Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous
Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous
Een lekker sappige konijnenbout, dat smaakt! Serveer met parelcouscous met groentjes en werk af met gremolata.
Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous
Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous
Een lekker sappige konijnenbout, dat smaakt! Serveer met parelcouscous met groentjes en werk af met gremolata.
Ingrediënten
4 personen
Konijnenbouten
8
Boter
20 g
Olijfolie
4 el
Peper
Zout
Parelcouscous
300 g
Peultjes
100 g
Gedroogde abrikozen
100 g
Spinazie
100 g
Jonge wortelen
100 g
Ras el hanout
1 el
Agavesiroop
1 el
Look
3 teentjes
Citroen
1
Olijfolie
100 ml
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Verhit de boter en 2 el olijfolie in een braadpan en bak de bouten goudbruin aan beide kanten. Draai het vuur zacht en zet een deksel op de pan. Gaar de bouten 10 minuten rustig verder.
2
Spoel en hak de peterselie fijn. Rasp er de knoflook onder en zeste van citroen. Zet aan de kant.
3
Hak de koriander en bieslook grof. Doe in een maatbeker met knoflook en olijfolie. Mix glad en breng op smaak met peper en zout.
4
Meng de wortel peultjes spinazie en abrikozen onder de parelcouscous. Giet er de kruidenolie bij en meng alles goed onder elkaar. Kruid eventueel met peper en zout.
5
Serveer de konijnenbouten met de parelcouscous en werk af met gremolata.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!1
Verhit de boter en 2 el olijfolie in een braadpan en bak de bouten goudbruin aan beide kanten. Draai het vuur zacht en zet een deksel op de pan. Gaar de bouten 10 minuten rustig verder.
2
Spoel en hak de peterselie fijn. Rasp er de knoflook onder en zeste van citroen. Zet aan de kant.
3
Hak de koriander en bieslook grof. Doe in een maatbeker met knoflook en olijfolie. Mix glad en breng op smaak met peper en zout.
4
Meng de wortel peultjes spinazie en abrikozen onder de parelcouscous. Giet er de kruidenolie bij en meng alles goed onder elkaar. Kruid eventueel met peper en zout.
5
Serveer de konijnenbouten met de parelcouscous en werk af met gremolata.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
1u
Ingrediënten
Konijnenbouten
8
Boter
20 g
Olijfolie
4 el
Peper
Zout
Parelcouscous
300 g
Peultjes
100 g
Gedroogde abrikozen
100 g
Spinazie
100 g
Jonge wortelen
100 g
Ras el hanout
1 el
Agavesiroop
1 el
Look
3 teentjes
Citroen
1
Olijfolie
100 ml
Konijnenbouten met gremolata, wortelen en parelcouscous
Een lekker sappige konijnenbout, dat smaakt! Serveer met parelcouscous met groentjes en werk af met gremolata.Instructies
1
Verhit de boter en 2 el olijfolie in een braadpan en bak de bouten goudbruin aan beide kanten. Draai het vuur zacht en zet een deksel op de pan. Gaar de bouten 10 minuten rustig verder.
2
Spoel en hak de peterselie fijn. Rasp er de knoflook onder en zeste van citroen. Zet aan de kant.
3
Hak de koriander en bieslook grof. Doe in een maatbeker met knoflook en olijfolie. Mix glad en breng op smaak met peper en zout.
4
Meng de wortel peultjes spinazie en abrikozen onder de parelcouscous. Giet er de kruidenolie bij en meng alles goed onder elkaar. Kruid eventueel met peper en zout.
5
Serveer de konijnenbouten met de parelcouscous en werk af met gremolata.