Eiwrap met ham en groentjes
Eiwrap met ham en groentjes
Eiwrap met ham en groentjes
Eiwrap met ham en groentjes
Ingrediënten
4 personen
Eieren
2
Melk
150 ml
Bieslookfijngehakt
2 el
Peper
Zout
Boter
Roomkaas
4 el
Zongedroogde tomaten
70 g
Wortelen
100 g
Ijsbergsla
80 g
Gekookte hamMeersterlyck-ham
2 sneetjes
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Klop het ei met de melk en de bieslook los. Kruid met peper en zout.
2
Mix de zongedroogde tomaatjes fijn en meng onder de roomkaas.
3
Smelt een klontje boter in een pan en bak 2 omeletten van het beslag. Beleg de omeletten met de ham, besmeer met de roomkaas en beleg verder met de geraspte wortel en fijngesneden ijsbergsla.
4
Kruid met peper.
5
Rol de omeletten strak op en snij in hapklare stukjes. Steek vast met een speelse cocktailprikker.
1
Klop het ei met de melk en de bieslook los. Kruid met peper en zout.
2
Mix de zongedroogde tomaatjes fijn en meng onder de roomkaas.
3
Smelt een klontje boter in een pan en bak 2 omeletten van het beslag. Beleg de omeletten met de ham, besmeer met de roomkaas en beleg verder met de geraspte wortel en fijngesneden ijsbergsla.
4
Kruid met peper.
5
Rol de omeletten strak op en snij in hapklare stukjes. Steek vast met een speelse cocktailprikker.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
25m
Ingrediënten
Eieren
2
Melk
150 ml
Bieslookfijngehakt
2 el
Peper
Zout
Boter
Roomkaas
4 el
Zongedroogde tomaten
70 g
Wortelen
100 g
Ijsbergsla
80 g
Gekookte hamMeersterlyck-ham
2 sneetjes
Eiwrap met ham en groentjes
Een omelet kan je perfect oprollen tot een wrap. Maak een lekkere vulling, snijd in stukjes en, hop, je hebt een k-ei-lekker aperitiefhapje.Instructies
1
Klop het ei met de melk en de bieslook los. Kruid met peper en zout.
2
Mix de zongedroogde tomaatjes fijn en meng onder de roomkaas.
3
Smelt een klontje boter in een pan en bak 2 omeletten van het beslag. Beleg de omeletten met de ham, besmeer met de roomkaas en beleg verder met de geraspte wortel en fijngesneden ijsbergsla.
4
Kruid met peper.
5
Rol de omeletten strak op en snij in hapklare stukjes. Steek vast met een speelse cocktailprikker.