Gevuld kalfsgebraad met mozzarella en tomatentapenade
Gevuld kalfsgebraad met mozzarella en tomatentapenade
Gevuld kalfsgebraad met mozzarella en tomatentapenade
Gevuld kalfsgebraad met mozzarella en tomatentapenade
Ingrediënten
4 personen
Kalfsgebraad
800 g
Asperges
3
Mozzarellabollen
2
Tapenadevan zongedroogde tomaten
190 g
Basilicum
Kalfsfond
500 ml
Tijm (vers)
Laurier
Rozemarijn
Sjalotten
2
Pasta (vers)
Olijfolie
Parmezaanse kaas
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Schil de asperges en blancheer ze kort in gezouten water.
2
Snipper de sjalot fijn.
3
Snijd het kalfsgebraad open maar niet middendoor. Maak en leg het zo plat mogelijk.
4
Bestrijk het gebraad met de helft van de tapenade van de zongedroogde tomaten.
5
Snijd de mozzarella in dunne plakjes, en leg op de tapenade. Bestrijk met de rest van de tapenade.
6
Leg de asperges hier bovenop en kruid met peper en zout.
7
Besprenkel met wat olijfolie en leg er blaadjes basilicum op.
8
Rol voorzichtig het gebraad op en bind vast met keukentouw.
9
Kruid nog eens met peper en zout.
10
Verwarm boter en olijfolie in een pan. Braad het gebraad rondom.
11
Leg het gebraad in een ovenschaal en voeg de kalfsfond toesamen met de rozemarijn, tijm, enkele laurierblaadjes en de fijngesnipperde sjalotjes.
12
Bedek de ovenschaal met aluminiumfolie en plaats 35 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
13
Haal het vlees uit de oven en laat nog even rusten onder de folie.
14
Kook de verse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng wat Parmezaanse kaas en olijfolie onder de pasta. Kruid naar eigen smaak met peper.
15
Snijd het kalfsgebraad in plakjes. Serveer met de pasta. Werk af met enkele blaadjes basilicum.
1
Schil de asperges en blancheer ze kort in gezouten water.
2
Snipper de sjalot fijn.
3
Snijd het kalfsgebraad open maar niet middendoor. Maak en leg het zo plat mogelijk.
4
Bestrijk het gebraad met de helft van de tapenade van de zongedroogde tomaten.
5
Snijd de mozzarella in dunne plakjes, en leg op de tapenade. Bestrijk met de rest van de tapenade.
6
Leg de asperges hier bovenop en kruid met peper en zout.
7
Besprenkel met wat olijfolie en leg er blaadjes basilicum op.
8
Rol voorzichtig het gebraad op en bind vast met keukentouw.
9
Kruid nog eens met peper en zout.
10
Verwarm boter en olijfolie in een pan. Braad het gebraad rondom.
11
Leg het gebraad in een ovenschaal en voeg de kalfsfond toesamen met de rozemarijn, tijm, enkele laurierblaadjes en de fijngesnipperde sjalotjes.
12
Bedek de ovenschaal met aluminiumfolie en plaats 35 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
13
Haal het vlees uit de oven en laat nog even rusten onder de folie.
14
Kook de verse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng wat Parmezaanse kaas en olijfolie onder de pasta. Kruid naar eigen smaak met peper.
15
Snijd het kalfsgebraad in plakjes. Serveer met de pasta. Werk af met enkele blaadjes basilicum.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
1u 5m
Ingrediënten
Kalfsgebraad
800 g
Asperges
3
Mozzarellabollen
2
Tapenadevan zongedroogde tomaten
190 g
Basilicum
Kalfsfond
500 ml
Tijm (vers)
Laurier
Rozemarijn
Sjalotten
2
Pasta (vers)
Olijfolie
Parmezaanse kaas
Peper
Zout
Gevuld kalfsgebraad met mozzarella en tomatentapenade
Geef je kalfsgebraad extraveel smaak door het vlees op te vullen met zachte mozzarella, tomatentapenade en lekkere asperges van bij ons.Instructies
1
Schil de asperges en blancheer ze kort in gezouten water.
2
Snipper de sjalot fijn.
3
Snijd het kalfsgebraad open maar niet middendoor. Maak en leg het zo plat mogelijk.
4
Bestrijk het gebraad met de helft van de tapenade van de zongedroogde tomaten.
5
Snijd de mozzarella in dunne plakjes, en leg op de tapenade. Bestrijk met de rest van de tapenade.
6
Leg de asperges hier bovenop en kruid met peper en zout.
7
Besprenkel met wat olijfolie en leg er blaadjes basilicum op.
8
Rol voorzichtig het gebraad op en bind vast met keukentouw.
9
Kruid nog eens met peper en zout.
10
Verwarm boter en olijfolie in een pan. Braad het gebraad rondom.
11
Leg het gebraad in een ovenschaal en voeg de kalfsfond toesamen met de rozemarijn, tijm, enkele laurierblaadjes en de fijngesnipperde sjalotjes.
12
Bedek de ovenschaal met aluminiumfolie en plaats 35 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
13
Haal het vlees uit de oven en laat nog even rusten onder de folie.
14
Kook de verse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng wat Parmezaanse kaas en olijfolie onder de pasta. Kruid naar eigen smaak met peper.
15
Snijd het kalfsgebraad in plakjes. Serveer met de pasta. Werk af met enkele blaadjes basilicum.