Taco’s met pulled pork

Taco’s met pulled pork

3u 20m
0
-
374
Recepten

Taco’s met pulled pork

Tijd voor taco’s met pulled pork! Sappig langzaam gegaard varkensvlees, knapperige taco’s en een explosie van smaken wachten op je. Tijd om te genieten van deze heerlijke smaakcombinatie met koolsalade!
Taco’s met pulled pork

Taco’s met pulled pork

3u 20m
0
-
374
Recepten

Taco’s met pulled pork

Tijd voor taco’s met pulled pork! Sappig langzaam gegaard varkensvlees, knapperige taco’s en een explosie van smaken wachten op je. Tijd om te genieten van deze heerlijke smaakcombinatie met koolsalade!
Totale tijd3u 20m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes374

Ingrediënten

4 personen
Tacoschelpen
12
Koriander
Rode kolen
500 g
Wortelen
2
Yoghurt
3 el
Koriander
Peper
Zout
Varkensschouder
1.500 g
Look
2 teentjes
Ui
1
Selder
3
Wortel
1
Tijm in pot
1 el
Paprikapoeder
1 el
Chilipoeder
0,5 el
Gevogeltebouillon
200 ml
Tomatensap
100 ml
Barbecuesaus
60 ml
Arachideolie
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 170°C.
2
Snijd het vlees in grote stukken en verwijder overtollig vet.
3
Kruid het vlees met de gedroogde tijm, paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout en wrijf het rondom in.
4
Snijd de selder en wortel in blokjes. Snipper de ui fijn.
5
Bak de stukken vlees rondom bruin in hete vetstof. Leg het vlees in een ovenschaal en voeg de ui, gepelde teentjes look, wortel en selder toe.
6
Giet er de bouillon en het tomatensap bij, dek af met folie en plaats de schaal minstens 3 uur in de oven.
7
Haal het vlees uit de ovenschaal en leg het in een grote kom. Gebruik twee vorken en trek het vlees uit elkaar.
8
Giet er wat van het kookvocht bij en voeg de barbecuesaus toe. Meng alles goed onder elkaar.
9
Serveer in een taco met gefermenteerde rode kool en verse kruiden. Dien op met extra saus.
10
Snijd of rasp de rode kool fijn. Rasp de wortelen schillen hoeft niet.Snijd de koriander fijn en meng samen met de kool wortel en yoghurt. Kruid naar eigen smaak met peper en zout.
11
Serveer de pulled pork in een taco met de koolsalade en enkele blaadjes verse koriander.
1
Verwarm de oven voor op 170°C.
2
Snijd het vlees in grote stukken en verwijder overtollig vet.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 170°C.
2
Snijd het vlees in grote stukken en verwijder overtollig vet.
3
Kruid het vlees met de gedroogde tijm, paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout en wrijf het rondom in.
4
Snijd de selder en wortel in blokjes. Snipper de ui fijn.
5
Bak de stukken vlees rondom bruin in hete vetstof. Leg het vlees in een ovenschaal en voeg de ui, gepelde teentjes look, wortel en selder toe.
6
Giet er de bouillon en het tomatensap bij, dek af met folie en plaats de schaal minstens 3 uur in de oven.
7
Haal het vlees uit de ovenschaal en leg het in een grote kom. Gebruik twee vorken en trek het vlees uit elkaar.
8
Giet er wat van het kookvocht bij en voeg de barbecuesaus toe. Meng alles goed onder elkaar.
9
Serveer in een taco met gefermenteerde rode kool en verse kruiden. Dien op met extra saus.
10
Snijd of rasp de rode kool fijn. Rasp de wortelen schillen hoeft niet.Snijd de koriander fijn en meng samen met de kool wortel en yoghurt. Kruid naar eigen smaak met peper en zout.
11
Serveer de pulled pork in een taco met de koolsalade en enkele blaadjes verse koriander.
1
Verwarm de oven voor op 170°C.
2
Snijd het vlees in grote stukken en verwijder overtollig vet.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden