Gekookt eitje met speksoldaatjes
Gekookt eitje met speksoldaatjes
Rijmt voor jou zondag ook op spek met eieren? Ga dan eens voor een 'specialleke' met dit gekookt eitje met speksoldaatjes. Geef acht... euhm... eet!
Gekookt eitje met speksoldaatjes
Gekookt eitje met speksoldaatjes
Rijmt voor jou zondag ook op spek met eieren? Ga dan eens voor een 'specialleke' met dit gekookt eitje met speksoldaatjes. Geef acht... euhm... eet!
Receptinformatie
Ingrediënten
4 personen
Spek
8 sneetjes
Vegan speklapjePlantaardig lekker, download de gids nu
Eieren
4
Water
Azijn
1 el
Zuurdesembrood
2 sneetjes
Geraspte kaas
2 el
Ad door GAIA
Vegan speklapje
Plantaardig lekker, download de gids nuWist je dat je... super gemakkelijk plantaardige en lekkere speklapjes op tafel zet? Je vindt dit recept en vele andere terug in de nieuwe plantaardige gids van GAIA: "Plantaardig Lekker". Deze gidst jou met vele andere gezinnen naar een gevarieerde en gezonde gezinskeuken en dat lekker plantaardig!
Bereiding
1
Prik een gaatje in de eieren. Breng water met een scheutje azijn aan de kook. Kook de eieren in kokend water gedurende 4 à 5 minuten.
2
Snijd de korsten van het toastbrood en snijd elk sneetje in 4 balkjes. Wikkel er een sneetje ontbijtspek rond. Bak krokant in een pan, zonder vetstof aan alle kanten krokant. Strooi er en beetje kaas over.
3
Verwijder het kapje van de gekookte eieren, zet in een eierdopje en serveer met de speksoldaatjes.
1
Prik een gaatje in de eieren. Breng water met een scheutje azijn aan de kook. Kook de eieren in kokend water gedurende 4 à 5 minuten.
2
Snijd de korsten van het toastbrood en snijd elk sneetje in 4 balkjes. Wikkel er een sneetje ontbijtspek rond. Bak krokant in een pan, zonder vetstof aan alle kanten krokant. Strooi er en beetje kaas over.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Ad door GAIA
Vegan speklapje
Plantaardig lekker, download de gids nuWist je dat je... super gemakkelijk plantaardige en lekkere speklapjes op tafel zet? Je vindt dit recept en vele andere terug in de nieuwe plantaardige gids van GAIA: "Plantaardig Lekker". Deze gidst jou met vele andere gezinnen naar een gevarieerde en gezonde gezinskeuken en dat lekker plantaardig!
Bereiding
1
Prik een gaatje in de eieren. Breng water met een scheutje azijn aan de kook. Kook de eieren in kokend water gedurende 4 à 5 minuten.
2
Snijd de korsten van het toastbrood en snijd elk sneetje in 4 balkjes. Wikkel er een sneetje ontbijtspek rond. Bak krokant in een pan, zonder vetstof aan alle kanten krokant. Strooi er en beetje kaas over.
3
Verwijder het kapje van de gekookte eieren, zet in een eierdopje en serveer met de speksoldaatjes.
1
Prik een gaatje in de eieren. Breng water met een scheutje azijn aan de kook. Kook de eieren in kokend water gedurende 4 à 5 minuten.
2
Snijd de korsten van het toastbrood en snijd elk sneetje in 4 balkjes. Wikkel er een sneetje ontbijtspek rond. Bak krokant in een pan, zonder vetstof aan alle kanten krokant. Strooi er en beetje kaas over.