Gevulde spaghettipompoen met gehakt en champignons

Gevulde spaghettipompoen met gehakt en champignons

59m
0
-
1.7K
Recepten

Gevulde spaghettipompoen met gehakt en champignons

De spaghettipompoen is heel draderig vanbinnen. Als je 'm in de oven gaart, kan je het vruchtvlees lostrekken met een vork en lijkt het net spaghetti. Vergeet ook zeker niet om een lekkere vulling van gehakt en champignons toe te voegen voor een echte smaakbom.
Gevulde spaghettipompoen met gehakt en champignons

Gevulde spaghettipompoen met gehakt en champignons

59m
0
-
1.7K
Recepten

Gevulde spaghettipompoen met gehakt en champignons

De spaghettipompoen is heel draderig vanbinnen. Als je 'm in de oven gaart, kan je het vruchtvlees lostrekken met een vork en lijkt het net spaghetti. Vergeet ook zeker niet om een lekkere vulling van gehakt en champignons toe te voegen voor een echte smaakbom.
Type gerechtHoofdgerecht
Totale tijd59m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes1.7K

Ingrediënten

4 personen
Gemengd gehakt
400 g
Nog lekkerder met ons beste vlees ooit
Nog lekkerder met ons beste vlees ooitLekker eten begint met kiezen voor producten van bij ons
Spaghettipompoenen
2
Uien
3
Knoflookpasta
1 teentje
Kastanjechampignons
300 g
Spinazie
400 g
Peterseliefijngehakt
2 el
Halfharde kaasPavé à la Leffe
200 g
Chilipoeder
1 tl
Olijfolie
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
Ad door Lekker van bij ons
Nog lekkerder met ons beste vlees ooit
Nog lekkerder met ons beste vlees ooit
Lekker eten begint met kiezen voor producten van bij ons
Wat goed is, hoeft niet van ver te komen... Vlees van bij ons is kwaliteitsvol, eerlijk en traceerbaar. Het reist geen duizenden kilometers, maar komt recht van bij onze boeren, die hun vak kennen en met zorg kweken. Door te kiezen voor lokaal vlees, kies je voor smaak, kwaliteit, de minste voedselkilometers én steun je onze landbouwers.

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 200°C
2
Halveer de pompoenen en verwijder de pitten. Kruid de binnenkant met peper en zout. Bedruppel met olijfolie en leg ze, met de gesneden kant naar onder, op een met bakpapier beklede bakplaat.
3
Plaats 45 minuten in de oven.
4
Snijd de champignons in partjes.
5
Bak het gehakt rul in een droge koekenpan. Breng op smaak met de peterselie, peper en zout.
6
Laat de spinazie in delen in olijfolie slinken. Doe de spinazie in een thee- of handdoek en knijp er al het vocht uit.
7
Snipper de uien fijn en fruit ze samen met de look glazig in olijfolie. Voeg de champignons toe en laat goudbruin bakken. Roer er de spinazie en het gehakt onder en kruid met het chilipoeder, peper en zout.
8
Maak het vruchtvlees van de pompoen los met behulp van een vork. Schep het uit de pompoen en meng onder het champignon-spinaziemengsel. Voeg ook de helft van de kaas toe.
9
Schep alles in de lege pompoenhelften en bestrooi met de rest van de kaas. Plaats 20 minuten in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 200°C
2
Halveer de pompoenen en verwijder de pitten. Kruid de binnenkant met peper en zout. Bedruppel met olijfolie en leg ze, met de gesneden kant naar onder, op een met bakpapier beklede bakplaat.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Ad door Lekker van bij ons
Nog lekkerder met ons beste vlees ooit
Nog lekkerder met ons beste vlees ooit
Lekker eten begint met kiezen voor producten van bij ons
Wat goed is, hoeft niet van ver te komen... Vlees van bij ons is kwaliteitsvol, eerlijk en traceerbaar. Het reist geen duizenden kilometers, maar komt recht van bij onze boeren, die hun vak kennen en met zorg kweken. Door te kiezen voor lokaal vlees, kies je voor smaak, kwaliteit, de minste voedselkilometers én steun je onze landbouwers.

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 200°C
2
Halveer de pompoenen en verwijder de pitten. Kruid de binnenkant met peper en zout. Bedruppel met olijfolie en leg ze, met de gesneden kant naar onder, op een met bakpapier beklede bakplaat.
3
Plaats 45 minuten in de oven.
4
Snijd de champignons in partjes.
5
Bak het gehakt rul in een droge koekenpan. Breng op smaak met de peterselie, peper en zout.
6
Laat de spinazie in delen in olijfolie slinken. Doe de spinazie in een thee- of handdoek en knijp er al het vocht uit.
7
Snipper de uien fijn en fruit ze samen met de look glazig in olijfolie. Voeg de champignons toe en laat goudbruin bakken. Roer er de spinazie en het gehakt onder en kruid met het chilipoeder, peper en zout.
8
Maak het vruchtvlees van de pompoen los met behulp van een vork. Schep het uit de pompoen en meng onder het champignon-spinaziemengsel. Voeg ook de helft van de kaas toe.
9
Schep alles in de lege pompoenhelften en bestrooi met de rest van de kaas. Plaats 20 minuten in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 200°C
2
Halveer de pompoenen en verwijder de pitten. Kruid de binnenkant met peper en zout. Bedruppel met olijfolie en leg ze, met de gesneden kant naar onder, op een met bakpapier beklede bakplaat.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden