dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Liaison (thumbnail)Liaison

Liaison

1m
2
-
1.5K
Recepten

Liaison

Liaison is een mengsel van eigeel en room dat zorgt voor een romige, zachte binding. Het is een klassieke techniek die voor een culinaire toets zorgt in je soep.
Liaison (thumbnail)Liaison

Liaison

1m
2
-
1.5K
Recepten

Liaison

Liaison is een mengsel van eigeel en room dat zorgt voor een romige, zachte binding. Het is een klassieke techniek die voor een culinaire toets zorgt in je soep.
Type gerechtBasisbereiding
Totale tijd1m
Ingrediënten2
Beoordeling-
Aantal likes1.5K

Ingrediënten

4 personen
Eierdooiers
2
Room
0,2 l
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

Liaison

2 eierdooiers, 0,2 l Room
1
Giet de room samen met de eigelen samen in een pot.
2
Roer het mengsel los.
3
Voeg de liaison toe bij de soep die je maakt. Let op: Wacht tot je soep bijna klaar is en niet meer kookt voor je de liaison toevoegt. Als de soep op dat moment wel nog kookt, gaat het eigeel stollen en je soep schiften.
1
Giet de room samen met de eigelen samen in een pot.
2
Roer het mengsel los.

Instructies

Liaison

2 eierdooiers, 0,2 l Room
1
Giet de room samen met de eigelen samen in een pot.
2
Roer het mengsel los.
3
Voeg de liaison toe bij de soep die je maakt. Let op: Wacht tot je soep bijna klaar is en niet meer kookt voor je de liaison toevoegt. Als de soep op dat moment wel nog kookt, gaat het eigeel stollen en je soep schiften.
1
Giet de room samen met de eigelen samen in een pot.
2
Roer het mengsel los.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Liaison (thumbnail)Liaison
4 personen
1m
Ingrediënten
Eierdooiers
2
Room
0,2 l

Liaison

Liaison is een mengsel van eigeel en room dat zorgt voor een romige, zachte binding. Het is een klassieke techniek die voor een culinaire toets zorgt in je soep.
Instructies

Liaison

2 eierdooiers, 0,2 l Room
1
Giet de room samen met de eigelen samen in een pot.
2
Roer het mengsel los.
3
Voeg de liaison toe bij de soep die je maakt. Let op: Wacht tot je soep bijna klaar is en niet meer kookt voor je de liaison toevoegt. Als de soep op dat moment wel nog kookt, gaat het eigeel stollen en je soep schiften.