dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Salade van spinazie, venkel en konijn met saffraan (thumbnail)Salade van spinazie, venkel en konijn met saffraan

Salade van spinazie, venkel en konijn met saffraan

25m
0
-
460
Recepten

Salade van spinazie, venkel en konijn met saffraan

Zin in salade maar wil je niet met honger van tafel? Deze salade van spinazie, venkel en konijn is niet alleen lekker, je krijgt er urenlang energie van.
Salade van spinazie, venkel en konijn met saffraan (thumbnail)Salade van spinazie, venkel en konijn met saffraan

Salade van spinazie, venkel en konijn met saffraan

25m
0
-
460
Recepten

Salade van spinazie, venkel en konijn met saffraan

Zin in salade maar wil je niet met honger van tafel? Deze salade van spinazie, venkel en konijn is niet alleen lekker, je krijgt er urenlang energie van.
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd25m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes460

Ingrediënten

4 personen
Konijnfilets
800 g
Sinaasappel
1
Look
1 teentje
Citroen
1
Rietsuiker
2 el
Venkels
2
Spinazie
200 g
Platte peterselie (vers)
10 g
Rode chilipeper
1
Olijfolie
2 el
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Zet een steelpannetje op het vuur met het sinaasappelsap teentje knoflook citroensap de saffraan en rietsuiker. Laat inkoken tot een dikke siroop.
2
Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Zet een grillpan op het vuur en laat heet worden. Kruid de konijnfilets met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Schroei ze dicht op de hete grill langs beide kanten ongeveer 2 minuten per kant.
4
Schik de konijnfilets in een ovenschaal en gaar verder in de voorverwarmde oven ongeveer een kwartiertje.
5
Laat het konijn afkoelen en snijd dan in stukjes. Hussel onder de zelfgemaakte siroop.
6
Was de spinazie. Snipper de chilipeper fijn.
7
Snijd de venkel met behulp van de mandoline in flinterdunne plakjes.
8
Meng de venkel samen met de spinazie rode chilipeper en platte peterselie tot een mooie salade. Schik de stukjes konijn in de salade.
1
Zet een steelpannetje op het vuur met het sinaasappelsap teentje knoflook citroensap de saffraan en rietsuiker. Laat inkoken tot een dikke siroop.
2
Verwarm de oven voor op 200°C.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Instructies

1
Zet een steelpannetje op het vuur met het sinaasappelsap teentje knoflook citroensap de saffraan en rietsuiker. Laat inkoken tot een dikke siroop.
2
Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Zet een grillpan op het vuur en laat heet worden. Kruid de konijnfilets met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Schroei ze dicht op de hete grill langs beide kanten ongeveer 2 minuten per kant.
4
Schik de konijnfilets in een ovenschaal en gaar verder in de voorverwarmde oven ongeveer een kwartiertje.
5
Laat het konijn afkoelen en snijd dan in stukjes. Hussel onder de zelfgemaakte siroop.
6
Was de spinazie. Snipper de chilipeper fijn.
7
Snijd de venkel met behulp van de mandoline in flinterdunne plakjes.
8
Meng de venkel samen met de spinazie rode chilipeper en platte peterselie tot een mooie salade. Schik de stukjes konijn in de salade.
1
Zet een steelpannetje op het vuur met het sinaasappelsap teentje knoflook citroensap de saffraan en rietsuiker. Laat inkoken tot een dikke siroop.
2
Verwarm de oven voor op 200°C.

Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Salade van spinazie, venkel en konijn met saffraan (thumbnail)Salade van spinazie, venkel en konijn met saffraan
4 personen
25m
Ingrediënten
Konijnfilets
800 g
Sinaasappel
1
Look
1 teentje
Citroen
1
Rietsuiker
2 el
Venkels
2
Spinazie
200 g
Platte peterselie (vers)
10 g
Rode chilipeper
1
Olijfolie
2 el
Peper
Zout

Salade van spinazie, venkel en konijn met saffraan

Zin in salade maar wil je niet met honger van tafel? Deze salade van spinazie, venkel en konijn is niet alleen lekker, je krijgt er urenlang energie van.
Instructies
1
Zet een steelpannetje op het vuur met het sinaasappelsap teentje knoflook citroensap de saffraan en rietsuiker. Laat inkoken tot een dikke siroop.
2
Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Zet een grillpan op het vuur en laat heet worden. Kruid de konijnfilets met peper en zout en besprenkel met olijfolie. Schroei ze dicht op de hete grill langs beide kanten ongeveer 2 minuten per kant.
4
Schik de konijnfilets in een ovenschaal en gaar verder in de voorverwarmde oven ongeveer een kwartiertje.
5
Laat het konijn afkoelen en snijd dan in stukjes. Hussel onder de zelfgemaakte siroop.
6
Was de spinazie. Snipper de chilipeper fijn.
7
Snijd de venkel met behulp van de mandoline in flinterdunne plakjes.
8
Meng de venkel samen met de spinazie rode chilipeper en platte peterselie tot een mooie salade. Schik de stukjes konijn in de salade.