Breng de groenten op smaak met de curry en kurkuma.
tijm
7
Bevochtig de groenten met de mosseljus en laat het geheel inkoken met enkele takjes tijm.
8
Haal de mosselen uit hun schelp.
600 g snoekbaars, peper, zout, 1 klont boter
9
Zet een ruime pan met een klont boter op het vuur. Bak de vis op de velkant in de hete vetstof en kruid bij met peper en zout. Duw de vis plat als hij zou opkrullen.
1 scheutje Room, peper, zout, 1 klontje boter
10
Doe een scheut room bij de saus en breng de saus verder op smaak met peper en zout. Meng er vervolgens een klontje boter en de mosselen onder.
dille, 0,5 bosjes Bieslook
11
Werk de saus enkele fijngesneden takjes dille en bieslook.
12
Serveer enkele aardappels met de mosselsaus en een stukje gebakken vis. Werk het bord af met enkele takjes dille.