Eieren uit de oven
Eieren uit de oven
Eieren uit de oven
Eieren uit de oven
Ingrediënten
4 personen
Pistolet
2
Ajuin
1
Courgettes
0,5
Spinazie
100 g
Bieslook
1 el
Kerstomaten
6
Gekookte ham
2
Flandriengerijpt
3 el
Eieren
2
Peper
Zout
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snipper de ui fijn en snijd de courgette in blokjes. Halveer de kerstomaatjes.
3
Snijd een hoedje van de pistolets en hol de broodjes wat uit. Doe in ieder broodje een plakje ham en verdeel er de ui, spinazie, courgetteblokjes en kerstomaatjes over. Breek in elk broodje een eitje. Bestrooi met wat kaas en kruid met peper en zout.
4
Zet de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en leg er de hoedjes naast. Zet de broodjes ongeveer 20 minuten in de oven. Werk ze voor het serveren af met de bieslook.
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snipper de ui fijn en snijd de courgette in blokjes. Halveer de kerstomaatjes.
3
Snijd een hoedje van de pistolets en hol de broodjes wat uit. Doe in ieder broodje een plakje ham en verdeel er de ui, spinazie, courgetteblokjes en kerstomaatjes over. Breek in elk broodje een eitje. Bestrooi met wat kaas en kruid met peper en zout.
4
Zet de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en leg er de hoedjes naast. Zet de broodjes ongeveer 20 minuten in de oven. Werk ze voor het serveren af met de bieslook.
Zie je een fout in dit recept?Een probleem melden
4 personen
30m
Ingrediënten
Pistolet
2
Ajuin
1
Courgettes
0,5
Spinazie
100 g
Bieslook
1 el
Kerstomaten
6
Gekookte ham
2
Flandriengerijpt
3 el
Eieren
2
Peper
Zout
Eieren uit de oven
Breng wat variatie in je ontbijtroutine met deze heerlijke en gemakkelijk te maken cocotte-eitjes.Instructies
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snipper de ui fijn en snijd de courgette in blokjes. Halveer de kerstomaatjes.
3
Snijd een hoedje van de pistolets en hol de broodjes wat uit. Doe in ieder broodje een plakje ham en verdeel er de ui, spinazie, courgetteblokjes en kerstomaatjes over. Breek in elk broodje een eitje. Bestrooi met wat kaas en kruid met peper en zout.
4
Zet de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat en leg er de hoedjes naast. Zet de broodjes ongeveer 20 minuten in de oven. Werk ze voor het serveren af met de bieslook.