Broodje eiersalade

Broodje eiersalade

20m
0
-
406
Recepten

Broodje eiersalade

Met dit recept leer je zelf eiersalade maken. Het perfecte broodbeleg! De smeuïge salade, gecombineerd met verse kruiden of knapperige groenten, zorgt voor een heerlijke bite. Ideaal voor wie houdt van eenvoudig en lekker, zonder poespas!
Broodje eiersalade

Broodje eiersalade

20m
0
-
406
Recepten

Broodje eiersalade

Met dit recept leer je zelf eiersalade maken. Het perfecte broodbeleg! De smeuïge salade, gecombineerd met verse kruiden of knapperige groenten, zorgt voor een heerlijke bite. Ideaal voor wie houdt van eenvoudig en lekker, zonder poespas!
Totale tijd20m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes406

Ingrediënten

4 personen
Mayonaise
1 el
Veganaise
VeganaisePlantaardig lekker, download de gids nu
Komkommers
0,33
Eieren
4
Platte kaas
1 el
Lente-uien
2,67
Augurkenin 't zuur
6,67
Kappertjes
0,67 el
Peper
Zout
Zuurdesembroodmini's
4
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Ad door GAIA
Veganaise
Veganaise
Plantaardig lekker, download de gids nu
Lekker sausje daarbij? Probeer deze lekkere veganaise, volledig plantaardig én heerlijk smeuïg! Je ontdekt dit recept en vele andere in de gratis plantaardige gids van GAIA: “Plantaardig Lekker”. De gids die jou en je gezin inspireert om gezond, gevarieerd en vooral lekker plantaardig te koken!

Instructies

Maak de eiersalade

1
Kook de eieren hard gedurende 8 minuten in kokend gezouten water. Haal de eieren eruit, laat volledig afkoelen in koud water. Pel de eieren en prak ze met een vork.
2
Maak de lente-uitjes schoon en snijd in ringetjes. Snijd de augurkjes fijn. Meng de lente-uitjes, kappertjes en fijngesneden augurk onder de geprakte eieren en lepel de mayonaise en de platte kaas onder de geprakte eieren. Breng de eiersalade op smaak met peper en zout.

Afwerking

3
Spoel de komkommer en snijd overlangs in lange dunne repen met een dunschiller of eventueel een mandoline. Snijd de broodjes doormidden.
4
Beleg ieder broodje met enkele plakjes komkommer en besmeer rijkelijk met eiersalade en kruid extra met peper.
1
Kook de eieren hard gedurende 8 minuten in kokend gezouten water. Haal de eieren eruit, laat volledig afkoelen in koud water. Pel de eieren en prak ze met een vork.
2
Maak de lente-uitjes schoon en snijd in ringetjes. Snijd de augurkjes fijn. Meng de lente-uitjes, kappertjes en fijngesneden augurk onder de geprakte eieren en lepel de mayonaise en de platte kaas onder de geprakte eieren. Breng de eiersalade op smaak met peper en zout.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Ad door GAIA
Veganaise
Veganaise
Plantaardig lekker, download de gids nu
Lekker sausje daarbij? Probeer deze lekkere veganaise, volledig plantaardig én heerlijk smeuïg! Je ontdekt dit recept en vele andere in de gratis plantaardige gids van GAIA: “Plantaardig Lekker”. De gids die jou en je gezin inspireert om gezond, gevarieerd en vooral lekker plantaardig te koken!

Instructies

Maak de eiersalade

1
Kook de eieren hard gedurende 8 minuten in kokend gezouten water. Haal de eieren eruit, laat volledig afkoelen in koud water. Pel de eieren en prak ze met een vork.
2
Maak de lente-uitjes schoon en snijd in ringetjes. Snijd de augurkjes fijn. Meng de lente-uitjes, kappertjes en fijngesneden augurk onder de geprakte eieren en lepel de mayonaise en de platte kaas onder de geprakte eieren. Breng de eiersalade op smaak met peper en zout.

Afwerking

3
Spoel de komkommer en snijd overlangs in lange dunne repen met een dunschiller of eventueel een mandoline. Snijd de broodjes doormidden.
4
Beleg ieder broodje met enkele plakjes komkommer en besmeer rijkelijk met eiersalade en kruid extra met peper.
1
Kook de eieren hard gedurende 8 minuten in kokend gezouten water. Haal de eieren eruit, laat volledig afkoelen in koud water. Pel de eieren en prak ze met een vork.
2
Maak de lente-uitjes schoon en snijd in ringetjes. Snijd de augurkjes fijn. Meng de lente-uitjes, kappertjes en fijngesneden augurk onder de geprakte eieren en lepel de mayonaise en de platte kaas onder de geprakte eieren. Breng de eiersalade op smaak met peper en zout.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden