Ontbijtwafel met spiegeleitje, gedroogde ham en geitenkaas

Ontbijtwafel met spiegeleitje, gedroogde ham en geitenkaas

45m
0
-
413
Recepten

Ontbijtwafel met spiegeleitje, gedroogde ham en geitenkaas

Ontbijtwafel met spiegeleitje, gedroogde ham en geitenkaas. Dat klinkt niet slecht hé? Dit hartige ontbijt zorgt voor een stevige start van je dag.
Ontbijtwafel met spiegeleitje, gedroogde ham en geitenkaas

Ontbijtwafel met spiegeleitje, gedroogde ham en geitenkaas

45m
0
-
413
Recepten

Ontbijtwafel met spiegeleitje, gedroogde ham en geitenkaas

Ontbijtwafel met spiegeleitje, gedroogde ham en geitenkaas. Dat klinkt niet slecht hé? Dit hartige ontbijt zorgt voor een stevige start van je dag.
Totale tijd45m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes413

Ingrediënten

4 personen
Bloem
250 g
AH Tarwebloem
AH TarwebloemAltijd prijsfavoriet bij Albert Heijn
Melklauw
200 ml
Eieren
4
Gedroogde ham
4 sneetjes
Zachte geitenkaas
1 bol
Waterkers
30 g
Peper
Zout
Verse gist
12,5 g
Waterlauw
200 ml
Eieren
3
Vanillesuiker
8 g
Boter
100 g
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

Bereiding

1
Los de gist op in het lauw water. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met de vanillesuiker.
2
Meng de bloem met de lauwe melk, doe er de gesmolten boter en daarna de eierdooiers bij. Roer glad en voeg er het gistpapje aan toe. Roer weer glad en spatel de eiwitten luchtig door het beslag.
3
Laat afgedekt 20 minuten rijzen op een warme plaats.
4
Bak de wafels in een wafelijzer met grote ruiten mooi goudbruin.
5
Bak 4 spiegeleitjes, kruid ze met peper en zout. Brokkel de geitenkaas in vlokjes.
6
Leg op een wafel een spiegelei, een sneetje ham en wat geitenkaas, werk af met waterkers.
1
Los de gist op in het lauw water. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met de vanillesuiker.
2
Meng de bloem met de lauwe melk, doe er de gesmolten boter en daarna de eierdooiers bij. Roer glad en voeg er het gistpapje aan toe. Roer weer glad en spatel de eiwitten luchtig door het beslag.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!


Instructies

Bereiding

1
Los de gist op in het lauw water. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met de vanillesuiker.
2
Meng de bloem met de lauwe melk, doe er de gesmolten boter en daarna de eierdooiers bij. Roer glad en voeg er het gistpapje aan toe. Roer weer glad en spatel de eiwitten luchtig door het beslag.
3
Laat afgedekt 20 minuten rijzen op een warme plaats.
4
Bak de wafels in een wafelijzer met grote ruiten mooi goudbruin.
5
Bak 4 spiegeleitjes, kruid ze met peper en zout. Brokkel de geitenkaas in vlokjes.
6
Leg op een wafel een spiegelei, een sneetje ham en wat geitenkaas, werk af met waterkers.
1
Los de gist op in het lauw water. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met de vanillesuiker.
2
Meng de bloem met de lauwe melk, doe er de gesmolten boter en daarna de eierdooiers bij. Roer glad en voeg er het gistpapje aan toe. Roer weer glad en spatel de eiwitten luchtig door het beslag.

Wat vond je van dit recept?

Geef je mening en help anderen om de perfecte keuze te maken!

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden