Sushi met garnalen en omelet

Sushi met garnalen en omelet

25m
0
-
354
Recepten

Sushi met garnalen en omelet

Niets zo lekker als tomaat-garnaal, maar met verse gepelde Noordzeegarnalen kan je ook heel wat andere kanten op. Deze sushi met garnalen levert het bewijs.
Sushi met garnalen en omelet

Sushi met garnalen en omelet

25m
0
-
354
Recepten

Sushi met garnalen en omelet

Niets zo lekker als tomaat-garnaal, maar met verse gepelde Noordzeegarnalen kan je ook heel wat andere kanten op. Deze sushi met garnalen levert het bewijs.
Totale tijd25m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes354

Ingrediënten

4 personen
Melk
Lente-uien
4
Lookfijngeperst
1 teentje
Spinazie
200 g
Garnalen
400 g
Eieren
4
Nori
4
Bakboter
Sojasaus
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

Bereiding

1
Halveer de lente-uitjes in de lengte.
2
Kluts de eieren los met de melk en kruid met peper en zout. Bak hier 2 dunne omeletten van. Snijd de omeletten daarna in reepjes die even lang zijn als de norivellen.
3
Doe wat boter in een pot. Voeg de look toe. Voeg daarna de spinazie toe en roer totdat de spinazie geslonken is. Kruid met peper en zout. Laat even afkoelen en knijp daarna al het vocht uit de spinazie.
4
Leg een norivel op een sushimatje. Beleg met reepjes omelet, spinazie, lente-ui en garnalen. Rol stevig op en snijd met een vochtig mes in stukjes van 3 cm. Doe hetzelfde met de overige norivellen. Lekker met wat pure sojasaus.
1
Halveer de lente-uitjes in de lengte.
2
Kluts de eieren los met de melk en kruid met peper en zout. Bak hier 2 dunne omeletten van. Snijd de omeletten daarna in reepjes die even lang zijn als de norivellen.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

Bereiding

1
Halveer de lente-uitjes in de lengte.
2
Kluts de eieren los met de melk en kruid met peper en zout. Bak hier 2 dunne omeletten van. Snijd de omeletten daarna in reepjes die even lang zijn als de norivellen.
3
Doe wat boter in een pot. Voeg de look toe. Voeg daarna de spinazie toe en roer totdat de spinazie geslonken is. Kruid met peper en zout. Laat even afkoelen en knijp daarna al het vocht uit de spinazie.
4
Leg een norivel op een sushimatje. Beleg met reepjes omelet, spinazie, lente-ui en garnalen. Rol stevig op en snijd met een vochtig mes in stukjes van 3 cm. Doe hetzelfde met de overige norivellen. Lekker met wat pure sojasaus.
1
Halveer de lente-uitjes in de lengte.
2
Kluts de eieren los met de melk en kruid met peper en zout. Bak hier 2 dunne omeletten van. Snijd de omeletten daarna in reepjes die even lang zijn als de norivellen.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden