dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Salade met gehakt en ranchdressing (thumbnail)Salade met gehakt en ranchdressing

Salade met gehakt en ranchdressing

35m
0
-
11.8K
Recepten

Salade met gehakt en ranchdressing

Een maaltijdsalade met een mix van verse groenten, zoals sla, tomaten, komkommer en wortel met een romige en smaakvolle dressing op basis van een zuivelproduct van op een ‘ranch’ of simpelweg recht van bij de boer. Wij combineren hem met rulgebakken gehakt voor een perfecte balans van smaken. Een slaatje dat bij iedereen in de smaak zal vallen!
Salade met gehakt en ranchdressing (thumbnail)Salade met gehakt en ranchdressing

Salade met gehakt en ranchdressing

35m
0
-
11.8K
Recepten

Salade met gehakt en ranchdressing

Een maaltijdsalade met een mix van verse groenten, zoals sla, tomaten, komkommer en wortel met een romige en smaakvolle dressing op basis van een zuivelproduct van op een ‘ranch’ of simpelweg recht van bij de boer. Wij combineren hem met rulgebakken gehakt voor een perfecte balans van smaken. Een slaatje dat bij iedereen in de smaak zal vallen!
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd35m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes11.8K

Ingrediënten

4 personen
Ijsbergslakrop
0,5
Rode ui
1
Gemengd gehakt
500 g
Komkommers
0,5
Pruimtomaten
2
Wortelsgeraspt
100 g
Jonge kaasin blokjes
150 g
Currypoeder
0,5 tl
Cayennepeper
0,5 tl
Komijnpoeder
0,5 tl
Lente-uien
2
Knoflookpasta
1 teentje
Ui poeder
0,5 el
Krulpeterselie (vers)
1 el
Citroensap
1 el
Peper
Zout
Zure room
200 ml
Mayonaise
100 ml
Bieslookfijngehakt
3 el
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

Maak de dressing

1
Meng de mayonaise met de zure room, voeg de fijngeperste knoflook, uienpoeder, gehakte peterselie, bieslook, citroensap, peper en zout toe, roer goed om.

Maak de salade

2
Spoel de sla en snijd in repen. Pel de rode ui en snipper fijn.
3
Verwijder de zaadjes uit de komkommer en snijd in blokjes. Verwijder de zaadjes van de tomaat en snijd ook in blokjes.
4
Meng de komkommer met de tomaat, gesnipperde rode ui en geraspte wortel.
5
Bak het gehakt rul in een pan. Kruid met peper en zout, komijn, kerriepoeder en cayennepeper.
6
Snijd de lente-ui in fijne ringen.

Afwerking

7
Verdeel de salade over een grote kom. Leg er de groentemengeling in en gehakt er bovenop. Werk af met de blokjes jonge kaas en lente-ui. Serveer met de Ranchdressing.
1
Meng de mayonaise met de zure room, voeg de fijngeperste knoflook, uienpoeder, gehakte peterselie, bieslook, citroensap, peper en zout toe, roer goed om.

Instructies

Maak de dressing

1
Meng de mayonaise met de zure room, voeg de fijngeperste knoflook, uienpoeder, gehakte peterselie, bieslook, citroensap, peper en zout toe, roer goed om.

Maak de salade

2
Spoel de sla en snijd in repen. Pel de rode ui en snipper fijn.
3
Verwijder de zaadjes uit de komkommer en snijd in blokjes. Verwijder de zaadjes van de tomaat en snijd ook in blokjes.
4
Meng de komkommer met de tomaat, gesnipperde rode ui en geraspte wortel.
5
Bak het gehakt rul in een pan. Kruid met peper en zout, komijn, kerriepoeder en cayennepeper.
6
Snijd de lente-ui in fijne ringen.

Afwerking

7
Verdeel de salade over een grote kom. Leg er de groentemengeling in en gehakt er bovenop. Werk af met de blokjes jonge kaas en lente-ui. Serveer met de Ranchdressing.
1
Meng de mayonaise met de zure room, voeg de fijngeperste knoflook, uienpoeder, gehakte peterselie, bieslook, citroensap, peper en zout toe, roer goed om.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Salade met gehakt en ranchdressing (thumbnail)Salade met gehakt en ranchdressing
4 personen
35m
Ingrediënten
Ijsbergslakrop
0,5
Rode ui
1
Gemengd gehakt
500 g
Komkommers
0,5
Pruimtomaten
2
Wortelsgeraspt
100 g
Jonge kaasin blokjes
150 g
Currypoeder
0,5 tl
Cayennepeper
0,5 tl
Komijnpoeder
0,5 tl
Lente-uien
2
Knoflookpasta
1 teentje
Ui poeder
0,5 el
Krulpeterselie (vers)
1 el
Citroensap
1 el
Peper
Zout
Zure room
200 ml
Mayonaise
100 ml
Bieslookfijngehakt
3 el

Salade met gehakt en ranchdressing

Een maaltijdsalade met een mix van verse groenten, zoals sla, tomaten, komkommer en wortel met een romige en smaakvolle dressing op basis van een zuivelproduct van op een ‘ranch’ of simpelweg recht van bij de boer. Wij combineren hem met rulgebakken gehakt voor een perfecte balans van smaken. Een slaatje dat bij iedereen in de smaak zal vallen!
Instructies

Maak de dressing

1
Meng de mayonaise met de zure room, voeg de fijngeperste knoflook, uienpoeder, gehakte peterselie, bieslook, citroensap, peper en zout toe, roer goed om.

Maak de salade

2
Spoel de sla en snijd in repen. Pel de rode ui en snipper fijn.
3
Verwijder de zaadjes uit de komkommer en snijd in blokjes. Verwijder de zaadjes van de tomaat en snijd ook in blokjes.
4
Meng de komkommer met de tomaat, gesnipperde rode ui en geraspte wortel.
5
Bak het gehakt rul in een pan. Kruid met peper en zout, komijn, kerriepoeder en cayennepeper.
6
Snijd de lente-ui in fijne ringen.

Afwerking

7
Verdeel de salade over een grote kom. Leg er de groentemengeling in en gehakt er bovenop. Werk af met de blokjes jonge kaas en lente-ui. Serveer met de Ranchdressing.