Toast champignon
Toast champignon
Toast champignon
Toast champignon
Ingrediënten
4 personen
Klein volkoren tijgerbrood - €0,99brood
4 plak
Sjalotten
1
Boter
Peterselie
5 takjes
Look
1 teentje
Balsamicoazijn
1 scheutje
Champignons
600 g
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Jeroens toast champignon
4 plak Klein volkoren tijgerbrood - €0,99
1
Koop een ongesneden wit carrébrood. Snij voor elke toast een boterham van zo’n 2 cm breed van het brood. Verwijder ook de broodkorsten, waardoor je een dikke vierkante toast overhoudt.
boter
2
Smelt een grote klont boter in een pan, op een zacht vuur. Smeer de sneden brood aan de beide zijden in met de gesmolten boter. Schuif de sneetjes brood in de oven en toast ze krokant op 175°C.
600 g champignons, 1 Sjalotten, 1 teentje Look
3
Maak de champignons proper en snij ze in grove stukken. Versnipper ook een sjalot en plet een teentje look.
boter
4
Neem een pan en smelt er een klontje boter in, op hoog vuur. Kleur de champignons aan, en voeg tussendoor nog een klontje boter toe. Zet het vuur lager en voeg dan de sjalot en de look toe.
5 takjes peterselie, 1 scheutje balsamicoazijn, peper, zout
5
Versnipper de peterselie, en voeg het groen toe. Druppel wat balsamico over de pan en voeg wat peper en zout toe. Schud alles door mekaar.
6
Leg op elk bord een warme toast en schep er een royale hoeveelheid champignons over.
1
Koop een ongesneden wit carrébrood. Snij voor elke toast een boterham van zo’n 2 cm breed van het brood. Verwijder ook de broodkorsten, waardoor je een dikke vierkante toast overhoudt.
2
Smelt een grote klont boter in een pan, op een zacht vuur. Smeer de sneden brood aan de beide zijden in met de gesmolten boter. Schuif de sneetjes brood in de oven en toast ze krokant op 175°C.
Jeroens toast champignon
4 plak Klein volkoren tijgerbrood - €0,99
1
Koop een ongesneden wit carrébrood. Snij voor elke toast een boterham van zo’n 2 cm breed van het brood. Verwijder ook de broodkorsten, waardoor je een dikke vierkante toast overhoudt.
boter
2
Smelt een grote klont boter in een pan, op een zacht vuur. Smeer de sneden brood aan de beide zijden in met de gesmolten boter. Schuif de sneetjes brood in de oven en toast ze krokant op 175°C.
600 g champignons, 1 Sjalotten, 1 teentje Look
3
Maak de champignons proper en snij ze in grove stukken. Versnipper ook een sjalot en plet een teentje look.
boter
4
Neem een pan en smelt er een klontje boter in, op hoog vuur. Kleur de champignons aan, en voeg tussendoor nog een klontje boter toe. Zet het vuur lager en voeg dan de sjalot en de look toe.
5 takjes peterselie, 1 scheutje balsamicoazijn, peper, zout
5
Versnipper de peterselie, en voeg het groen toe. Druppel wat balsamico over de pan en voeg wat peper en zout toe. Schud alles door mekaar.
6
Leg op elk bord een warme toast en schep er een royale hoeveelheid champignons over.
1
Koop een ongesneden wit carrébrood. Snij voor elke toast een boterham van zo’n 2 cm breed van het brood. Verwijder ook de broodkorsten, waardoor je een dikke vierkante toast overhoudt.
2
Smelt een grote klont boter in een pan, op een zacht vuur. Smeer de sneden brood aan de beide zijden in met de gesmolten boter. Schuif de sneetjes brood in de oven en toast ze krokant op 175°C.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
30m
Ingrediënten
Klein volkoren tijgerbrood - €0,99brood
4 plak
Sjalotten
1
Boter
Peterselie
5 takjes
Look
1 teentje
Balsamicoazijn
1 scheutje
Champignons
600 g
Peper
Zout
Toast champignon
De absolute bistroklassieker is een smakelijke toast champignon. Met heel weinig ingrediënten kan je deze smaakmaker in geen tijd op tafel toveren. Wie een beetje op de details let, kan jong en oud verrassen met een snelle hap van wereldklasse. Wedden dat je tafelgasten om meer vragen?Instructies
Jeroens toast champignon
4 plak Klein volkoren tijgerbrood - €0,99
1
Koop een ongesneden wit carrébrood. Snij voor elke toast een boterham van zo’n 2 cm breed van het brood. Verwijder ook de broodkorsten, waardoor je een dikke vierkante toast overhoudt.
boter
2
Smelt een grote klont boter in een pan, op een zacht vuur. Smeer de sneden brood aan de beide zijden in met de gesmolten boter. Schuif de sneetjes brood in de oven en toast ze krokant op 175°C.
600 g champignons, 1 Sjalotten, 1 teentje Look
3
Maak de champignons proper en snij ze in grove stukken. Versnipper ook een sjalot en plet een teentje look.
boter
4
Neem een pan en smelt er een klontje boter in, op hoog vuur. Kleur de champignons aan, en voeg tussendoor nog een klontje boter toe. Zet het vuur lager en voeg dan de sjalot en de look toe.
5 takjes peterselie, 1 scheutje balsamicoazijn, peper, zout
5
Versnipper de peterselie, en voeg het groen toe. Druppel wat balsamico over de pan en voeg wat peper en zout toe. Schud alles door mekaar.
6
Leg op elk bord een warme toast en schep er een royale hoeveelheid champignons over.