dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Pasta met kalfsvlees, champignons en spek (thumbnail)Pasta met kalfsvlees, champignons en spek

Pasta met kalfsvlees, champignons en spek

35m
11
95%
3K
Recepten

Pasta met kalfsvlees, champignons en spek

Een lekkere en snelle pasta, daar kan niemand toch aan weerstaan! Jeroen maakt een versie met heerlijke boschampignons of hanenkammetjes, spekjes en kalfsvlees.
Pasta met kalfsvlees, champignons en spek (thumbnail)Pasta met kalfsvlees, champignons en spek

Pasta met kalfsvlees, champignons en spek

35m
11
95%
3K
Recepten

Pasta met kalfsvlees, champignons en spek

Een lekkere en snelle pasta, daar kan niemand toch aan weerstaan! Jeroen maakt een versie met heerlijke boschampignons of hanenkammetjes, spekjes en kalfsvlees.
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd35m
Ingrediënten11
Beoordeling95%
Aantal likes3K

Ingrediënten

4 personen
Boter
1 een klont
Gerookt spek
200 g
Kalfslapjes
600 g
Sjalotten
2
Look
1 teentje
Boschampignons
400 g
Linguine
400 g
Graanmosterd
2 el
Kruidenkaas
200 g
Platte peterselie
Parmezaanse kaas
100 g
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1 een klont boter, 200 g gerookt spek
1
Laat een goede klont boter smelten in een grote pan. Snijd het spek in reepjes en bak het aan in de boter.
600 g kalfslapjes
2
Snijd het kalfsvlees in blokjes en voeg ze toe aan het spek in de pan, kruid met peper en zout. Schep het gebakken vlees uit de pan als het gaar is en houd het apart.
2 Sjalotten, 1 teentje Look, 400 g boschampignons
3
Pel en versnipper de sjalot. Plet de look. Schep de champignons in dezelfde pan waar het vlees in gebakken is en voeg de look en de sjalot eraan toe.
400 g linguine
4
Kook de pasta gaar in licht gezouten water.
2 el graanmosterd, 200 g kruidenkaas
5
Voeg het vlees weer toe aan de champignons. Voeg een lepel kookvocht van de pasta, de graanmosterd en de kruidenkaas toe en meng alles onder elkaar.
platte peterselie
6
Giet de pasta af en meng hem onder de rest van de ingrediënten en snijd wat peterselie fijn voor de afwerking.
100 g Parmezaanse kaas
7
Werk af met wat platte peterselie en wat parmezaan.
1
Laat een goede klont boter smelten in een grote pan. Snijd het spek in reepjes en bak het aan in de boter.
2
Snijd het kalfsvlees in blokjes en voeg ze toe aan het spek in de pan, kruid met peper en zout. Schep het gebakken vlees uit de pan als het gaar is en houd het apart.

Instructies

1 een klont boter, 200 g gerookt spek
1
Laat een goede klont boter smelten in een grote pan. Snijd het spek in reepjes en bak het aan in de boter.
600 g kalfslapjes
2
Snijd het kalfsvlees in blokjes en voeg ze toe aan het spek in de pan, kruid met peper en zout. Schep het gebakken vlees uit de pan als het gaar is en houd het apart.
2 Sjalotten, 1 teentje Look, 400 g boschampignons
3
Pel en versnipper de sjalot. Plet de look. Schep de champignons in dezelfde pan waar het vlees in gebakken is en voeg de look en de sjalot eraan toe.
400 g linguine
4
Kook de pasta gaar in licht gezouten water.
2 el graanmosterd, 200 g kruidenkaas
5
Voeg het vlees weer toe aan de champignons. Voeg een lepel kookvocht van de pasta, de graanmosterd en de kruidenkaas toe en meng alles onder elkaar.
platte peterselie
6
Giet de pasta af en meng hem onder de rest van de ingrediënten en snijd wat peterselie fijn voor de afwerking.
100 g Parmezaanse kaas
7
Werk af met wat platte peterselie en wat parmezaan.
1
Laat een goede klont boter smelten in een grote pan. Snijd het spek in reepjes en bak het aan in de boter.
2
Snijd het kalfsvlees in blokjes en voeg ze toe aan het spek in de pan, kruid met peper en zout. Schep het gebakken vlees uit de pan als het gaar is en houd het apart.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Pasta met kalfsvlees, champignons en spek (thumbnail)Pasta met kalfsvlees, champignons en spek
4 personen
35m
Ingrediënten
Boter
1 een klont
Gerookt spek
200 g
Kalfslapjes
600 g
Sjalotten
2
Look
1 teentje
Boschampignons
400 g
Linguine
400 g
Graanmosterd
2 el
Kruidenkaas
200 g
Platte peterselie
Parmezaanse kaas
100 g

Pasta met kalfsvlees, champignons en spek

Een lekkere en snelle pasta, daar kan niemand toch aan weerstaan! Jeroen maakt een versie met heerlijke boschampignons of hanenkammetjes, spekjes en kalfsvlees.
Instructies
1 een klont boter, 200 g gerookt spek
1
Laat een goede klont boter smelten in een grote pan. Snijd het spek in reepjes en bak het aan in de boter.
600 g kalfslapjes
2
Snijd het kalfsvlees in blokjes en voeg ze toe aan het spek in de pan, kruid met peper en zout. Schep het gebakken vlees uit de pan als het gaar is en houd het apart.
2 Sjalotten, 1 teentje Look, 400 g boschampignons
3
Pel en versnipper de sjalot. Plet de look. Schep de champignons in dezelfde pan waar het vlees in gebakken is en voeg de look en de sjalot eraan toe.
400 g linguine
4
Kook de pasta gaar in licht gezouten water.
2 el graanmosterd, 200 g kruidenkaas
5
Voeg het vlees weer toe aan de champignons. Voeg een lepel kookvocht van de pasta, de graanmosterd en de kruidenkaas toe en meng alles onder elkaar.
platte peterselie
6
Giet de pasta af en meng hem onder de rest van de ingrediënten en snijd wat peterselie fijn voor de afwerking.
100 g Parmezaanse kaas
7
Werk af met wat platte peterselie en wat parmezaan.