Gekookt eitje met speksoldaatjes

Gekookt eitje met speksoldaatjes

15m
0
-
440
Recepten

Gekookt eitje met speksoldaatjes

Rijmt voor jou zondag ook op spek met eieren? Ga dan eens voor een 'specialleke' met dit gekookt eitje met speksoldaatjes. Geef acht... euhm... eet!
Gekookt eitje met speksoldaatjes

Gekookt eitje met speksoldaatjes

15m
0
-
440
Recepten

Gekookt eitje met speksoldaatjes

Rijmt voor jou zondag ook op spek met eieren? Ga dan eens voor een 'specialleke' met dit gekookt eitje met speksoldaatjes. Geef acht... euhm... eet!
Totale tijd15m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes440

Ingrediënten

4 personen
Spek
8 sneetjes
Vegan speklapje
Vegan speklapjePlantaardig lekker, download de gids nu
Eieren
4
Water
Azijn
1 el
Zuurdesembrood
2 sneetjes
Geraspte kaas
2 el
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Ad door GAIA
Vegan speklapje
Vegan speklapje
Plantaardig lekker, download de gids nu
Wist je dat je... super gemakkelijk plantaardige en lekkere speklapjes op tafel zet? Je vindt dit recept en vele andere terug in de nieuwe plantaardige gids van GAIA: "Plantaardig Lekker". Deze gidst jou met vele andere gezinnen naar een gevarieerde en gezonde gezinskeuken en dat lekker plantaardig!

Instructies

Bereiding

1
Prik een gaatje in de eieren. Breng water met een scheutje azijn aan de kook. Kook de eieren in kokend water gedurende 4 à 5 minuten.
2
Snijd de korsten van het toastbrood en snijd elk sneetje in 4 balkjes. Wikkel er een sneetje ontbijtspek rond. Bak krokant in een pan, zonder vetstof aan alle kanten krokant. Strooi er en beetje kaas over.
3
Verwijder het kapje van de gekookte eieren, zet in een eierdopje en serveer met de speksoldaatjes.
1
Prik een gaatje in de eieren. Breng water met een scheutje azijn aan de kook. Kook de eieren in kokend water gedurende 4 à 5 minuten.
2
Snijd de korsten van het toastbrood en snijd elk sneetje in 4 balkjes. Wikkel er een sneetje ontbijtspek rond. Bak krokant in een pan, zonder vetstof aan alle kanten krokant. Strooi er en beetje kaas over.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Ad door GAIA
Vegan speklapje
Vegan speklapje
Plantaardig lekker, download de gids nu
Wist je dat je... super gemakkelijk plantaardige en lekkere speklapjes op tafel zet? Je vindt dit recept en vele andere terug in de nieuwe plantaardige gids van GAIA: "Plantaardig Lekker". Deze gidst jou met vele andere gezinnen naar een gevarieerde en gezonde gezinskeuken en dat lekker plantaardig!

Instructies

Bereiding

1
Prik een gaatje in de eieren. Breng water met een scheutje azijn aan de kook. Kook de eieren in kokend water gedurende 4 à 5 minuten.
2
Snijd de korsten van het toastbrood en snijd elk sneetje in 4 balkjes. Wikkel er een sneetje ontbijtspek rond. Bak krokant in een pan, zonder vetstof aan alle kanten krokant. Strooi er en beetje kaas over.
3
Verwijder het kapje van de gekookte eieren, zet in een eierdopje en serveer met de speksoldaatjes.
1
Prik een gaatje in de eieren. Breng water met een scheutje azijn aan de kook. Kook de eieren in kokend water gedurende 4 à 5 minuten.
2
Snijd de korsten van het toastbrood en snijd elk sneetje in 4 balkjes. Wikkel er een sneetje ontbijtspek rond. Bak krokant in een pan, zonder vetstof aan alle kanten krokant. Strooi er en beetje kaas over.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden