dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Gevulde aardappel in de schil met ei, kaas en spekjes (thumbnail)Gevulde aardappel in de schil met ei, kaas en spekjes

Gevulde aardappel in de schil met ei, kaas en spekjes

45m
0
-
2.9K
Recepten

Gevulde aardappel in de schil met ei, kaas en spekjes

Aardappelen zijn zo veelzijdig dat je ze op duizend-en-een manieren kan vullen. Voor deze gevulde aardappel kozen wij voor spek en ei. Lekker als avondeten maar ook als ontbijt!
Gevulde aardappel in de schil met ei, kaas en spekjes (thumbnail)Gevulde aardappel in de schil met ei, kaas en spekjes

Gevulde aardappel in de schil met ei, kaas en spekjes

45m
0
-
2.9K
Recepten

Gevulde aardappel in de schil met ei, kaas en spekjes

Aardappelen zijn zo veelzijdig dat je ze op duizend-en-een manieren kan vullen. Voor deze gevulde aardappel kozen wij voor spek en ei. Lekker als avondeten maar ook als ontbijt!
Type gerechtOntbijt
Totale tijd45m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes2.9K

Ingrediënten

4 personen
Vastkokende aardappelen
4
Eieren
4
Ontbijtspek
2 sneetjes
Geraspte kaasoude kaas
4 el
Peterseliefijngehakt
2 el
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Kook de aardappelen in de schil gaar in gezouten water. Hol ze een beetje uit.
2
Snijd het ontbijtspek in stukjes en bak ze krokant in een pan, vetstof hoeft niet.
3
Breek elk ei voorzichtig boven een uitgeholde aardappel, strooi er de gebakken spekreepjes, de geraspte oude kaas en de peterselie over. Kruid met peper en zout. Bak de aardappelen nog 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
1
Kook de aardappelen in de schil gaar in gezouten water. Hol ze een beetje uit.
2
Snijd het ontbijtspek in stukjes en bak ze krokant in een pan, vetstof hoeft niet.

Instructies

1
Kook de aardappelen in de schil gaar in gezouten water. Hol ze een beetje uit.
2
Snijd het ontbijtspek in stukjes en bak ze krokant in een pan, vetstof hoeft niet.
3
Breek elk ei voorzichtig boven een uitgeholde aardappel, strooi er de gebakken spekreepjes, de geraspte oude kaas en de peterselie over. Kruid met peper en zout. Bak de aardappelen nog 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
1
Kook de aardappelen in de schil gaar in gezouten water. Hol ze een beetje uit.
2
Snijd het ontbijtspek in stukjes en bak ze krokant in een pan, vetstof hoeft niet.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Gevulde aardappel in de schil met ei, kaas en spekjes (thumbnail)Gevulde aardappel in de schil met ei, kaas en spekjes
4 personen
45m
Ingrediënten
Vastkokende aardappelen
4
Eieren
4
Ontbijtspek
2 sneetjes
Geraspte kaasoude kaas
4 el
Peterseliefijngehakt
2 el
Peper
Zout

Gevulde aardappel in de schil met ei, kaas en spekjes

Aardappelen zijn zo veelzijdig dat je ze op duizend-en-een manieren kan vullen. Voor deze gevulde aardappel kozen wij voor spek en ei. Lekker als avondeten maar ook als ontbijt!
Instructies
1
Kook de aardappelen in de schil gaar in gezouten water. Hol ze een beetje uit.
2
Snijd het ontbijtspek in stukjes en bak ze krokant in een pan, vetstof hoeft niet.
3
Breek elk ei voorzichtig boven een uitgeholde aardappel, strooi er de gebakken spekreepjes, de geraspte oude kaas en de peterselie over. Kruid met peper en zout. Bak de aardappelen nog 20 à 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.