuten in de oven. Vul ze met het vlees en de koolsalade. Werk af met de blaadjes sla.
1
Verwarm de oven voor op 150 °C.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 150 °C.
3 el Satékruiden, boter, 1.000 g varkensspiering
2
Kruid het vlees met de saté kruiden zodat alles bedekt is met de kruiden.Warm boter in een pan. Bak alle zijden van het vlees bruin en leg het daarna in een ovenschaal.
2 el mosterd, 2 bruin bier (33cl), 2 el bruine suiker
3
Smeer het vlees in met de mosterd en bruine suiker. Voeg het bier toe en dek de schotel af met aluminiumfolie. Plaats 4 uur in de oven op 150 °C.
4
Controleer of het vlees gaar is het moet uit elkaar vallen.Trek het vlees uit elkaar met twee vorken en meng met de vrijgekomen jus.
100 g Witte kolen, 100 g Wortels (geraspt), mayonaise, 1 appel (jonagold), zout, peper
5
Schil de appel en snijd fijn in julienne. Meng met de witte kool de geraspte wortels en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.
taco's, 8 Little gem sla hartjes
6
Verwarm de tacoschelpen 5 minuten in de oven. Vul ze met het vlees en de koolsalade. Werk af met de blaadjes sla.
1
Verwarm de oven voor op 150 °C.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden