Instructies
4 personen
1
Verwarm de oven voor tot 160 °C.
30 g pecannoten, 100 g havermout, 30 g zonnebloempitten, 30 g pompoenpitten, 20 g sesamzaadjes
2
Hak de pecannoten grof. Meng ze met de havermout, zonnebloempitten, pompoenpitten en sesamzaadjes.
TIPIn plaats van pecannoten kun je ook walnoten, hazelnoten, amandelen of andere noten gebruiken.
1 eiwit, 75 g kristalsuiker
3
Klop het eiwit los. Meng het met de suiker en roer het door de noten-zadenmengeling.
TIPDit is een typische truc uit de patisserie om iets extra krokant te maken. Hij werkt perfect voor granola.
4
Bekleed een bakplaat met bakpapier of leg er een siliconen matje in. Verdeel de granola over de bakplaat en bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.
5
Laat afkoelen en maak los met een vork (of met je handen).
400 g Griekse yoghurt, 200 g frambozen
6