dako logo
Populaire thema's
Zoeken op
Eieren uit de oven (thumbnail)Eieren uit de oven

Eieren uit de oven

30m
0
-
1.3K
Recepten

Eieren uit de oven

Breng wat variatie in je ontbijtroutine met deze heerlijke en gemakkelijk te maken cocotte-eitjes.
Eieren uit de oven (thumbnail)Eieren uit de oven

Eieren uit de oven

30m
0
-
1.3K
Recepten

Eieren uit de oven

Breng wat variatie in je ontbijtroutine met deze heerlijke en gemakkelijk te maken cocotte-eitjes.
Type gerechtOntbijt
Totale tijd30m
Ingrediënten0
Beoordeling-
Aantal likes1.3K

Ingrediënten

4 personen
Pistolet
2
Ajuin
1
Courgettes
0,5
Spinazie
100 g
Bieslook
1 el
Kerstomaten
6
Gekookte ham
2
Flandriengerijpt
3 el
Eieren
2
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snipper de ui fijn en snijd de courgette in blokjes. Halveer de kerstomaatjes.
3
Snijd een hoedje van de pistolets en hol de broodjes wat uit. Doe in ieder broodje een plakje ham en verdeel er de ui, spinazie, courgetteblokjes en kerstomaatjes over. Breek in elk broodje een eitje. Bestrooi met wat kaas en kruid met peper en zout.
4
Zet de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en leg er de hoedjes naast. Zet de broodjes ongeveer 20 minuten in de oven. Werk ze voor het serveren af met de bieslook.
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snipper de ui fijn en snijd de courgette in blokjes. Halveer de kerstomaatjes.

Instructies

1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snipper de ui fijn en snijd de courgette in blokjes. Halveer de kerstomaatjes.
3
Snijd een hoedje van de pistolets en hol de broodjes wat uit. Doe in ieder broodje een plakje ham en verdeel er de ui, spinazie, courgetteblokjes en kerstomaatjes over. Breek in elk broodje een eitje. Bestrooi met wat kaas en kruid met peper en zout.
4
Zet de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en leg er de hoedjes naast. Zet de broodjes ongeveer 20 minuten in de oven. Werk ze voor het serveren af met de bieslook.
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snipper de ui fijn en snijd de courgette in blokjes. Halveer de kerstomaatjes.

Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
dako logo
Eieren uit de oven (thumbnail)Eieren uit de oven
4 personen
30m
Ingrediënten
Pistolet
2
Ajuin
1
Courgettes
0,5
Spinazie
100 g
Bieslook
1 el
Kerstomaten
6
Gekookte ham
2
Flandriengerijpt
3 el
Eieren
2
Peper
Zout

Eieren uit de oven

Breng wat variatie in je ontbijtroutine met deze heerlijke en gemakkelijk te maken cocotte-eitjes.
Instructies
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snipper de ui fijn en snijd de courgette in blokjes. Halveer de kerstomaatjes.
3
Snijd een hoedje van de pistolets en hol de broodjes wat uit. Doe in ieder broodje een plakje ham en verdeel er de ui, spinazie, courgetteblokjes en kerstomaatjes over. Breek in elk broodje een eitje. Bestrooi met wat kaas en kruid met peper en zout.
4
Zet de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en leg er de hoedjes naast. Zet de broodjes ongeveer 20 minuten in de oven. Werk ze voor het serveren af met de bieslook.