Instructies

4 personen

Maak de dressing

1

Meng de mayonaise met de zure room, voeg de fijngeperste knoflook, uienpoeder, gehakte peterselie, bieslook, citroensap, peper en zout toe, roer goed om.

Maak de salade

2

Spoel de sla en snijd in repen. Pel de rode ui en snipper fijn.

3

Verwijder de zaadjes uit de komkommer en snijd in blokjes. Verwijder de zaadjes van de tomaat en snijd ook in blokjes.

4

Meng de komkommer met de tomaat, gesnipperde rode ui en geraspte wortel.

5

Bak het gehakt rul in een pan. Kruid met peper en zout, komijn, kerriepoeder en cayennepeper.

6

Snijd de lente-ui in fijne ringen.

Afwerking

7

Verdeel de salade over een grote kom. Leg er de groentemengeling in en gehakt er bovenop. Werk af met de blokjes jonge kaas en lente-ui. Serveer met de Ranchdressing.