Eiwrap met ham en groentjes
Eiwrap met ham en groentjes
Een omelet kan je perfect oprollen tot een wrap. Maak een lekkere vulling, snijd in stukjes en, hop, je hebt een k-ei-lekker aperitiefhapje.
Eiwrap met ham en groentjes
Eiwrap met ham en groentjes
Een omelet kan je perfect oprollen tot een wrap. Maak een lekkere vulling, snijd in stukjes en, hop, je hebt een k-ei-lekker aperitiefhapje.
Ingrediënten
4 personen
Eieren
2
Melk
150 ml
Bieslookfijngehakt
2 el
Peper
Zout
Boter
Roomkaas
4 el
Zongedroogde tomaten
70 g
Wortelen
100 g
Ijsbergsla
80 g
Gekookte hamMeersterlyck-ham
2 sneetjes
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Klop het ei met de melk en de bieslook los. Kruid met peper en zout.
2
Mix de zongedroogde tomaatjes fijn en meng onder de roomkaas.
3
Smelt een klontje boter in een pan en bak 2 omeletten van het beslag. Beleg de omeletten met de ham, besmeer met de roomkaas en beleg verder met de geraspte wortel en fijngesneden ijsbergsla.
4
Kruid met peper.
5
Rol de omeletten strak op en snij in hapklare stukjes. Steek vast met een speelse cocktailprikker.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!1
Klop het ei met de melk en de bieslook los. Kruid met peper en zout.
2
Mix de zongedroogde tomaatjes fijn en meng onder de roomkaas.
3
Smelt een klontje boter in een pan en bak 2 omeletten van het beslag. Beleg de omeletten met de ham, besmeer met de roomkaas en beleg verder met de geraspte wortel en fijngesneden ijsbergsla.
4
Kruid met peper.
5
Rol de omeletten strak op en snij in hapklare stukjes. Steek vast met een speelse cocktailprikker.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
25m
Ingrediënten
Eieren
2
Melk
150 ml
Bieslookfijngehakt
2 el
Peper
Zout
Boter
Roomkaas
4 el
Zongedroogde tomaten
70 g
Wortelen
100 g
Ijsbergsla
80 g
Gekookte hamMeersterlyck-ham
2 sneetjes
Eiwrap met ham en groentjes
Een omelet kan je perfect oprollen tot een wrap. Maak een lekkere vulling, snijd in stukjes en, hop, je hebt een k-ei-lekker aperitiefhapje.Instructies
1
Klop het ei met de melk en de bieslook los. Kruid met peper en zout.
2
Mix de zongedroogde tomaatjes fijn en meng onder de roomkaas.
3
Smelt een klontje boter in een pan en bak 2 omeletten van het beslag. Beleg de omeletten met de ham, besmeer met de roomkaas en beleg verder met de geraspte wortel en fijngesneden ijsbergsla.
4
Kruid met peper.
5
Rol de omeletten strak op en snij in hapklare stukjes. Steek vast met een speelse cocktailprikker.