Aardappelpuree
Aardappelpuree
Aardappelpuree
Aardappelpuree
Ingrediënten
4 personen
Loskokende aardappelen
1.000 g
Boter
40 g
Ei
1
Melk
1 scheutje
Nootmuskaat
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Aardappelpuree
1.000 g Loskokende aardappelen
1
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en laat het restje kookvocht verdampen op een zacht vuur.
40 g boter, 1 ei, 1 scheutje melk
2
Stamp de aardappelen tot puree. Doe er de boter, de dooier van het ei en een scheutje melk in.
nootmuskaat, zout
3
Roer tot je een smeuïge puree krijgt en breng de bereiding op smaak met versgeraspte nootmuskaat en wat zout.
Aardappelpuree
1.000 g Loskokende aardappelen
1
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en laat het restje kookvocht verdampen op een zacht vuur.
40 g boter, 1 ei, 1 scheutje melk
2
Stamp de aardappelen tot puree. Doe er de boter, de dooier van het ei en een scheutje melk in.
nootmuskaat, zout
3
Roer tot je een smeuïge puree krijgt en breng de bereiding op smaak met versgeraspte nootmuskaat en wat zout.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
15m
Ingrediënten
Loskokende aardappelen
1.000 g
Boter
40 g
Ei
1
Melk
1 scheutje
Nootmuskaat
Zout
Aardappelpuree
Er gaat niets boven de smeuïgheid van zelfgemaakte puree. Een absolute klassieker in de Belgische keuken!Instructies
Aardappelpuree
1.000 g Loskokende aardappelen
1
Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en laat het restje kookvocht verdampen op een zacht vuur.
40 g boter, 1 ei, 1 scheutje melk
2
Stamp de aardappelen tot puree. Doe er de boter, de dooier van het ei en een scheutje melk in.
nootmuskaat, zout
3
Roer tot je een smeuïge puree krijgt en breng de bereiding op smaak met versgeraspte nootmuskaat en wat zout.