dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Eiwrap met ham en groentjes (thumbnail)Eiwrap met ham en groentjes

Eiwrap met ham en groentjes

25m
0
-
1.4K
Recepten

Eiwrap met ham en groentjes

Een omelet kan je perfect oprollen tot een wrap. Maak een lekkere vulling, snijd in stukjes en, hop, je hebt een k-ei-lekker aperitiefhapje.
Eiwrap met ham en groentjes (thumbnail)Eiwrap met ham en groentjes

Eiwrap met ham en groentjes

25m
0
-
1.4K
Recepten

Eiwrap met ham en groentjes

Een omelet kan je perfect oprollen tot een wrap. Maak een lekkere vulling, snijd in stukjes en, hop, je hebt een k-ei-lekker aperitiefhapje.
Type gerechtAperitief
Totale tijd25m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes1.4K

Ingrediënten

4 personen
Eieren
2
Melk
150 ml
Bieslookfijngehakt
2 el
Peper
Zout
Boter
Roomkaas
4 el
Zongedroogde tomaten
70 g
Wortelen
100 g
Ijsbergsla
80 g
Gekookte hamMeersterlyck-ham
2 sneetjes
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Klop het ei met de melk en de bieslook los. Kruid met peper en zout.
2
Mix de zongedroogde tomaatjes fijn en meng onder de roomkaas.
3
Smelt een klontje boter in een pan en bak 2 omeletten van het beslag. Beleg de omeletten met de ham, besmeer met de roomkaas en beleg verder met de geraspte wortel en fijngesneden ijsbergsla.
4
Kruid met peper.
5
Rol de omeletten strak op en snij in hapklare stukjes. Steek vast met een speelse cocktailprikker.
1
Klop het ei met de melk en de bieslook los. Kruid met peper en zout.
2
Mix de zongedroogde tomaatjes fijn en meng onder de roomkaas.

Instructies

1
Klop het ei met de melk en de bieslook los. Kruid met peper en zout.
2
Mix de zongedroogde tomaatjes fijn en meng onder de roomkaas.
3
Smelt een klontje boter in een pan en bak 2 omeletten van het beslag. Beleg de omeletten met de ham, besmeer met de roomkaas en beleg verder met de geraspte wortel en fijngesneden ijsbergsla.
4
Kruid met peper.
5
Rol de omeletten strak op en snij in hapklare stukjes. Steek vast met een speelse cocktailprikker.
1
Klop het ei met de melk en de bieslook los. Kruid met peper en zout.
2
Mix de zongedroogde tomaatjes fijn en meng onder de roomkaas.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Eiwrap met ham en groentjes (thumbnail)Eiwrap met ham en groentjes
4 personen
25m
Ingrediënten
Eieren
2
Melk
150 ml
Bieslookfijngehakt
2 el
Peper
Zout
Boter
Roomkaas
4 el
Zongedroogde tomaten
70 g
Wortelen
100 g
Ijsbergsla
80 g
Gekookte hamMeersterlyck-ham
2 sneetjes

Eiwrap met ham en groentjes

Een omelet kan je perfect oprollen tot een wrap. Maak een lekkere vulling, snijd in stukjes en, hop, je hebt een k-ei-lekker aperitiefhapje.
Instructies
1
Klop het ei met de melk en de bieslook los. Kruid met peper en zout.
2
Mix de zongedroogde tomaatjes fijn en meng onder de roomkaas.
3
Smelt een klontje boter in een pan en bak 2 omeletten van het beslag. Beleg de omeletten met de ham, besmeer met de roomkaas en beleg verder met de geraspte wortel en fijngesneden ijsbergsla.
4
Kruid met peper.
5
Rol de omeletten strak op en snij in hapklare stukjes. Steek vast met een speelse cocktailprikker.