dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous (thumbnail)Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous

Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous

1u
0
-
500
Recepten

Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous

Een lekker sappige konijnenbout, dat smaakt! Serveer met parelcouscous met groentjes en werk af met gremolata.
Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous (thumbnail)Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous

Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous

1u
0
-
500
Recepten

Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous

Een lekker sappige konijnenbout, dat smaakt! Serveer met parelcouscous met groentjes en werk af met gremolata.
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd1u
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes500

Ingrediënten

4 personen
Konijnenbouten
8
Boter
20 g
Olijfolie
4 el
Peper
Zout
Parelcouscous
300 g
Peultjes
100 g
Gedroogde abrikozen
100 g
Spinazie
100 g
Jonge wortelen
100 g
Ras el hanout
1 el
Agavesiroop
1 el
Look
3 teentjes
Citroen
1
Olijfolie
100 ml
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Verhit de boter en 2 el olijfolie in een braadpan en bak de bouten goudbruin aan beide kanten. Draai het vuur zacht en zet een deksel op de pan. Gaar de bouten 10 minuten rustig verder.
2
Spoel en hak de peterselie fijn. Rasp er de knoflook onder en zeste van citroen. Zet aan de kant.
3
Hak de koriander en bieslook grof. Doe in een maatbeker met knoflook en olijfolie. Mix glad en breng op smaak met peper en zout.
4
Meng de wortel peultjes spinazie en abrikozen onder de parelcouscous. Giet er de kruidenolie bij en meng alles goed onder elkaar. Kruid eventueel met peper en zout.
5
Serveer de konijnenbouten met de parelcouscous en werk af met gremolata.
1
Verhit de boter en 2 el olijfolie in een braadpan en bak de bouten goudbruin aan beide kanten. Draai het vuur zacht en zet een deksel op de pan. Gaar de bouten 10 minuten rustig verder.
2
Spoel en hak de peterselie fijn. Rasp er de knoflook onder en zeste van citroen. Zet aan de kant.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

1
Verhit de boter en 2 el olijfolie in een braadpan en bak de bouten goudbruin aan beide kanten. Draai het vuur zacht en zet een deksel op de pan. Gaar de bouten 10 minuten rustig verder.
2
Spoel en hak de peterselie fijn. Rasp er de knoflook onder en zeste van citroen. Zet aan de kant.
3
Hak de koriander en bieslook grof. Doe in een maatbeker met knoflook en olijfolie. Mix glad en breng op smaak met peper en zout.
4
Meng de wortel peultjes spinazie en abrikozen onder de parelcouscous. Giet er de kruidenolie bij en meng alles goed onder elkaar. Kruid eventueel met peper en zout.
5
Serveer de konijnenbouten met de parelcouscous en werk af met gremolata.
1
Verhit de boter en 2 el olijfolie in een braadpan en bak de bouten goudbruin aan beide kanten. Draai het vuur zacht en zet een deksel op de pan. Gaar de bouten 10 minuten rustig verder.
2
Spoel en hak de peterselie fijn. Rasp er de knoflook onder en zeste van citroen. Zet aan de kant.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous (thumbnail)Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous
4 personen
1u
Ingrediënten
Konijnenbouten
8
Boter
20 g
Olijfolie
4 el
Peper
Zout
Parelcouscous
300 g
Peultjes
100 g
Gedroogde abrikozen
100 g
Spinazie
100 g
Jonge wortelen
100 g
Ras el hanout
1 el
Agavesiroop
1 el
Look
3 teentjes
Citroen
1
Olijfolie
100 ml

Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous

Een lekker sappige konijnenbout, dat smaakt! Serveer met parelcouscous met groentjes en werk af met gremolata.
Instructies
1
Verhit de boter en 2 el olijfolie in een braadpan en bak de bouten goudbruin aan beide kanten. Draai het vuur zacht en zet een deksel op de pan. Gaar de bouten 10 minuten rustig verder.
2
Spoel en hak de peterselie fijn. Rasp er de knoflook onder en zeste van citroen. Zet aan de kant.
3
Hak de koriander en bieslook grof. Doe in een maatbeker met knoflook en olijfolie. Mix glad en breng op smaak met peper en zout.
4
Meng de wortel peultjes spinazie en abrikozen onder de parelcouscous. Giet er de kruidenolie bij en meng alles goed onder elkaar. Kruid eventueel met peper en zout.
5
Serveer de konijnenbouten met de parelcouscous en werk af met gremolata.