Saltimbocca met kalfsvlees op de bbq
Saltimbocca met kalfsvlees op de bbq
Zin in een Italiaanse klassieker met een twist? Deze saltimbocca met kalfsvlees op de BBQ brengt het malse vlees samen met drooggezouten Gandaham en verse salie. Even grillen, afwerken met een boterige wittewijnsaus en je hebt een bord vol flair. Serveer met je favoriete salade. Lekker bij elk seizo…
Saltimbocca met kalfsvlees op de bbq
Saltimbocca met kalfsvlees op de bbq
Zin in een Italiaanse klassieker met een twist? Deze saltimbocca met kalfsvlees op de BBQ brengt het malse vlees samen met drooggezouten Gandaham en verse salie. Even grillen, afwerken met een boterige wittewijnsaus en je hebt een bord vol flair. Serveer met je favoriete salade. Lekker bij elk seizo…
Ingrediënten
4 personen
Gandaham
4
Kalfsfilet
500 g
Peper
Zout
Salie
4 takjes
Roomboter
80 g
Witte wijn
80 ml
Salie
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
500 g Kalfsfilet, peper, zout
1
Kruid de kalfsoesters met weinig zout en peper. Snijd in evenveel gelijke stukken als je gasten aan tafel in balkjes. Dwz 4 personen 4 balkjes.
4 Gandaham, 4 takjes Salie
2
Leg een plak Gandaham op een snijplank en leg er het kalfsvlees op. Wikkel het vlees in met de ham. Leg er een blaadje salie op en zet het geheel vast met een cocktailprikker.
3
Gril het vlees ongeveer 2 minuten per kant direct boven de kolen.
80 g Roomboter, 80 ml witte wijn, Salie
4
Smelt de roomboter in een pannetje op de indirecte kant van de BBQ. Voeg enkele blaadjes salie toe en laat even trekken. Giet er tenslotte de witte wijn bij en laat even kort inkoken.
1
Kruid de kalfsoesters met weinig zout en peper. Snijd in evenveel gelijke stukken als je gasten aan tafel in balkjes. Dwz 4 personen 4 balkjes.
2
Leg een plak Gandaham op een snijplank en leg er het kalfsvlees op. Wikkel het vlees in met de ham. Leg er een blaadje salie op en zet het geheel vast met een cocktailprikker.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!500 g Kalfsfilet, peper, zout
1
Kruid de kalfsoesters met weinig zout en peper. Snijd in evenveel gelijke stukken als je gasten aan tafel in balkjes. Dwz 4 personen 4 balkjes.
4 Gandaham, 4 takjes Salie
2
Leg een plak Gandaham op een snijplank en leg er het kalfsvlees op. Wikkel het vlees in met de ham. Leg er een blaadje salie op en zet het geheel vast met een cocktailprikker.
3
Gril het vlees ongeveer 2 minuten per kant direct boven de kolen.
80 g Roomboter, 80 ml witte wijn, Salie
4
Smelt de roomboter in een pannetje op de indirecte kant van de BBQ. Voeg enkele blaadjes salie toe en laat even trekken. Giet er tenslotte de witte wijn bij en laat even kort inkoken.
1
Kruid de kalfsoesters met weinig zout en peper. Snijd in evenveel gelijke stukken als je gasten aan tafel in balkjes. Dwz 4 personen 4 balkjes.
2
Leg een plak Gandaham op een snijplank en leg er het kalfsvlees op. Wikkel het vlees in met de ham. Leg er een blaadje salie op en zet het geheel vast met een cocktailprikker.
Wat vond je van dit recept?
Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden